- 15 Eylül 2015
- 3.242
- 5.175
- 73
- Konu Sahibi kkulubmoni
-
Ben kendimi kötü hissederim ya ne bileyim, param olursa ben alırım kendime gidipBen isterim kupe istemistim anneler gununde aldi simdi de altin cerceve kolyelerden istiyorum.Ben isteyip bir de detayli tarif etmezsem benim esim becerip alamaz
O da guzel ama isteyince dayanamayip aliyor ya onun verdigi mutlulugu seviyorum galibaBen kendimi kötü hissederim ya ne bileyim, param olursa ben alırım kendime gidip
Aslında en iyisi alıp alıp firdevs hanım gibi faturasını vermekO da guzel ama isteyince dayanamayip aliyor ya onun verdigi mutlulugu seviyorum galiba
Aslında en iyisi alıp alıp firdevs hanım gibi faturasını vermek
bosanmayi dusunmuyorum arkadaslar , hasta olurum benden iyi bakar cocuklara sutlerini icirir uyutur bastan yazdim esim iyi niyetli bi insan. durust isinden evine gelir.Karakterine hic laf soyleyemem.Ama benim ondan beklentilerim dahada fazla ruhumun dilinden anlamiyor sevdigini biliyorum ama sevgisini gormuyorum aksam isten gelir nasil gecti gunun nevar ne yok dicek olurum" hic ayni seyler"der konusma biter..cayimizi icer tvye bakariz yatariz.
Çikolata mı
İyi bir eşin var hissettim
işte tam olarak özetlemissiniz butun sorunumu tesekkur ederim, okurken aglamakli oldum taktigi denicem emin olun.en azindan icimi doktum bu gece diger arkadaslarin yorumlari gulumsetti birazda olsa.konu sahibinin isteklerini haklı buldum ben. eşi özünde iyi bir insan olabilir.ama genellikle neden hep biz erkeklerin özlerini damıtıp bakmak zorunda kalıyoruz anlamıyorum.konu sahibi de mutlaka özünde iyi bir insandır.ama tüm gün 2 küçük çocuguyla uğraşıyor,ev işleriyle ilgileniyor.ne var sanki eşi 2 çift güzel laf etse, azcık incelik gösterse, tv karşısında oturacağına sohbet etse.. bunlar aşırı çaba isteyen şeyler değil ki.bunları karşıdan göremeyen kadın zamanla elbet soğur, cinsellikte yaşamak istememesi normal bu durumda.bunu cinsellikle cezalandırmak olarak görmüyorum ben.ruhen istemeyerek o yataga girse ne olacak görev gibi yaşanacak herşey.yapılabilecek pek fazla şeyde yok aslında.bazı erkekler çok düz oluyor malesefsadece önemsemenizi ,surat yapmamanızı, biraz süslenip püslenip umrunuzda değilmiş gibi davranmanızı öneririm.taktik denemekten bişey çıkmaz işe yarar belki .
yani.. konuya yapılan genel yorum ' ayy aslında eşin iyi biri.çikolta demişsin hergün çikolatayla geliyo' diye bakamadım. söylemeyle herkes yapıyor sonuçta. olay kadın ruhundan anlamak, incelik... hatta belki de uyum.bazı çiftler vardır mesela birbirlerinin hem eşidirler,hem kankası, hem anne-babası.. siz bence bunu anlatmaya çalışıyorsunuz. istediğiniz içten gelen samimiyet sadece.gelse içten bir sarılsa oturup ,havadan sudan sohbet etse o da yeter.işte tam olarak özetlemissiniz butun sorunumu tesekkur ederim, okurken aglamakli oldum taktigi denicem emin olun.en azindan icimi doktum bu gece diger arkadaslarin yorumlari gulumsetti birazda olsa.
canim benim elimi kolumu baglayan bebeler var parka cikmamiz dahi olay oluyor biri bi tarafa biri tam tersine kosar :) netten arastirayim desem aklima hicbirsey gelmiyor cocuklarla ancak restoranta gidebiliriz orayi bile karistiriyolar bi muddet sonra , kacarcasina eve donuyoruz.Badem drajeyse kuma bile olurum
Bence adam iyi bir adam ama birazcık düz . Konu sahibesi siz aktivite planlayıp onu davet edin derim.
yani bu kadar basit durum.Bi gun dusunuyorum yine neden mutsuzum diye uzun zamandir elele tutusmadigimizi farkettim tamam cocuklar var biri bende digeri onda ama bu sarilmamiza onun sicakligini hissetmeme engel degildi korelmisiz koreltmisiz en basit seyleri.yani.. konuya yapılan genel yorum ' ayy aslında eşin iyi biri.çikolta demişsin hergün çikolatayla geliyo' diye bakamadım. söylemeyle herkes yapıyor sonuçta. olay kadın ruhundan anlamak, incelik... hatta belki de uyum.bazı çiftler vardır mesela birbirlerinin hem eşidirler,hem kankası, hem anne-babası.. siz bence bunu anlatmaya çalışıyorsunuz. istediğiniz içten gelen samimiyet sadece.gelse içten bir sarılsa oturup ,havadan sudan sohbet etse o da yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?