Sıkılıyorum,hiç arkadaşım yok

dudu8683

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2008
62
0
86
Kütahya
:1no2:konu başlığındanda anlayacağınız gibi sıkılıyorum hiç arkadaşım yok.
okul zamanında edindiğim arkadaşlarımla şuan 40 yılda bir görüşüyoruz. eşimle birbirimize gelip gidebileceğimiz hiç kimse yok.eşimin arkadaşlarıyla ben çok farklıyız, benim arkadaşlarlada eşim çok farklı( eşime bazen arkadaş çevremiz hiç yok arkadaş edinelim diyorum ama hiç oralı olmuyor. sıkıldım artık. hergün aynı şey. sabah işe git,çalış,eve gel yemek vs.. uğraş sonra uykuya git. hep hergün aynı sıkıldım artık.
ne yapmam gerekiyor lütfen bana akıl verin....:1no2: nolurrr :Saruboceq:

canım ya benim eşim denizci olduğu için görevleri çok oluyor evde olduğu zamanlarda ise biz birbirimize vakit ayırıyoruz.bizde vakitsizlikten yakınıyoruz.kimseye gidemiyoruz hep sitem ediyorlar.ayıp oluyor ama napalım nöbetler,görevler.eşlerimiz göreve gidince biz eşler görüşüyoruz artık napalım. sen de sıkma canını.arada gidin gelin imkanınız vaktiniz varsa.eşine de anlat bunu anlayacaktır seni eminim.

Aynı sorun bendede var kızlar..Evlı degılım ama iş cok yordu bıde hep sevgılımelyım tum hayatım o oldu artık gunde neredeyse 3 defa gorusuyoruz evlenıcezde babam sorun cıkartıyor bıraz onla cok mutluyumda nolursa olsun kız arkds arıyor ınsan bazen cok sıkılıyorum bende oyle bı hale gelmısız kı sıtelerde buluyorz dermanımızı

Tam dayım ve yengemi anlatmışsın. :roflol: Onlar da öyleler ve ben bazen onlarda kaldığımda yengem "ya bir kek yapayım da kalkıp yan komşuya gidelim. Aramızda bari samimi bir bağ olsun. Arkadaş olalım" derdi.Dayım da "ya hanım bugün yorgunum hiç havamda değilim" derdi. Ertsi gün de dayım "hadi bir kek yap da gidelim" derdi. Maksat eli boş gitmesin yani. Yengem de "ya bugün hiç havamda değilim" derdi. Ve hala yalnızlar.:roflol: Allah sizi bu sondan korusun... ıkinizin birden havanızın gelmesini beklemeyin. Siz arkadaşlarınızı seviyorsanız ona da sevdirin. O da arkadaşlarını seviyorsa siz de sevin. Dışarda sizden ayrı buluşmalarındansa bence evde sizinle olmaları daha iyi. Bulabiliyorsanız beraber bir sosyal ortama girin. Orada ortak arkadaşlar edinmeye çalışın...:smiley-cool:

merhaba canım senin yaşadığın sıkıntıyı bende yaşıyorum çok sıkılıyorum artı arkadaş buluyorum fazlamı şımartıyorum onları ne burunları havaya kalkıyor
eşimle arkadaşlarına gitmek istiyoruz güvenmiyorum artık kimseye gitmiyorum bende evde kızımla vakit geçiriyorum senin en azından işin var benim o da yok bir robot nasıl olur bende öyleyim seni çok iyi anlıyorum bende çok sıkılıyorum
ama artık kimseye güvenmiyorum bende topik açtım orada arkadaşlardan gördüğüm vefasızlığı yazdım güvenmiyorum ben artık kimseye

canım aynı durum bendede var.bizimde ne ailece görüştügümüz kimse var ne bir arkadaşım var nede bir komşum.bende senin gibiyim çok sıkılıyorum.arada derdimi burada paylaşıyorum.konuşacak kimsem yok çünkü.sen ne güzel çalışıyormuşsun en azından dışarı çıkıyorsun.bende iki çocuk var akşama kadar evde kös kös oturuyorum.

acaba neden boyle hic dusundunuz mu? insanlara yaklasmiyor musunuz, nasil yaklasiyorsunuz ki arkadas edinemiyorsunuz, biraz sorgulayın bence

O kadar güvensizlik iyi değil. ınsanlara ısrarla dostça güleryüzle davranın çoğu size dostça karşılık verirler:)

eşinizle beraber ya da tek başınıza aktivitelere katılın... ne biliyim hobi edinin... orada kendinize bir ortam edinebilirsiniz...
çalışıyorsunuz, çalıştığınız yerde yakınlık kurabileceğiniz kişiler var mı bir durum değerlendirmesi yapın...
hani gidip biryerden parayla alıp edinebileceğiniz bir şey değil ki dostluk..
görüşmek isterseniz görüşürler sizinle... kimse çok iyi olmadığı gibi kimse çok kötü değildir. bilmiyorum tamamen size bağlı bir durum...

kendine daha fazla zaman ayırmaya calıs lütfen
arkadas bazen huzursuzluk versede yalnızlık allaha mahsus bunu hepimiz biliyoruz. he ama bir ses bir paylaşım olsun diyede bu darlanma döneminde olur olmadık insanlara yakınlaşma sakın. böyle bir evreden bende gectim. inan öyle bi noktaya geldim ki yalnızlıgımı özledim.
kendine uğraş bul. el işi felan. geçiş dönemini böyle değerlendir.
ama eşinle ortak arkadaslar edinememen farklı karekterlere sahip oldugunu gösteriyor bence
işin zor gibime geldi bana. depresyona girbilirsin böyle düşündükce. ben hakikaten cok zor atlattım bu dönemleri. ama tek carem el işleri vs di.

ben yalnizliga alistim sanirim... ama hic iyi degil tüm günümü dört duvar arasinda geciriyorum...
götür getir islerine bakiyorum artik... baskada bir sey yapmiyorum...
hayatim anlamini yitirdi sanki... ama benim ve senin aramizda cok fark var sanirim...

Allahim sana insallah hayirli dostlar nasip eylesin...
siQma canini... ummadik anda ummadik seyler olabilir...

a.s.

cevaplarınız için teşekkür ederim. eşimle konuşuyorum konuştuğumuz gün herşeye tamam diyor ama sonrası ben birşeyler yapalım dediğimde mutlaka bir iş buluyor yada şimdi onun sırası değil benim kafamda neler var diyor. tamam hak veriyorum işinde yoruluyor ve bende çok yoruluyorum ama nereye kadar bu monotonlukta gidebilirizki. aslında bizim tek derdimiz geçim derdi. nerden arttırabiliriz nerden çoğaltabiliriz derken geçiyor zaman. şu paranın gözü kör olsun. allahtan şuan çocuk yok. birde çocuk olsa hiç düşünemiyorum.

cnmcm ßen evli değiLim ama ßenim de senden farkım yok...ınsan cok arıyorr ßiLiorumm

Meslekta$ım aynı sorun ßende de var.. ßenimde tüm hayatım sevkilim oLdu $uan... erkek ßi yere kdrr ßize aitt ßazı konulardaa kadınlar kadar olamıyorlarr...mirmirmirmir

Son düzenleme:
Benim de öyle kızlar, ben de yanlızım çok, bi iş güç için dışarı çıkıyorum
bir de sevgilimle,
eskiden sevgilim de yoktu aylarca tamamen kapalı kutuydum yani hiç arkadası olmayınca insanın dışarı cıkınca ancak alısverıs yapabılıyor, tek basına yemek de yenmıyor,
tamamen sıkıcı oluyor her şey,
sımdı sevgılımle kavga edıp küsme asamasına geldık 2 hafta boyunca bır baktım benı cıkaran yokmuş aslında, çok kötu yani o da olmasa ne olucam yıne eskısı gıbı olucam
cok kötu arkadassızlık neden böyle olduk onu da bilmiyorum.

aynen cnmcm.....

Ayni robot hayati bende yasiyorum. Acaba birazda bizden mi kaynaklaniyor? Güvensizlik, belkide tembellik, süpheler felan.
Bende en azindan öyle, bir türlü bu sehire alisamadim, sevmiyorum.
En kisa zamanda bir seyler degismeli benim hayatimda yoksa kafayi yicem.
Benimde oglum var 3 yasinda ama yinede zaman gecmiyor.
Allah hakkimizda hayirlisini versin.

ahh ahh
kelin ilaci olsa basina surer. gurbet ellerde 1 yasindaki kizimla tum fun yalniziz. 1 tane arkadsim var turk arada onunla gorusuruyoruz. kafam dagiliyor. yoksa cok fena.
esim pazarda dahil calisiyor . kurslara gidecegim ama kizim ufak
oda bunaliyor eminim evde ama havaar iyi degil. kres filan dusunuyorum su aralar
en azindan o sosyallessin unde 1-2 saat oynar hic degilse.
yani tencere dibin kara seninki benden kara :bbo: offf

bak hepimiz aynı dertten muzdaribiz cnm. bunalıyorum die topik actım aynı derdimi anlatıyorum. yalnız olmadıgımı bilmek beni mutlu etti....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…