- 27 Ekim 2015
- 262
- 355
- 18
- 32
- Konu Sahibi kkulubmoni
-
herkese iyi aksamlar,
Benimde derdime bir care olur insallah yorumlariniz.
Esimle severek evlendik ailesi yuzunden cok yiprattik birbirimizi iki cocugumuz var esim yapi itibariyle sessiz sakin , rahat , etliye sutluye karismayan standart turk erkegi.Ben kurallari olan duzenli alingan takintili duygusal artik insanlardan yedigi kaziklardan akillanmis kimseye guvenmeyen kıl bi insanim.Evliligimden esimden sıkılmis sogumus durumdayim beni bu noktaya getiren sebepler ise onun dusuncesiz olmasi...
mutsuzum mutsuzluk butun enerjimi dibe cekiyor..bedenende ruhende yorgunum.Esimle son konusmamizda artik kendisinden sogudugumu cinsel olarak yakinlasmak istemeyisiminde bu sogukluktan geldigini , benimle ilgilenip sevgisini ,deger verdigini gostermesini hissettirmesini dile getirdim.Ne yapabilirimki sana supriz yapilmaz begenmezsin gibi cumleler kurdu.Ya benim icin bisey yap iste gelirken bi cikolata alip karicigim bunuda sana aldim bak desen mutlu olucam ya dedim demez olaydim o gun bugun her aksam cukulata alip geliyor o gun bugunde mecbur kalmadikca konusmuyorum.Tartismiyorum kavga etmiyorum.Tek basima yasiyorum aslinda yasayamiyorumda boyle berbat durumdayim ayrilmayi bosanmayi dusunmuyorum onuda bastan soyliyim :))) ben ne yapicam istedigim sey cok basit oldugu halde neden anlamiyor bu adam.
Benim bi arkadaşım nisanliyken mardin é geziye gitmişlerdi orada nişanlısı telkari gümüşlerden beğen alalım sana bi tane demiş bizimki de yok ben altın severim takmam gümüş demiş o gün bu gündür her hediyelik durumda altın kolye bileklik allah ne verdiyse altın alıyo kocasıBelki de şaka yaptınız ama eşlerinizden gerçekten altın pırlanta isteyebilir misiniz? Ben çok utanırım.
Bazı erkekler böyle oluyor. Aslında şanslısınız. Eşiniz yönlendirilebiliyor. Yani bigün bir çiçek alanım yok deseniz çiçekte getirir. Yemeğe sinemaya süpriz yapan yok deseniz onuda yapar gibi geldi. En azından bişeyler yapma çabası var.herkese iyi aksamlar,
Esimle severek evlendik ailesi yuzunden cok yiprattik birbirimizi iki cocugumuz var esim yapi itibariyle sessiz sakin , rahat , etliye sutluye karismayan standart turk erkegi.Ben kurallari olan duzenli alingan takintili duygusal artik insanlardan yedigi kaziklardan akillanmis kimseye guvenmeyen kıl bi insanim.Evliligimden esimden sıkılmis sogumus durumdayim beni bu noktaya getiren sebepler ise onun dusuncesiz olmasi...
mutsuzum mutsuzluk butun enerjimi dibe cekiyor..bedenende ruhende yorgunum.Esimle son konusmamizda artik kendisinden sogudugumu cinsel olarak yakinlasmak istemeyisiminde bu sogukluktan geldigini , benimle ilgilenip sevgisini ,deger verdigini gostermesini hissettirmesini dile getirdim.Ne yapabilirimki sana supriz yapilmaz begenmezsin gibi cumleler kurdu.Ya benim icin bisey yap iste gelirken bi cikolata alip karicigim bunuda sana aldim bak desen mutlu olucam ya dedim demez olaydim o gun bugun her aksam cukulata alip geliyor o gun bugunde mecbur kalmadikca konusmuyorum.Tartismiyorum kavga etmiyorum.Tek basima yasiyorum aslinda yasayamiyorumda boyle berbat durumdayim ayrilmayi bosanmayi dusunmuyorum onuda bastan soyliyim :))) ben ne yapicam istedigim sey cok basit oldugu halde neden anlamiyor bu adam.
Ay ne güzel ya.. :) standart Türk erkeği demişsin ama bence kocan standart Türk erkeklerinden çok çok daha iyi.. Sessiz, sakin, çikolata alıp gelmesi falan babamı getirdi gözümün önüne. Bence eşinin kıymetini bil. anladığım kadarıyla sen de biraz kendini tutamayıp adama söyleniyorsun sanırım bu da annemi anımsattı bana :) Bence sen eşine ilgi alaka göster, o zatan sana çok daha fazlasını gösterecek emin ol. Bak adam sürprizi beğenmezsin demiş.. Bazen yaptığı şeyleri çok beğenmesen de sevinmiş görün ki, o da seni öyle gördükçe çok daha fazlasını yapacaktır emin ol. Ama eşini üzme ya valla sanki babamı anlattın.. :) Bak şu an annemle babam ayrı, ama babam halen maddi manevii hep annemin yanında. Babamla her zaman gurur duydum. Düğünümde birçok kişi ayrı olduklarına emin olamadı. Bence kaybetme seni bu kadar düşünen adamı. Sen de bir şeyler yap onun içinherkese iyi aksamlar,
tek tek isim yazamiyorum tesekkur ederim olumlu olumsuz yorumlara... 6 yilin ozeti 3-5 kelimeyle anlatilmiyor.Ben istekte bulunmaktan hoslanmayan yapidayim( dile getirdigimde yapiyorsa kiymeti kalmiyor) o dusunsun bugunde karim icin cocuklar icin sunu yapayim bi degisiklik olsun diye dusunmesini bekliyorum.Son geldigimiz durum bianda olmuyor.Bende evliligimiz hareketlensin bu monotonluktan cikalim diye biseyler yapmaya calissamda cocuklar ufak, kisitli dusunebiliyorum.Butun gunum 3,5 yas ve 1,5yas yemeklerini yedirmek uyutmak bakimlariyla ev isi mutfakla geciyor.Mesela gecen sene aralikta eşimin dogum gununde yagmurlu havaya ragmen cocuklari alip iş cikisina yarim saat kala elimizde ufak pankartlarla supriz yaptik hic beklemiyordum cok mutlu oldum dedi dedide aradan 2 ay sonra 14 subat sevgililer gununde gunduz gezdik istedigin bisey varsa begen alalim dedi , eve geldik beni cocuklarla birakip annesini ziyarete gitti ( ben ailesiyle gorusmuyorum ) 2 haftada bir ziyaret eder annesini.Ama cok koydu baska gunmu yoktu gidecek bi gun once gitseydin yarini dusunerek... bi arkadasim cinsellikle tehdit demiste bu durumda gece 12 de gelen adami nasil arzulayayim.
Gecmiste zaman zaman ayni dusuncelere kapilmis biri olarak size sunlari soylemek istiyorum.hepimizin hayat sartlari belli bir standartta Tv de gorduguze gozumuze sokulan o sasali hayatlari yasamiyoruz.Bence azicik elindekiyle yetinme ve sukur etsek butun bu memnuniyetsizlikler ortadan kalkacak. Evliliklerde tabiki eskiyor ilk gunki ask külleniyor 9 senelik evliyim esimide cok severek evlendim ozunde iyi biridir ama simdi tutupta neden bana surprizin yok monotonlastin diye sorun yaratmak bence sükürsüzlüktür. Ve sadece sizi mutsuz eder. Siz elinizden geldigince ufak sürprizler yapin gülümseyin. Devamli sikayet ederek erkekleri düzeltemiyoruz. Elinizdekiyle mutlu olun. O her aksam getirdigi cikolata sizin icin büyük bi mutluluk sebebi olsun mesela. Fazla birsey beklemeyeceksin kimseden iste ozaman mutlu olmayi ogreniyorsun. Nacizane dusuncem bu sekilde...bosanmayi dusunmuyorum arkadaslar , hasta olurum benden iyi bakar cocuklara sutlerini icirir uyutur bastan yazdim esim iyi niyetli bi insan. durust isinden evine gelir.Karakterine hic laf soyleyemem.Ama benim ondan beklentilerim dahada fazla ruhumun dilinden anlamiyor sevdigini biliyorum ama sevgisini gormuyorum aksam isten gelir nasil gecti gunun nevar ne yok dicek olurum" hic ayni seyler"der konusma biter..cayimizi icer tvye bakariz yatariz.
Ayy cok tatli yaaherkese iyi aksamlar,
esimin cabaladigini dusunemiyorum ben ,robot gibi davraniyor bana goreEsiniz sizden daha cok gayret ediyor evliligi kurtarmaya. Gidp hergun sIzi mutlu etmeye ugrasiyor hic usenmeden. Sizde bi sevinmis gbi yapip opucuk verseniz tamamdi aslinda is. Burya bu konuyu siz degl esiniz acsa daha cok hakkiydi.
Siz bosanmiycam diyip yerinizde sayiyorsunz. Asil gercek savasi o veriyor, biseyler cabaliyor yuvam yikilmasin diye.
Ne kdar dgru sekilde yapiyor bunu bilmem. Ama cabaliyor, sizden daha cok cabaliyor.
Sizin yerinizde olmak isteyen binlerce kadın vardır eminim.. Bence siz de eşinize biraz daha ılımlı olursanız eminim eşiniz daha çok şey yapacaktır. Kendinizi onun yerine koyun.. Bir şeyler yapıyorsunuz, ama eşiniz beğenmiyor. İçinizden gelerek başka şeyler yapar mısınız?? Biliyorsunuz ataerkil kurallara uyan erkekler çoğunlukta ve sizin bu tepkinize karşılık "öff be kadın.. amma çan çan ettin. beğenmiyorsan çeker gidersin" diye verecek çok fazla erkek var. Belki de istediğiniz erkek öyle birisi. Öncelikle duygularınızdan ve istediğinizden emin olun. Ama eşinize haksızlık yapmayın. O bunu hak etmiyor görünüşe görecikolata sadece ufak bi ornekti , lakin insan ac iken cani cikolata istemez , kuru ekmek daha tatli gelir o an soguktan icin uşuduyse sicak bi corba sicaktan bunalmissa 1 bardak su , caniniz su isterken kocaman pasta gelince benim gibi burun kiviriyorsunuz bana 1 bardak su getir desen getirecek ama bir kereye mahsus tekrar isteme durumu tekrar tekrar... benzer durumu yasayanlar beni anladi ama henuz cozum bulamadik bu mevzuya :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?