:1no2:konu başlığındanda anlayacağınız gibi sıkılıyorum hiç arkadaşım yok.
okul zamanında edindiğim arkadaşlarımla şuan 40 yılda bir görüşüyoruz. eşimle birbirimize gelip gidebileceğimiz hiç kimse yok.eşimin arkadaşlarıyla ben çok farklıyız, benim arkadaşlarlada eşim çok farklı( eşime bazen arkadaş çevremiz hiç yok arkadaş edinelim diyorum ama hiç oralı olmuyor . sıkıldım artık. hergün aynı şey. sabah işe git,çalış,eve gel yemek vs.. uğraş sonra uykuya git. hep hergün aynı sıkıldım artık.
ne yapmam gerekiyor lütfen bana akıl verin....:1no2: nolurrr :Saruboceq:
Aynı sorun bendede var kızlar..Evlı degılım ama iş cok yordu bıde hep sevgılımelyım tum hayatım o oldu artık gunde neredeyse 3 defa gorusuyoruz evlenıcezde babam sorun cıkartıyor bıraz onla cok mutluyumda nolursa olsun kız arkds arıyor ınsan bazen cok sıkılıyorum bende oyle bı hale gelmısız kı sıtelerde buluyorz dermanımızı
Benim de öyle kızlar, ben de yanlızım çok, bi iş güç için dışarı çıkıyorum
bir de sevgilimle,
eskiden sevgilim de yoktu aylarca tamamen kapalı kutuydum yani hiç arkadası olmayınca insanın dışarı cıkınca ancak alısverıs yapabılıyor, tek basına yemek de yenmıyor,
tamamen sıkıcı oluyor her şey,
sımdı sevgılımle kavga edıp küsme asamasına geldık 2 hafta boyunca bır baktım benı cıkaran yokmuş aslında, çok kötu yani o da olmasa ne olucam yıne eskısı gıbı olucam
cok kötu arkadassızlık neden böyle olduk onu da bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?