Cok tesekkur ederim ictenligin icin ben tek basima uzun uzun niye yuruyeyim yaa hic anlamiyorum zaten ise gidip gelirken boyuna yuruyorum.bir ses bir nefes ariyor insan.eski insanim ben 37 yasindayim ben kucukken mahallemde komsularimiz vardi kapi onu sohbetleri.ozluyorum o gunleri.ne vardi sanki bi icimlik cay yapsak..
Herkes ha dediğine siz çağırınca gelemez ki. İşi gücü vardır bayram üzeri zaten evliler diyorsunuz evde işleri vardır bu kadar alıngan olmaya gerek yok.Hasta falan değilsiniz ki hani ziyarete gelmiyorlar diyesiniz üç.günde bu kadar niyr bileniyorsunuz aranızda sorun yoksa işleri olmasa gelirler zaten..Siz dışarı çıkın gezin alışveriş.yapın başka arkadaşınızla plan yapın
Cok tesekkur ederim ictenligin icin ben tek basima uzun uzun niye yuruyeyim yaa hic anlamiyorum zaten ise gidip gelirken boyuna yuruyorum.bir ses bir nefes ariyor insan.eski insanim ben 37 yasindayim ben kucukken mahallemde komsularimiz vardi kapi onu sohbetleri.ozluyorum o gunleri.ne vardi sanki bi icimlik cay yapsak..
Tek basinada gezebilir insan. Hiç mi merak ettiğiniz bir yer yok. Öylesine dolaşmak. Bir cafeye gidip kitap okumak. Neredesiniz bilmiyorum ama denizi seyretmek. Hayvanat bahçelerine gitmek. Ne bileyim insan bir suru meşgale bulur kendine.
Surekli evde oturan asosyal kişilerde insanlara itici gelebilir. İnsanların sizinle vakit geçirmeleri için onlari cagirmaniza gerek yok. Merak uyandırin onlar sizi bulucaktir zaten.
Yaklasik 15 gundur senelik izindeyim evde butun gun yatip kalkip uyuyorum.Evli kuzenlerim var arkadaslarim hepsini ariyorum evime davet ediyorum ne gelen oldu nede beni davet eden epey kirginim.gelseler neolurdu.isyerinden bir arkadasimi davet etmistik sozlestik kiza msj attim yarin gelebileceksin demi diye cvp yzmadi gelmedide.off off ve ben her zaman salak gibi bu kisilerin burunlari kanasa kosarim yanlarina.insanlar niye boyle.
Izninde niye surekli evde yatip kalkip duruyorsun? Bi geziye gitseydin veya bi tatile (maddi durumunun uygun oldugunu varsayarak konusuyorum)
Ailenle mi yaşıyorsun? Kardesin, abla abon var mi?