sıkıldım

3lale

Guru
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2013
416
158
303
İstanbul
Yaklasik 15 gundur senelik izindeyim evde butun gun yatip kalkip uyuyorum.Evli kuzenlerim var arkadaslarim hepsini ariyorum evime davet ediyorum ne gelen oldu nede beni davet eden epey kirginim.gelseler neolurdu.isyerinden bir arkadasimi davet etmistik sozlestik kiza msj attim yarin gelebileceksin demi diye cvp yzmadi gelmedide.off off ve ben her zaman salak gibi bu kisilerin burunlari kanasa kosarim yanlarina.insanlar niye boyle.

İşleri vardır diyeceğim de heralde hepsinin işi yoktur ayni anda. Siz de ona göre hareket edin insanlara işi düşen arayamasın siz sırf işi var diye. Bu arada izin ne zaman bitiyor.

Cok yalniz hissediyorum kendimi tatil kulturum hic yok zaten param da yok hic oyle tatillere gidecek.evde oluncada ne gelen var ne giden.

Bayramdan sonra isbasi ama eskisi gibi olmak istemiyorum her konustugumu uyustugumu beni seviyor saniyorum ama yokk yani seven.

Güzel günleriniz heba oluyor ama böyle .. yanı hiç bir şey yapmadan evde oturup dinlenedebilirsiniz tercih meselesidir ama siz neden öyle neden böyle diye bir de etraftakileri düşünerek zihin yorgunluğu oluşturmuşsunuz kendinize..

Bazen birşeyleri tek başına da yapmak İnan çok keyifli .. ilk zamanlar zor gelebilir .. sinemaya git mesela , ya da git bir kafede al kahveni insanları izle .. ne bileyim kafanı bunlarla doldurma

Ben konusmak sohbet etmek istiyorum akrabalarima gitmek gelmek istiyorum.ne gelen var ne davet eden.biri arasa kosa kosa gidecem ama tik yok.

15 günlük yıllık izinde evde oturup misafir gelsin diye mi bekliyorsunuz? Çıkıp gezsenize. Ne yapacaksın eve kapanıp?

E iyi ya dinlenin işte. Hem karakterlerini tanıyorsunuz hem de tatilde kafa dinliyorsunuz bir taşta iki kuş

Asgari ucretli vatandasin senelik izni boyle oluyor malesef evden adim atsan para.bi suru yere odeme yapiyorum.nereye gideyim.

Herkes sizinle aynı kafa yapısında olmayabilir.
Yaşlar büyüdükçe farklılıkların tolere edilmesi ortadan kalkıyor.
Siz daha çok arkadaşım yok diye yakınmalısınız sanırım. Çünkü tatilde olmasanız da sizinle istediğiniz yakın ilişkiyi kurmuyorlar.
Tatilde çok para harcamanıza gerek yok. Tur şirketleri şehir içi şehirlerarası günübirlik turlar düzenliyor. Bu turlarda arkadaş da edinebilirsiniz.
Ama maalesef hiç para harcamayayım buna tatil diyeyim diye birşey yok. Ona evde oturup kafa dinlemek deniyor. Siz de aslında bunu istemiyorsunuz.

Valla ben de Bayadır tatildeyim ev temizligi çamaşır yemek derken gün bitiveriyor.Dışarı çıkıyorum ama öyle evime sürekli gelsinler gitsinler istemem ben de gitmem.Açık havayi daha cok severim.el işim var o da dinlendiriyor.

İstanbuldasınız profilinize göre. Adalara, ağvaya, şileye, Abant’a tonla tur düzenleniyor. 100-300tl ye gidilebilir buralara.

Koskocaman yetişkin insanlar canim gelmek istiyorsa gelmezler. Neden insanlar sizin can sıkıntinizi geçirmek zorunda. Sizde burunları kalıyorsa kosuyorsaniz karşılık beklemeden yapın. Sizin sohbetinizden keyif almıyorlardir kafa denginizi bulamamissinizdir. Neden insanlar böyle ne demek. Sanki bir haksizliga ugramis gibi anlatmissiniz. Kim kimle istiyosa onla görüşür. Kendinize yapacak bı şeyler bulun

O turlara nasil gidiliyor hic bilmiyorum.internetten nereye girip bakayim.ille gelsinler istiyorum napiyim.her zaman konusuyoruz ararim sorarim senede 1 kez izne cikiyorum.ben onlari seviyorum vakit gecirmek istiyorum.onlarinda beni sevdiklerini saniyorum sonrasi sok neyse kimseyi zorla evime getiremem zaten bundan sinra kimseye bana gelin demeyecegim gelmek isteyen zaten gelir.arar evdemisin sana geliyorum demek hic de zor degil.gelen gelir napiyim.

Asgari ucretli vatandasin senelik izni boyle oluyor malesef evden adim atsan para.bi suru yere odeme yapiyorum.nereye gideyim.
Ekmek arası sandviç yapıp termosa çay dolduracak paranız da mı yok. Yıllarca İstanbul’da kıtı kıtına geçinecek kadar parayla yaşadım parklara gider kitap okurdum müzelere giderdim uzun Boğaz yürüyüşleri yapardım. Bunları yapacak kadar bile hayat sevinciniz ve enerjiniz yoksa insanlar belki de bu yüzden sizinle sıkılacaklarını düşünüp gelmiyorlardır

Ben konusmak sohbet etmek istiyorum akrabalarima gitmek gelmek istiyorum.ne gelen var ne davet eden.biri arasa kosa kosa gidecem ama tik yok.

Biz gelsek yakınsa demek geldi içimden
İnsan insana ihtiyaç duyuyor bazen
Yalnızlık sıkıyor

Çıkıp dolaşsan
Alışveriş yapsan
Sinemaya vs gitsen

Havalar cok sicak istanbulu dolasmak yorucu bir cocugum var 6 yasinda bide hamileyim.oyle 20 li yaslardada degilimki sorumluluklar agirlasiyor insan.herkes hayatta farkli tabi bu arada turlara baktim masukiye gitmek istedigim bir yer hic aklima gelmemisti.belki oralara giderim haftasonlari. Valla super fikir.

Hayatı neden kendiniz için güzelleştirmiyorsunuz? Sizi yalnız bırakan insanlar hayatınızda olmasa da olur. Çıkın dolaşın alışveriş yapın, dizi, film izleyin, kitap okuyun, bulmaca çözün. Tek başınıza sinemaya gidin, ben tek başıma yaptığım aktivitelerden daha çok zevk alıyorum, yanımda gerçekten çok samimi arkadaşlarım yoksa. Bazen yalnızlık da insanı rahatlatır. Ayrıca davet etmenize rağmen gelmemelerinin sebebi nedir hiç sordunuz mu arkadaşlarınıza? Eğer gerçekten geçerli sebepleri yoksa bir daha çağırmamanız bu üzüntüleri yaşamamanız adına daha doğru olacaktır. Hakkınızda hayırlısı olsun. İyi tatiller :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…