Ekmek arası sandviç yapıp termosa çay dolduracak paranız da mı yok. Yıllarca İstanbul’da kıtı kıtına geçinecek kadar parayla yaşadım parklara gider kitap okurdum müzelere giderdim uzun Boğaz yürüyüşleri yapardım. Bunları yapacak kadar bile hayat sevinciniz ve enerjiniz yoksa insanlar belki de bu yüzden sizinle sıkılacaklarını düşünüp gelmiyorlardırAsgari ucretli vatandasin senelik izni boyle oluyor malesef evden adim atsan para.bi suru yere odeme yapiyorum.nereye gideyim.
Ben konusmak sohbet etmek istiyorum akrabalarima gitmek gelmek istiyorum.ne gelen var ne davet eden.biri arasa kosa kosa gidecem ama tik yok.
Havalar cok sicak istanbulu dolasmak yorucu bir cocugum var 6 yasinda bide hamileyim.oyle 20 li yaslardada degilimki sorumluluklar agirlasiyor insan.herkes hayatta farkli tabi bu arada turlara baktim masukiye gitmek istedigim bir yer hic aklima gelmemisti.belki oralara giderim haftasonlari. Valla super fikir.Ekmek arası sandviç yapıp termosa çay dolduracak paranız da mı yok. Yıllarca İstanbul’da kıtı kıtına geçinecek kadar parayla yaşadım parklara gider kitap okurdum müzelere giderdim uzun Boğaz yürüyüşleri yapardım. Bunları yapacak kadar bile hayat sevinciniz ve enerjiniz yoksa insanlar belki de bu yüzden sizinle sıkılacaklarını düşünüp gelmiyorlardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?