Sıkılıyoruz işin içinden çıkamıyorum düzenim yok.

Sınavdan dolayı sanırım. Bir açıdan size de hak veriyorum maddiyat çok etkiliyor. Dışarı çıksan yemeğe 200 lira, sinamaya gitsen 200 lira, kafeye otursan 50 lira.. Yetmek zor. E bir de soğuk. :/

Bir çözüm bulabildiniz mi peki? Önümüzde 14 şubat var kutlamıyorsanız da belki adım atmak için bir şeyler yapılabilir. Havanız değişirdi. Sevgiliyken ev tutup masa hazırlamaya çalışan, mum yakan insanlar olarak evşn içine girince de dışarı çıkmaya çalışıyoruz genelde. Sevgiliymiş gibi bir sürpriz yapın 💥

Aslında olabilir 14 şubat bizim nişan yıldönümümüz o şekilde bir kutlama hazırlayabilir im belki enerjimiz değişir. :) teşekkür ederim ilginiz için

Evlilik böyle bişey zaten. Öyle çok da atraksiyon olmuyor. Birlikte tv izlemek, film dizi takip etmrk, oyun oynamak vs.. bunlara razı gelir hale geliyor hatta bi çoğumuz.
Siz beklentinizi düşürün keyif almaya bakın.

Ben mutsuz olsam da o da mutsuz olduğunu ifade ediyor. E şunu yapalım deyince de hareket yok.

Ikinizde tembelsiniz, ben bunu anladim.
1- Sabah esin evde kahvalti yapmiyor belli ki. Oyleyse sen de onunla cik biraz yuru, eve gel kahvaltini yap.
2- Sonra ders mi calisirsin ev mi temizlersin bilemme ama muhakkak bir seyler yap.
3- Aksama ne yemek yapacagim derdine dusebilirsin. Farkli yemek tarifleri deneyebilirsin. Eglenceli olur diye dusunuyorum. Cok bunaldigim donemlerde kendimi mutfaga atarim. Hem esin de memnun olabilir.
4- Kis aylarinda dizi film kacinilmaz bence. Baslayin bir diziye, 1-2 saat sizi oyalar.
5- Evli olsaydim esim ile tavla falan oynardim herhalde
6- Haftada bir arkadaslarinizi davet edebilirsiniz. Ikram olayini da abartmaniza gerek yok. Yapin bir kek alin cekirdek yeter.
7- Sohbet edin, dedikodu yapin.
8- Puzzle da guzel oluyor tavsiye ederim.
9-Esinize romantik bir aksam hazirlayin.
10- Evcil hayvan alabilirsiniz, tabi seviyorsaniz. Benim bir kusum var onunla vakit gecirmeyi cok seviyorum. Bana eglence oluyor

Her sey sizin elinizde, erkeklerden fazla beklentiye girmemek lazim. Haftasonlari kesinlikle eve kapatmayin kendinizi, cok tehlikeli. Kesinlikle gun icerisinde birkac saatligine disari cikin. hava alin derim. Bir de esinizin nelerden hoslandigini da en iyi siz bilirsiniz. onun ilgi alanina gore birseyler de yapabilirsiniz.

Bizim de kuşlarımız ve başlığımız var. Kahvaltıyı tam rutine oturtamadık ama her gün onunla erkenden kalkıp soruyorum isterse hazırlıyorum en azından bi bitki çayı içiyoruz sonra yatıyorum o gidince ama eğer dersim yoksa.

Diğer önerileriniz içinde teşekkür ederim. 😉

Aslında olabilir 14 şubat bizim nişan yıldönümümüz o şekilde bir kutlama hazırlayabilir im belki enerjimiz değişir. :) teşekkür ederim ilginiz için

Daha iyiymiş o zaman. Umarım iyi geçer. Ben de düşünüyordum aynı şeyi ondan dedim. Menü filan düşünürseniz bana da yazarsanız sevinirim. Hazırlık için yardımcı oluruz siz de isterseniz birbirimize 😊

Ben mutsuz olsam da o da mutsuz olduğunu ifade ediyor. E şunu yapalım deyince de hareket yok.
Biz evliliğin ilk zamanlarında oturup başka bişeyler mi yapmamız lazım diye konuşmuştuk eşimle. Yanı evlilik bu mu, neyi eksik yapıyoruz soruları sormuştuk :) Zamanla oturacaktır. Birde maddi olarak sıkıntı varsa bu erkekleri daha çok etkiliyor. Sanki para olsa birlikte negzel dünyayı fethederdik diye düşünüyorlar sanırım. Yoksunluk hissediyorlar.

Biz evliliğin ilk zamanlarında oturup başka bişeyler mi yapmamız lazım diye konuşmuştuk eşimle. Yanı evlilik bu mu, neyi eksik yapıyoruz soruları sormuştuk :) Zamanla oturacaktır. Birde maddi olarak sıkıntı varsa bu erkekleri daha çok etkiliyor. Sanki para olsa birlikte negzel dünyayı fethederdik diye düşünüyorlar sanırım. Yoksunluk hissediyorlar.

Olabilir haklısınız bir anda araba olmadı, borç var düzen kurmaya çalışıyoruz yeniden kolay değil. Teşekkürler ilginiz için..:)

Back
X