- 26 Ağustos 2012
- 259
- 57
- 123
- Konu Sahibi suskunsevda
-
Son senem olmasına rağmen böyle olması çok can sıkıcı. İnsanları daha iyi tanıyosun üniversitede. Ama artık kimseyi tanımak istemiyorum. inşallah ikimizde hayırlısıyla bitiririz bi an önceDamarıma bastın şu an ya.
Acı çeke çeke okuyan kişilerden biriyim. Yine senin son senenmiş. Benim 2 yıl daha var.
Arkadaş çevremdeki insanların hepsinden nefret ediyorum. Hiç kafama göre birisi yok.
Nasıl geçecek bu yıllar onu düşünüyorum.
Sen sabret bak yarım dönemin kalmış iyi ki.
Okulu bitirdiğin an hiçbiri aklına dahi gelmez.
Son senem olmasına rağmen böyle olması çok can sıkıcı. İnsanları daha iyi tanıyosun üniversitede. Ama artık kimseyi tanımak istemiyorum. inşallah ikimizde hayırlısıyla bitiririz bi an önce
anlamadım desem :/ :SBitice ahh bi aycık daha gudin dediğin günler gelcek daha durr... o zaman gidemeyince daha cok sıkılcaksin... :-- -( offf offf
Gerçekten çok zor ya kimseye güven olmıcak mı :Sbir de o yakın arkadaşın üniversite bitince kazık atan modelleride var
Öyle tabiki aileden uzakta orda da bi aile oluyosun ortam kuruyosun. Ve orda yediğin kazıklar daha bi koyuyo insana. İnsan arıyo tabi çocukluk arkadaşlarını heleki uzakta zor gerçektenUmarım...
Üniversiteyi şehir dışında okumak çok dezavantajlı. Çocukluk arkadaşlarınla görüşemiyorsun bir kere.
Üniversitedekilerle çocukluk arkadaşlarımı kıyaslıyorum da arada dağlar kadar fark var. ^^
Gerçekten çok zor ya kimseye güven olmıcak mı :S
Benimde var sevdiğim arkadaşlarım ama işte en yakınlarla sorun yaşayınca bişeler zor geliyo. Hiç gidesim yok benimde :/ben de o durumdayim. insanlar universiteye gelince bi komplekse falan giriyo.bolumumdeki insanlari hergun gordukce sinirlerim firliyo. yakin arkadaslarim yok degil var tabi.amaa insan yine de okula lanet okuyarak gitmek istemiyor ya.
İyi niyetli olsan suç insanlar bu iyi niyeti çok iyi kullanıyor kötü niyetli olsan yine olmuyor yapamıyorum. Evet canım haklısın yok. Ama dediğim gibi orda da bi aile oluyosun ve darbe yiyince de sonuç hüsran. Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın.kardeş gibi olduğun insan bile mutluluğu yakalayınca yok oluyo. zaten nerde düşen şaşan varsa üniversitede o bulur. yolunu buldumuda sana ne güzel kullandım der gider. çok nadir gerçek dostluğu oradan bulmak.
sen kendi hayatına bak. spora git kursa yazıl dolu dol geçir. kimseye ihtiyacımız yok aslında.
İyi niyetli olsan suç insanlar bu iyi niyeti çok iyi kullanıyor kötü niyetli olsan yine olmuyor yapamıyorum. Evet canım haklısın yok. Ama dediğim gibi orda da bi aile oluyosun ve darbe yiyince de sonuç hüsran. Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın.
Aynı durumdayız canım bende aynı durumdayım. Tek üzüldüğüm onca verdiğim emek. Bilsem hiç değer vermezdim. Ama işte insan bişeleri yaşayarak anlıyor, bunlarda bize ders oluyor. Öyle tabi canımamin canım amin. ben aynı evi paylaştığım aynı tastan su içtiğim insandan yedim en büyük taşı. şimdiki aklım olsa asla çok değer vermezdim. o yüzden değerli olan sadece sensin, geriye baktığında keşke dememen için herşeyin otogarda bitecek olmasını kabullen..
Damarıma bastın şu an ya.
Acı çeke çeke okuyan kişilerden biriyim. Yine senin son senenmiş. Benim 2 yıl daha var.
Arkadaş çevremdeki insanların hepsinden nefret ediyorum. Hiç kafama göre birisi yok.
Nasıl geçecek bu yıllar onu düşünüyorum.
Sen sabret bak yarım dönemin kalmış iyi ki.
Okulu bitirdiğin an hiçbiri aklına dahi gelmez.
Üniversitede son senem olmasına rağmen hala gitmek zor geliyor. Yarın yolcuyum malum okullar ama hiç gitmek istemiyorum en yakın arkadaşım dediğim insanla şu an konuşmuyoruz kimseye zerre kadar güvenim kalmadı ve ben çok yoruldum artık. İçim buruk gidesim yok ama mecburum 4 ay bi insanın gözüne büyür mü onca sene geçmiş de benim büyüyor işte bitsede kurtulsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?