Sıkılıyorum...

Fides_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2010
1.815
1
116
merhabalar

bir süredir içimde koca bi boşluk var. bir türlü anlam veremiyorum. bazen içim daralıyo, kalbim sıkışıyo sanki
askerimi çok özledim. bi yandan deli gibi konuşmak istiyorum, bir yandan istemiyorum. bir türlü anlayamadım. çok zor yokluğu... sanırım onu görememekten böyleyim...
sıkılıyorum. sürekli kendimi derslere veriyorum ama bazen birden bi sıkıntı çöküyo. hiç bişeyden keyif alamıyorum. yaklaşık 1 haftadır böyle...
okuyorum, başka bi şehirdeyim.
geçmişimi özlüyorum,arkadaşlarımı, İstanbul'u, aşkımı...

yazmak istedim belki dertleşiriz diye...

iyi akşamlar canım,tam çıkıyodum ki mesajını okudum.Bende asker yolu bekliyorum.Kendimi zaman zaman avutabiliyorum ama zaman zaman avutamadığım anlarda oluyor. Ailenden ve cevrenden uzak olmanda sıkıntını ikiye katlamış.Ama bir bakmıssın okul bitmiş.Sevdiğin yanında.Ailende desen yakınında.Güzel hayaller kur,beni bir nebzede olsa onlar rahatlatıyor. Kendini sıkmamaya çalış canım...Görüşürüz...

Ah be canım, havalardan mıdır mevsimden midir bilmem aynı ruh hali bende de var.. Bir de bi gerginlik hali var, her önüme gelene çatasım geliyo.. Anlamsız bir burukluk hali ... benneyaptımki

sanki ona kavuşsam, sımsıkı sarılsam, ellerini bi an olsun bırakmasam, doya doya öpsem bütün sıkıntım geçicek gibi...

durup dururken gözlerim doluyo... ona da belli etmek istemiyorum... birazda tahammülsüzlük başladı bu günlerde. çok dikkat ediyorum arkadaşlarımı kırmiyim diye...

ah ah seni çok iyi anlyorum canım benimde sevgilim yurtdışında çok özlüyorum onu hep aklımda hiç birşeye konsantre olamıyorum off offf bi gelsede bi sarılsam kendime gelsem senağlama

cnm bnde 15 ay boyunca asker yolu bekledim.
ama umutsuzluğa kapılma elbet bu günler geçicek.
bak biz o zamanlar sevgiliydik hatta burda başlıklarım bile varr vee sabrın sonu selamet
şimdi bi oğluşumuz oluyor.
rabbim büyük, sadece sabır ve dua et .

Son düzenleme:

Ne güzel ya MaaşAllah SubhanAllah.
Darısı bizlerin başına inşAllah
kaydirigubbakcemile5

canım bende asker yolu beklıyorum..ve aynı duyguları paylaşıyoruz..hem ıcım sıkılıo hem hıc bırseyden zevk almıyorum tam 2 haftadır bu sacma sapan ruh halı ıcındeyım..nısanlım gelse sarılsam kokusuna doysam butun dertlerden sıkıntılardan kurtulucakmısım gıbı..

canim bu bagzen bendede oluyor hic biseyden zevk almiyorum canim hic bisey istemiyor.. sinirleniyorum kendi kendime deliriyorum bunaliyorum..., özlüyorum..., bu hep kafamiza hem cok takiyoruz hemde görmedigimizden.. cok özledigimizden ve artik hedefimize ulasmak istedigimizden ama ulasamadigimizdan oluyor sanirim..., rabbim büyük bize yol gösterecektir..., allahim bize sabir verir canim..

ne güzel maşallah. umarım bizde o günleri görürüz

aynen bende öyle. çok garip. resmen takıcak bişeyler arıyorum alsanaalsanasmile

ben ilk günler böyleydim son 2-3 aya kadar...
2-3 aydır baya rahattım. kendimi iyi hissediyodum. son aylar yaklaştıkça gene başladı...
amin Rabbim sabır versin. Askerlerimizi sağ salim kavuştursun ailesine bizlere...

canim baska sehirde okuyorsun dimi?? hangi sehirde okuyorsun ve ailene nekadar uzaksin??... sevgilinde senin okudugun sehirde , ama suan askerde demi?? ..benimde böyle bi durumum olacak biraz düsünüyorum kesin bu yüzdende cok canim sIkIlacak bunalicam..,yani seninde bunalman normal canim yanlizsin cünkü.... aminnn allah sag salim askerini sana ve ailesine kavustursun insallahh

olur oyle bazen canım ya sıkma canını sevdigin insan uzaktaya onunda sıkıntısı vardır sende az kaldı az gelcek:)

burdur da okuyorum. annem babam emekli ve onlarda burdalar. bu şehre taşındık biz. fakat annem hala çalışıyor...
daha önce istanbul da oturuyorduk. askerim şu an izmit te...

benim hayalim istanbulda marmara üniversitesinde yetenek sınavına girip orda okumaktı fakat ailevi sebepler, maddi durum ve dışardan bazı kişilerin hayatıma karışmasıyla burdur da sınava girdim ve kazandım. burda okumaya başladım. 2. sınıftayım şu an.

en çok canımı sıkan da askerim izmitte. istanbula 2 saat ve ben orda okuyo olsaydım, hem daha iyi bi üniversitede olurdum hemde askerimi görme fırsatım olurdu.
çünkü bu yaz istanbula gezmeye gittiğimde 2 kez onu görmeye gittim. çok güzel vakit geçirdik...
maddi durumumuz daha iyi eskisine oranla. inşallah marmara ye geçiş yapmayı denicem. inşallah ta olur. hayallerim çok başkaydı benim ya :gitme:

sağol. Rabbim bütün askerlerimizin sağ salim dönmesini nasip etsin inşallah

evet canım işyerinde yolcular gelip bagırsa da bende tartıssam diye yer arıyorum resmen..ama yok sansıma hep uysal tipler denk gelio..

bende iyiydim ama dediğim gibi 2 haftadır sıkıntı basıo bu askerlık mevzularından gerildk sanırım..

fides izmitin neresinde yapıyor

kandıra da asker, canım...

olabilir. bugün aslında biraz daha iyiyim... oof of bekle bekle bitiremedik bi türlü. bitse de ben okuyorum burdur da o istanbulda oturuyo arada 10 saat...
önceden her hafta görüşürken şimdi kim bilir ne kadar zmanda görüşcez...

1 ay, 2 ay... :gitme:

hmm anliyorum canim.. keske istanbula gitseydin , peki suan imkanin yokmu istanbula gecip orada devam okumaya???.., öylesi daha güzel olurdu ne güzel askerinide görürdün hep.. saglik olsun canim... aminnn

hmm anliyorum canim.. keske istanbula gitseydin , peki suan imkanin yokmu istanbula gecip orada devam okumaya???.., öylesi daha güzel olurdu ne güzel askerinide görürdün hep.. saglik olsun canim... aminnn

malesef 1. sınıftın ilk dönemi hocanın biri 50 ile bıraktı bi dersten. 51 olsa şu an marmara daydım. oysaki ortalamam bu sene oraya girenlerden baya yüksek :2:
bu dönem o dersi verip geçmeyi düşünüyorum kısmet olursa inşallah.

ahh ahh şu bilinçaltı varya rüya üstüne rüya yaa, yeter artık ama sürekli geçmişimi görüyorum :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…