sıkılmadan okumaniz dilegiyle derdime care

tek tek isim yazamiyorum tesekkur ederim olumlu olumsuz yorumlara... 6 yilin ozeti 3-5 kelimeyle anlatilmiyor.Ben istekte bulunmaktan hoslanmayan yapidayim( dile getirdigimde yapiyorsa kiymeti kalmiyor) o dusunsun bugunde karim icin cocuklar icin sunu yapayim bi degisiklik olsun diye dusunmesini bekliyorum.Son geldigimiz durum bianda olmuyor.Bende evliligimiz hareketlensin bu monotonluktan cikalim diye biseyler yapmaya calissamda cocuklar ufak, kisitli dusunebiliyorum.Butun gunum 3,5 yas ve 1,5yas yemeklerini yedirmek uyutmak bakimlariyla ev isi mutfakla geciyor.Mesela gecen sene aralikta eşimin dogum gununde yagmurlu havaya ragmen cocuklari alip iş cikisina yarim saat kala elimizde ufak pankartlarla supriz yaptik hic beklemiyordum cok mutlu oldum dedi dedide aradan 2 ay sonra 14 subat sevgililer gununde gunduz gezdik istedigin bisey varsa begen alalim dedi , eve geldik beni cocuklarla birakip annesini ziyarete gitti ( ben ailesiyle gorusmuyorum ) 2 haftada bir ziyaret eder annesini.Ama cok koydu baska gunmu yoktu gidecek bi gun once gitseydin yarini dusunerek... bi arkadasim cinsellikle tehdit demiste bu durumda gece 12 de gelen adami nasil arzulayayim.

K kkulubmoni sevgi emek ister esin bence ozunde iyi bir bak sen dedin diye her aksam cikolata aliyomus seninde cok cok hakli oldugun noktalar var bosanmayi hemen dusunme bence mucadele olmadan hic bir sey olmuyor konusarak bir seyleri hallede bilirsin

"Ben kurallari olan duzenli alingan takintili duygusal artik insanlardan yedigi kaziklardan akillanmis kimseye guvenmeyen kıl bi insanim."
o zaman siz biraz kendinizi rahatlatmalısınız.eşiniz ne yapıcağını bilmiyor anlaşılan,ama çaba gösteriyor.çukulatayla başlamış.çok hoş!

kıyamam kendince anlamış o ,benim arkadaşıma doğum gününde hediyeyi sevdiğin birşeyi sen seç ben alayım mantığı olmuş( pratik bir yöntemdir tavsiye ederim ) iyi tarfından bakalım 1) çikolata = endorfin demek yani daha mutlu bir insan bol bol yiyin ,2)eşine her akşam çikolata getirmesi eşi benzeri görülmemiş hediye 3) bunu devam ettirmesi çabalağının kanıtıdır

bosanmayi dusunmuyorum arkadaslar , hasta olurum benden iyi bakar cocuklara sutlerini icirir uyutur bastan yazdim esim iyi niyetli bi insan. durust isinden evine gelir.Karakterine hic laf soyleyemem.Ama benim ondan beklentilerim dahada fazla ruhumun dilinden anlamiyor sevdigini biliyorum ama sevgisini gormuyorum aksam isten gelir nasil gecti gunun nevar ne yok dicek olurum" hic ayni seyler"der konusma biter..cayimizi icer tvye bakariz yatariz.

Bence yaptığı çok hoş :))) Yarın bigün hiç bişeyden memnun olmadığınız için eşinizin sizden sıkıldığını ve her akşam çikolata alarak başka bir kadına götürdüğünü düşünürseniz bence eşiniz gayet kıymete biner gözünüzde.Çünkü eşinizin hareketi çok hoş üstelik ona buna karışan burnunuzdan getiren lanet bi insanda değil.Bence çok hoş.Bayıldım:)

Allah cc mutluluğunuzu daim etsin ama böyle eşim olacaksa ben gider evlenme teklifi ederim ''hiç aynı şeyler '' demesinin sebebi de iş yerinde aynı şeyleri yaptığındandır işe gidipte farklı birşey yapanı görmedim rutin şeyler =) enerjinizi yükseltin(çikolata bu gruba dahil değil ) hayat sizi yormuş belli amam hiç birşey dört dörtlük olmuyor farklı örneklerle ona yol gösterin ki ne yapacağını bilebilsin

konu sahibinin isteklerini haklı buldum ben. eşi özünde iyi bir insan olabilir.ama genellikle neden hep biz erkeklerin özlerini damıtıp bakmak zorunda kalıyoruz anlamıyorum.konu sahibi de mutlaka özünde iyi bir insandır.ama tüm gün 2 küçük çocuguyla uğraşıyor,ev işleriyle ilgileniyor.ne var sanki eşi 2 çift güzel laf etse, azcık incelik gösterse, tv karşısında oturacağına sohbet etse.. bunlar aşırı çaba isteyen şeyler değil ki.bunları karşıdan göremeyen kadın zamanla elbet soğur, cinsellikte yaşamak istememesi normal bu durumda.bunu cinsellikle cezalandırmak olarak görmüyorum ben.ruhen istemeyerek o yataga girse ne olacak görev gibi yaşanacak herşey.yapılabilecek pek fazla şeyde yok aslında.bazı erkekler çok düz oluyor malesef sadece önemsemenizi ,surat yapmamanızı, biraz süslenip püslenip umrunuzda değilmiş gibi davranmanızı öneririm.taktik denemekten bişey çıkmaz işe yarar belki .

Ne yapacagini bilmiyor demek ki.Net olun ne istediginizi daha acik ifade edin.Soylemissiniz ama.cikolata kadar anlamamis belli ki..:)Birde calisiyor musunuz? Ev hanimiysaniz kurs gibi biseye baslatiyin.Sosyallesin.Sanki esinizi hayatinizin merkezine koymus beklentileriniz karsilanmayinca mutsuz olmus gibisiniz.

işte tam olarak özetlemissiniz butun sorunumu tesekkur ederim, okurken aglamakli oldum taktigi denicem emin olun.en azindan icimi doktum bu gece diger arkadaslarin yorumlari gulumsetti birazda olsa.

işte tam olarak özetlemissiniz butun sorunumu tesekkur ederim, okurken aglamakli oldum taktigi denicem emin olun.en azindan icimi doktum bu gece diger arkadaslarin yorumlari gulumsetti birazda olsa.
yani.. konuya yapılan genel yorum ' ayy aslında eşin iyi biri.çikolta demişsin hergün çikolatayla geliyo' diye bakamadım. söylemeyle herkes yapıyor sonuçta. olay kadın ruhundan anlamak, incelik... hatta belki de uyum.bazı çiftler vardır mesela birbirlerinin hem eşidirler,hem kankası, hem anne-babası.. siz bence bunu anlatmaya çalışıyorsunuz. istediğiniz içten gelen samimiyet sadece.gelse içten bir sarılsa oturup ,havadan sudan sohbet etse o da yeter.

Badem drajeyse kuma bile olurum

Bence adam iyi bir adam ama birazcık düz . Konu sahibesi siz aktivite planlayıp onu davet edin derim.
canim benim elimi kolumu baglayan bebeler var parka cikmamiz dahi olay oluyor biri bi tarafa biri tam tersine kosar :) netten arastirayim desem aklima hicbirsey gelmiyor cocuklarla ancak restoranta gidebiliriz orayi bile karistiriyolar bi muddet sonra , kacarcasina eve donuyoruz.

yani bu kadar basit durum.Bi gun dusunuyorum yine neden mutsuzum diye uzun zamandir elele tutusmadigimizi farkettim tamam cocuklar var biri bende digeri onda ama bu sarilmamiza onun sicakligini hissetmeme engel degildi korelmisiz koreltmisiz en basit seyleri.

Aynı durumdan bende bazen şikayetçi oluyorum doğum günümde olmasa hediye alacağı yok o yüzden doğum günmde aldığı hediyelere pek sevinemiyorum . Aldığı zamanda beğenmedin galiba diyip dert edio bende hiç ummadığım anda saç tokası bile olsa bunu senin için aldım saçlarında çok güzel durur diye alıp getirsen çok daha sevinirim mutlu olurum diorum ama aynı tas aynı hamam. Alınca en iyisi olsun istiyorum o yüzden elim gitmio öle her şeye dio ne diim iyi geçinelim yeter kalbi temiz olsun kocalarımızın, çikolatasına kurban de sev öp kocanı somurtma :) çocuk gibiler onlar yeri gelince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…