Hu huuğğ, bugün naptın Witch?
Bak bugün yaptıklarımı yazayım sana:
Sabah üşenmedim, kahvaltı hazırladım ve bundan keyif almak için tabağımı süsledim. (Ortaokul zamanı açlıktan kendimi öldürebiliritem olduğunu keşfettiğimden bu yana kahvaltıyı kendime sevdirme çalışmalarım sürmekte. Anoreksiya geçmişim var ayıptır söylemesi

)
Çayımı demledim bi köşeye koydum, fıkır fokur demlendi ve ben "Çocukla annem ilgilenirken bu çayı keyifle içebilir, biraz internet sörfü yapabilirim" dedim. İçimden böyle geçti, çayı içemesem bile umurumda olmayacaktı. O zaman da oğlanla eciş bücüş arabalar çizmek için oturduğumda içerdim bi yandan soğuk çayımı

Şansıma annem boştu, oğlanı pasladım ve bir sörf bir sörf. Yeni müzikler keşfettim; bak bi tanesini bırakıyorum buraya:
(Klibi korkunç ama; müzik iyi)
Sonra geçen başladığım mumya gadının başına geçtim; ne yapsam diye çok düşünmeme bile gerek kalmadı, siyah saçlarına bir sürü gezegen ve yıldız yaptım; o siyahlık bana karamsarlığı hüznü değil, koca bir güneş sistemini ve içindeki bizi anımsattı. Saçları güzel oldu. Sanırım bu türe figürlü soyut deniyordu, bazıları da illüstrasyon mu neyse ondan diyor. Bu tarzı seviyorum dostum, beni bana anlatıyor resmen.
Silikon tabancamı aradım; geçende benim adama ısmarlatmıştım, annemle kavgalıyken. Kapı süsü yapmaya karar verdim. Taa fi zamanı evime gelen hediye yapay çiçekleri makasla kestim; bi de koli-mukavva bi şeyi halka gibi kestim mi tamam, üzerine yapıştıracağım, olacak mı sana cici bi kapı süsü

Hiç de sevmem, ama kendim yapınca sevebiliritem olduğunu keşfettim, neyim eksik kız sunumcu gelinlerden? Ben de kapıma bağlarım iki üç kurdele

lsahdjlahjldha yok o kadar değil.
Şimdi oğlanın uyku saati, uyuyor. Ben de kahvemi aldım, kknın başına geçtim konuna yazıyorum.
Hayat güzel be Witch. Kendini bırakınca akışa, oh ne güzel. Bi başkası 9327846. başarı belgesini alsın, bana ne? Benim kapımdaki süs, onun kapısında asla olmayacak. Çünkü orijinal olan benim.
Orijinal olan sensin, o, şu bu...
Başarı benim için = İyi yönde orijinal olabilecek bir zekayı, azimle işleyebilme becerisidir.
İşle kendini artık Witch.