• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sıkıldım..

brittt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2015
156
60
28
Biliyorum burda tüm dünyada insanların ne sıkıntıları var benimki onların yanında Bi hiç ama bazen çok bunalıyorum sıkılıyorum.Okula bitireli 1.5 yıl oldu henüz çalışmıyorum KPSS'ye girdim bekliyorum.Bu sürede özeldede çalışamıyorum ailem pek istemiyor.ya tüm gün evdeyim ve kendime Bi kurs buldum belediyenin kursu yarın gidecektim ama ee kurs akşam 4 te başlıyo büyük ihtimal 6 da biter nasıl gelicekmişim eve en fazla yarım saat sonra evdeyim bu arada.6 geç Bi saat mı ya diyorum ne var bunda E ben atansam doğuda Bi yere onada yok diyeceksiniz herlde diyorum o başka o memurluk gittiğin geldiğin yer belli pardonda burda belli değil mi kurs ev arası yani.sonra evimize yakın Bi spor merkezi var oraya gideyim dedim şimdi ora güvenli mi değil mi Bi sürü giden insan var oraya tanıdıklardanda.bi arkadaşım var evlendi baya yakınız çağırıyo bazen gel kahve içelim biraz dertleşelim konuşalım diye ki bnm en en ihtiyacım olan şey tüm gün evde durmaktan bunalmışken yok işte eşi gelir evde olur ya diyorum evde olsa niye çağırsın kız tekim diyo işte yok.ona yok buna yok ben napım hiçbişey yapmıyorum ve işin kötüsü artık içimden hiçbi şey yapmak gelmiyo sadece sıkılıyorum ağlıyorum kendi kendime ama elimden hiçbi şey gelmiyo.yazıp rahatlamak istedim sadece.

cnm skılman cok dogal bence partıme bır ıse gırebılırsın hem kafan dagılır hem butcene de katkı olur

bende daraldım vallahi.

iş bulup girsen sonra söylesen ne derler? kapıyı üstüne kilitleyecek değiller ya?

Ben kursa başladım, 18.30 civarı gelirim.

Spor salonuna kayıt yaptırdım, yarın başlıyorum.

İzin almayın, haber verin.

Belki önce biraz sıkıntı olur ama yetişkin olduğunuzu kabul etmek zorundalar eninde sonunda.

Ben kursa başladım, 18.30 civarı gelirim.

Spor salonuna kayıt yaptırdım, yarın başlıyorum.

İzin almayın, haber verin.

Belki önce biraz sıkıntı olur ama yetişkin olduğunuzu kabul etmek zorundalar eninde sonunda.
[/QUOTSonra sözümü dinlemiyolar benim diye bin tane şey duyarım babamdan sırf öyle demesin diye ztn ona tamam buna tamam diyorum ztn kötü oluyorum olumsuz bin tane şey duyunca bi de öyle derse dahada kötü oluyorum

İçine sinsin, onlar istemese de git.
Bir başla bir hafta sonra alışırlar.
Gerçekten bir şey yokmuş demek derler.

Böyle her şeye he diyerek, onların bakış açısını değiştiremezsin.

• Beğen
Reactions: KV_
Back
X