- 9 Temmuz 2021
- 5.399
- 5.205
- 148
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
Bu harici sürekli gezerdik. O zaman araba vardı. Ama şuan araba yok. Arabasız gezmek zor geliyor. Normalde o da gezmeyi seviyor.Bayramda sırf akraba gezmemek için memlekete gidecegim o derece.Bu adam niye sizinle vakit geçirmek istemiyor? Tatilleriniz genelde nasıl geçiyor ki? Monoton ve olağansa heyecan uyandırmıyorsa yan çiziyordur böyle. Konunun ön gösterimini evdeyken çekin bence. Filmi de tatilde gösterime girecek deyin o alır inceyi
Tatillerimiz eglenceli aslında. Buraya otobüsle gittik. Gayette güzel gezdik. Zaten 3 yıldır evliyiz. 2 yıl hep tatile gittikBu adam niye sizinle vakit geçirmek istemiyor? Tatilleriniz genelde nasıl geçiyor ki? Monoton ve olağansa heyecan uyandırmıyorsa yan çiziyordur böyle. Konunun ön gösterimini evdeyken çekin bence. Filmi de tatilde gösterime girecek deyin o alır inceyi
Bende acayip sıkıldım. Şuan ders çalışıyorum ama zor zor.Yarın biryere anlaşma yapacagım. Gezeriz diye cumartesiyide boş bırakmak istiyordum ama görünüyorki gezemeyecegiz.Sıkılmakta haklısın da yapacak bir şey yok.
Adam gezmek istemiyor,senin de gezmeni istemiyor.
Kapıyı çekip gitmek de olmayacağına göre evde oturmaya devam.
Nereye bacım? Bura nereTatillerimiz eglenceli aslında. Buraya otobüsle gittik. Gayette güzel gezdik. Zaten 3 yıldır evliyiz. 2 yıl hep tatile gittik
Bu sene gidemedik.
Aceleden yanlış yazdım..Klavye yanlış yazmış. Bursaya gittik.Nereye bacım? Bura nere
Herkes gezmekten hoşlanmıyor.Bende acayip sıkıldım. Şuan ders çalışıyorum ama zor zor.Yarın biryere anlaşma yapacagım. Gezeriz diye cumartesiyide boş bırakmak istiyordum ama görünüyorki gezemeyecegiz.
Gezmeyi seven biri. Arabasız gezmeyi sevmiyor.Herkes gezmekten hoşlanmıyor.
Yoruluyor galiba.Gezmeyi seven biri. Arabasız gezmeyi sevmiyor.
Evet hak veriyorum. Ama alana kadar evde oturamayız ki...İzmirde heryere otobüs ulaşımı var.İstiyorumki o plan yapsın.Yoruluyor galiba.
Arabasız gezmek de zor cidden.
Sen araba alıyordum ya kendine ne oldu o iş?Bu harici sürekli gezerdik. O zaman araba vardı. Ama şuan araba yok. Arabasız gezmek zor geliyor. Normalde o da gezmeyi seviyor.Bayramda sırf akraba gezmemek için memlekete gidecegim o derece.
Bilgi icin tesekkurler. Iyi geceler hamfendi.3 yıldır evliyim. İlk 2 sene araba vardı, çok güzel gezerdik.Bu sene bir kez otobüsle bursaya gittik.7 8 aydır biryere gitmiyoruz.Şuan okullar tatil ben evdeyim.Çok sıkıldım evde.Eşim, heryer kalabalık, otobüsle zor olur, araba kiralamak pahalı diyor. Ben turla tek başıma gideyim diyorum, ondada trip atıyor. Ben istiyorumki o plan yapsın. Madem gezip tozmayacağız ben neden çalışıyorum.
Araba alsa da kayınpederin arabası gibi olmaz. Kadın araba diye sayıklıyor bence geceleriSen araba alıyordum ya kendine ne oldu o iş?
Elbette olmaz, indirimli araba gibi yüksek modeli rüyasında görür zaten.Araba alsa da kayınpederin arabası gibi olmaz. Kadın araba diye sayıklıyor bence geceleri
Asgari ücretle zaten sıfır arabayı kim nasıl alsın.Elbette olmaz, indirimli araba gibi yüksek modeli rüyasında görür zaten.
Aileyi düşman bilip, arabanın tek sahibi gibi davranmayı bıraksaydı, tatiline de giderdi, gezerdi de.
Şimdi otursun evde, kurup dursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?