hayir etmedim ben ondan cikolata istemedimki , benim icin biseyler yap ilgilen dedim deger gormek taktir edilmek istiyom dedim.ilk ciko getirisinde bunu rutine bagladigi anlamamistim bi seferinde cay iciyoruz tatli biseyler olsaydi keske dedim.ceketin cebinde cikolata var dedi..... bisey alip getirmek mesele degil anlatabiliyomuyum
Ayrica taktir edilmek istiyorum diyosunZ.
Ama tesekkur etmediginizi soyluyorsunz.
Bunlar gercekten celisiyor.
Halbuki" cok teseskkur ederim hayatim, cok tatlisin, senin karin oldugun ixin cok sansli bi kadinim ben" demekle aslinda cokta guzel taktir ederdiniz kocanizi.
Siz daha yapmadiginiz biseyi ona buyuramazsiniz, boyle bi dunya yok.
Kusura bakmayinda neyini taktir etsin bu adam?
" nede guzel somurtur benim karim, dunyanin en guzel somurtan karisi sensin hayatim' diyemi taktir etsin, zira baksa bisy yaptginiz yok.
Deger gormek istediginizimi soyluyorsunz?
O degeri siz once bi kocaniza gosterin o kadar caba sarfetmisken o adam. Zira siz burdan hic caba gostermeden deger gormek istiyosunz ve cok egoist duruyorsunz bu tarafdan.
Kocaniza cok haksizlik ediyosunz.
Deger gormesi gerekende taktir edilmesi gerekende esiniz!
Hangi koca " bana dokunmani istemiyorum senden sogudum,artik cinsellikten yok ' diyen bi karisi icin her gun her gun cikolata alir yilmadan? Hic bi koca almaz.
Ustune ustluk eve geliyor kadin yine teskkur etmeye aciz+ surati yine bes karis+ cinsellik yine hayal.
Bu adamin hatasi yok, hata sizde.
Belkide bosanmayi dusunmelisinz, kocaniz dusunmeli en azindan.
Cok memnuniyetsiz bi essiniz siz cok.