• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sıkılmadan okumaniz dilegiyle derdime care

Erkekler belki düz mantık odun falan değildir de öyle davranmak kolaylarına geliyordr çünkü çoğu flört zamanlarında falan öyle değildir öyle olsa evlenmezsiniz zaten. Kadınların da galiba erkek düz mantık odun vs artık tabu olmuş sözleri söylemek kolayına geliyor. Diğer türlüsü daha zor çünkü
yok canim benimki odunun dibi :) evlenmeden onceki bakis acin iyi durust efendi biri ciddi dusunuyo daha ne istiyim oluyo evlendikten sonra eger duygusal bi insansan yetmiyomus bunlar duzeltememekte ayri bi sıkınti.Ben evlenmeden once serseri ucuk kacik cok konusan tiplerden hic hoslanmam uzak dururdum :))) simdi keske birazda boyle olsaymis diyom.

bide bekarken , onun bu sessiz sormadan soylemeyen tavirlarida bi gizemli karizmatik gelirdi kendine cekerdi :))))

Seninki yine iyiymiş.. Esimin ailesinde kimse gazete okumayı sevmez.. Ben çok severim ama.. İnternet ortamında haber okumaktan daha sıcak ve samimi geliyor bana.. Esimde bilir bunu.. Neyse biz bi gun kavga ettik.. Hatali oldugunu anlamis beyefendi.. Aksamin 10'unda farkli farkli 4 tane gazete ile gelmis eve.. Guler misin aglar misin

cikolata alip geliyo yemiyorum sonraki gun bi kare cikolata daha onuda digerinin yanina koyuyorum sonra birdaha arada bi cocuklara kucuk parca kirip veriyorum sonra cikolata var diye almiyo bi muddet , ben regl zamani hepsini yiyorum sonra goruyo cikolata bitmis yine alip geliyo herseyi rutine bagliyo, bu surede hic konusmuyoz ...

Bi kuru tesekkurdemi etmiyosunz?
Kocanizin azmine hayran kaldim.
Halada gidip aliyor o cikolatayi.

Bi kuru tesekkurdemi etmiyosunz?
Kocanizin azmine hayran kaldim.
Halada gidip aliyor o cikolatayi.
hayir etmedim ben ondan cikolata istemedimki , benim icin biseyler yap ilgilen dedim deger gormek taktir edilmek istiyom dedim.ilk ciko getirisinde bunu rutine bagladigi anlamamistim bi seferinde cay iciyoruz tatli biseyler olsaydi keske dedim.ceketin cebinde cikolata var dedi..... bisey alip getirmek mesele degil anlatabiliyomuyum

Adamcagiz iyi niyetli aslinda :KK55: seni seviyor bence. Sevmese hicbisey yapmaz. Cukulata da niymiş der gecerdi :63:
Ornekleri cogalt bence :KK53: o da farkli seyler yapsin :KK70:

hayir etmedim ben ondan cikolata istemedimki , benim icin biseyler yap ilgilen dedim deger gormek taktir edilmek istiyom dedim.ilk ciko getirisinde bunu rutine bagladigi anlamamistim bi seferinde cay iciyoruz tatli biseyler olsaydi keske dedim.ceketin cebinde cikolata var dedi..... bisey alip getirmek mesele degil anlatabiliyomuyum

Hayir ben sizi anliyorum.
Ama siz bizi anlamiyosunz.
Cikolata istemiyorsunz anladim.
Ne istiyorsunuz? Kocaniz caba gostersin sizin icin dyosunuz.
Biz goruyoruzki kocaniz caba gosteriyor, ama siz bunu gercekten gormuyosunz.

Su memnun olmadiginiz ani mumla ariycaksinz boyle yaptikca.
Baktiki kocaniz sizi mutlu edemedi bi turlu, bu cikolatayida birakicak.
Iste ozmn anliycaksiniz o cikolatanin degerini.
Niyeti sizi dusunmek, niyeti sizin icin caba sarfetmek.
Ama gercekten degerini gormuyosnz.

Eger illa bi hatali bulmak bulmak istiyorsanz, kendinizi gorun.
Kocaniza benin icin caba sarfet dediniz oda aynen dediginizi yapti.
Yanlis sekildemi yapiyor kocaniz bunu? Iste o zmn sorun sizde, dogru sekilde anlatamadiginzdan dolayi.

Yanlis sekildemi yapiyor kocaniz bunu? Iste o zmn sorun sizde, dogru sekilde anlatamadiginzdan dolayi.
sanirim sende esim gibi yay burcusun :))) onceki mesajlarimda anlattim benim istememle benim tarif etmemle yapildiginda 3-5 gun surup yi

tmm soylediklerinin hak payi var kendini yerime koyup dusun ve bana bu tipte bi adama nasil dogru bi sekilde bunu anlatacagimi soyle bende kurtulayim

Ayrica taktir edilmek istiyorum diyosunZ.
Ama tesekkur etmediginizi soyluyorsunz.
Bunlar gercekten celisiyor.
Halbuki" cok teseskkur ederim hayatim, cok tatlisin, senin karin oldugun ixin cok sansli bi kadinim ben" demekle aslinda cokta guzel taktir ederdiniz kocanizi.
Siz daha yapmadiginiz biseyi ona buyuramazsiniz, boyle bi dunya yok.
Kusura bakmayinda neyini taktir etsin bu adam?
" nede guzel somurtur benim karim, dunyanin en guzel somurtan karisi sensin hayatim' diyemi taktir etsin, zira baksa bisy yaptginiz yok.

Deger gormek istediginizimi soyluyorsunz?
O degeri siz once bi kocaniza gosterin o kadar caba sarfetmisken o adam. Zira siz burdan hic caba gostermeden deger gormek istiyosunz ve cok egoist duruyorsunz bu tarafdan.

Kocaniza cok haksizlik ediyosunz.
Deger gormesi gerekende taktir edilmesi gerekende esiniz!

Hangi koca " bana dokunmani istemiyorum senden sogudum,artik cinsellikten yok ' diyen bi karisi icin her gun her gun cikolata alir yilmadan? Hic bi koca almaz.
Ustune ustluk eve geliyor kadin yine teskkur etmeye aciz+ surati yine bes karis+ cinsellik yine hayal.
Bu adamin hatasi yok, hata sizde.

Belkide bosanmayi dusunmelisinz, kocaniz dusunmeli en azindan.
Cok memnuniyetsiz bi essiniz siz cok.

sanirim sende esim gibi yay burcusun :))) onceki mesajlarimda anlattim benim istememle benim tarif etmemle yapildiginda 3-5 gun surup yi

tmm soylediklerinin hak payi var kendini yerime koyup dusun ve bana bu tipte bi adama nasil dogru bi sekilde bunu anlatacagimi soyle bende kurtulayim

Hemen sizin yerinize koyuyorum kendimi.
Ve ben olsam ne yapardim soyluyorum.
Oncelikle bi onceki yaptiklarimi telafi ederdim. Yakin zamanda cikolata getirdiginde esim yine ben hemn sokulur " benim icinmi getirdin sen bunu yine, hic yorulmazsin sen azmina hayran kaldim" diyip onu arzuladgimi belli ederdim.
Cinsellik cezasini yada neyse kaldirirdim.
Bu koca gercekten bunu hakediyor.
Ardindan bende ona kucuk surprizler yapardim sofrayi donatmak gibi, aklima dustukce gozunun icine bakip seni seviyorum derdim. Mesajlar atardim senin cabani gorebiliyorum hayatim, cok sansliyim ben ya diye. Ve boylelikle kocamin dogru yolda oldugunu belli ederdim ona. Ve diger adima gecerdim.
Eger ben hep ayni hep ayni surpriz yapiyor diyosam kocacim aa su kolye cok guzelmis ya derdim. "Sen bana neden baska bisy almiyosunki" demezdim asla.

Ayrica burcum yay degil hayir, ikizler burcuyum ben :).

Ve sunuda belirtiyim hazir yay demisken.
Benim tanidiklarimdan yay burcu olanlar asla sevmezler kistlanmayi. Gezmek istiyolarsa gezerler, yapmak istemiyorlarsa yapmazlar yuzlerini asip.
Burdanda gorebiliyosunuzki kocaniz pekte gonullu olmamasina ragmen sizin herseyi yapiyor pasa pasa. Sizi gercekten seviyor bence bu abimiz

Demek ki süpriz yapmayı bilmiyor. Siz yapın o da görsün anlasın ne demek istediğinizi. Elinizden gelen herşeyi yapın ki bir gün tam anlamıyla boşanmak istediğinizde ben elimden geleni yaptım içim, vicdanım rahat diyebilin... Birazda küçük şeylerle mutlu olmayı öğrenin, ne süprizi bu saatten sonra diyen biri değil karşınızdaki yada gider bi çiçekçiye basar parayı hergün 1 gül yolla der kendi bile yolladığını unutur bu daha mı iyi? Bence siz dediniz diye her gün çikolata getirmeye çalışan bir eş ne kadar samimi ve tatlı...

bosanmayi dusunmuyorum arkadaslar , hasta olurum benden iyi bakar cocuklara sutlerini icirir uyutur bastan yazdim esim iyi niyetli bi insan. durust isinden evine gelir.Karakterine hic laf soyleyemem.Ama benim ondan beklentilerim dahada fazla ruhumun dilinden anlamiyor sevdigini biliyorum ama sevgisini gormuyorum aksam isten gelir nasil gecti gunun nevar ne yok dicek olurum" hic ayni seyler"der konusma biter..cayimizi icer tvye bakariz yatariz.

benim bir arkadaşım 4-5 ay içinde biri ile tanıştı evlendi.. eşi kendinden 7-8 yaş büyüktü ve baya baya ağır takılan biri idi.. arkadaşım da tam tersine o kadar bıcır bıcır.. ilk sene kocasından böyle senin gibi sürprizler bekleyerek geçirdi.. bu sebeple hep kırgın olduğu için cinselliği bile tam anlamıyla yaşayamadı.. ama adamdan da ayrılmak istemedi çünkü adam dünya iyisi.. baktı olmayacak aldı ipleri eline.. hiç gocunmadı günler gecelerce adama her gün minik sürprizler yaptı.. cinsellik için değişik değişik fanteziler kurdu.. böyle 5-6 ay muhteşem bir kadın oldu.. sonra bir anda durdu.. 1 ay moron gibi takıldı.. adam da şaşırmış tabi en sonunda ne oldu demiş.. bak sen önceden aynı böyleydin bense hep o sürpriz yapan kadındım ama sen görmüyordun.. şimdi anladın mı benim ne hissettiğimi demiş.. adam da anladım demiş.. o günden beri her şeyleri karşılıklı olarak muhteşem gidiyor..

yani öncelikle sana sorum şu: ev çoluk çocuk bahanelerini koy bi kenara da sen bireysel olarak kocan için ne muhteşemlikler yaptın ki ondan bekliyorsun?? ne kadar çaba sarf ettin??
zaten başlicam bu manasız dizilere/romantik komedi filmlere.. gerçekte ailesini ve işini düşünmekten harap olmuş bir erkek milleti varken kadınlarımızın aklına gerçek hayatta bulunması imkansıza yakın erkekleri kafamıza sokuyorlar olan kocalarımıza oluyor..
sürpriz allah sürpriz.. ya bi kocanın çocuklarının bakımına yardımcı olması bile onu benim için çekici kılmaya yeter arkadaşım.. ne odun erkekler var çocuklar ağlarken sustur şunu diyen..
bence bir de burdan bak..

tesekkurler yorumlar icin bazi seyler dank ediyor bu sekilde okudugumda kendimlede bi nevi yuzlesiyorum zaten eşim adina soylenen bunca övguyu ona okusam bi kendine gelir ben neymisim be olur degisiverir :))) benimde okudukca hosuma gidiyor

Siz ona farklı sürprizler yapın. Hem verdiği tepki sizi mutlu eder, yakınlaştırır hem de görmüş olur neyi kastettiğinizi.

bu kk'da fit olduğum konulardan bir tanesi de birisi bir yorum yapıyor.hurraa yüzde doksan aynı fikirde.. amma çok yüklenmişsiniz kadına... sen yap, sen yaklaş, yetin, çikolata getiriyor aman da ne hoş.. nereden biliyorsunuz vaktinde kadının bunları yapmadığını ? ama hep bana hep bana olmuyor işte.. size örnek olarak bir tanıdıgımı vereceğim. biraz uzunca bir hikaye ama konuya çok uygun..
kadın ve adam uzun süredir evliler 2 de çocukları var. kadın adamın ilgisizliğinden şikayetçi. ne kadar ilgilense de adam aynen rutin hayatına devam ediyor,ilgisiz akşamları tv karşısında horlaya horlaya uyuyan ,dönüp kadına nasılsın demeye aciz...kadın diyor ki aylarca karşıma aldım konuştum. hayatım bir sorunun mu var işle ilgili... adamda cevap yok. susup önüne bakıyor. kadın soruyor; benle ilgili bir sorunun mu var? olur ya insanız hoşlanmadıgın birşey varsa söyle,düzeltirim.adamda tepki yok. susup önüne bakıyor ..kadın soruyor; beni artık sevmiyor musun tepki yok. adam duvar gibi susuyor...bir böyle iki böyle...bu senelerce böyle sürüyor. eve gelir, yemek yer, tv karşısına geçer,1 saat olmadan horlaya horlaya uyumaya başlar..
bir gün yakın komşunun birinin düğünü oluyor. kadın diyor ki mutlaka beraber gitmeliyiz.çok yakın ayıp olur.. adam ben çocuklara bakarım sen git diyor. kadın bir taktik uygulamaya karar veriyor.gidiyor en dekolte giysileri giyip eşinin karşısına çıkıyor. istiyor ki kocası tepki versin, kıskansın böyle gidemezsin desin,yalnız gidemezsin beraber gidelim desin. adamda hala tepki yok. kadın o sinirle çıkıp gidiyor. o gece düğünde adamın teki kadının tepesinden güller yağdırıyor.kadın bunları bana anlatırken gözleri dolu doluydu ve bunu yaşayan çok yakın tanıdıgım çok güzel alımlı bir kadındı.şimdi bu kadın elinden geleni hatta fazlasını yapmamış mı? bu kadın adamı çok uzun süre adeta idare etti.konuştu,ağladı,bağırdı.ilgi gösterdi herşeyi yaptı..ama olmadı.. sonunda da ayrıldı.. öyle ki adam kadını ayrıldıktan sonra 1 defa bile aramadı. o kadar embesildi yani. şimdi burada hatalı kim? bu adamında içkisi kumarı yoktu.evden işe,işten eve bir adamdı..ama yetmiyor demek ki.otu,çiçeği bile severseniz konuşur ilgilenirseniz daha çabuk büyür. konuya bu kadar düz bakmaya gerek yok.

bu kk'da fit olduğum konulardan bir tanesi de birisi bir yorum yapıyor.hurraa yüzde doksan aynı fikirde.. amma çok yüklenmişsiniz kadına... sen yap, sen yaklaş, yetin, çikolata getiriyor aman da ne hoş.. nereden biliyorsunuz vaktinde kadının bunları yapmadığını ? ama hep bana hep bana olmuyor işte.. size örnek olarak bir tanıdıgımı vereceğim. biraz uzunca bir hikaye ama konuya çok uygun..
kadın ve adam uzun süredir evliler 2 de çocukları var. kadın adamın ilgisizliğinden şikayetçi. ne kadar ilgilense de adam aynen rutin hayatına devam ediyor,ilgisiz akşamları tv karşısında horlaya horlaya uyuyan ,dönüp kadına nasılsın demeye aciz...kadın diyor ki aylarca karşıma aldım konuştum. hayatım bir sorunun mu var işle ilgili... adamda cevap yok. susup önüne bakıyor. kadın soruyor; benle ilgili bir sorunun mu var? olur ya insanız hoşlanmadıgın birşey varsa söyle,düzeltirim.adamda tepki yok. susup önüne bakıyor ..kadın soruyor; beni artık sevmiyor musun tepki yok. adam duvar gibi susuyor...bir böyle iki böyle...bu senelerce böyle sürüyor. eve gelir, yemek yer, tv karşısına geçer,1 saat olmadan horlaya horlaya uyumaya başlar..
bir gün yakın komşunun birinin düğünü oluyor. kadın diyor ki mutlaka beraber gitmeliyiz.çok yakın ayıp olur.. adam ben çocuklara bakarım sen git diyor. kadın bir taktik uygulamaya karar veriyor.gidiyor en dekolte giysileri giyip eşinin karşısına çıkıyor. istiyor ki kocası tepki versin, kıskansın böyle gidemezsin desin,yalnız gidemezsin beraber gidelim desin. adamda hala tepki yok. kadın o sinirle çıkıp gidiyor. o gece düğünde adamın teki kadının tepesinden güller yağdırıyor.kadın bunları bana anlatırken gözleri dolu doluydu ve bunu yaşayan çok yakın tanıdıgım çok güzel alımlı bir kadındı.şimdi bu kadın elinden geleni hatta fazlasını yapmamış mı? bu kadın adamı çok uzun süre adeta idare etti.konuştu,ağladı,bağırdı.ilgi gösterdi herşeyi yaptı..ama olmadı.. sonunda da ayrıldı.. öyle ki adam kadını ayrıldıktan sonra 1 defa bile aramadı. o kadar embesildi yani. şimdi burada hatalı kim? bu adamında içkisi kumarı yoktu.evden işe,işten eve bir adamdı..ama yetmiyor demek ki.otu,çiçeği bile severseniz konuşur ilgilenirseniz daha çabuk büyür. konuya bu kadar düz bakmaya gerek yok.
canim yorumun bakis acina hayran kaldim daha ilk mesajinda , benim esimde hikayedekine uygun ama bu kadar degil o yuzden kiyamiyorum esimin ikinci evliligiyim onun ilk evliliginden sonraki bosanmis hallerini biliyorum ruh gibi biriydi ben neseli samimi bi insandim zamanla duzelttim onun butun kirginliklarini onardim gulebiliyordu artik ne varki biz evlendigimizde bizde basladik yipranmaya ,ilk mesajimda yazdim bende kıl bi insanim kurallarim vardir bunlar disina cikilirsa uzulurum ne para ne pul beklentim olmamistir cicek alinmasindan hoslanmam mesela titizlik takintim var oyle disarda heryerde yemek yemem kalburustu olmadi lazim gidecegimiz yerin , eve 15 dkdan gec gelirse haber vermesini beklerim , esimden cinsellikten once sefkatle yaklasmasini beklerim , cocuklar simarmasin disiplinli buyusunler diye kurallar koyarim , bizimde yakin zamanda arkadasimin dugunu oldu sirti acik kisa kirmizi bi elbise giydim saclarim uzun sari saldim saclarimi makyaj falan gittik eşim cumasini kacirmaz umreye gitmistir ama benide kisitlamaz hicbir zaman normalde standart giyinirim, dugunde biraz dikkat cektim bi iki bekar erkegin dik dik bakislarini bile yakaladim :)) esimde o gun bi baskaydi yanimdan ayrilmiyo sarilmak opmek istiyo felan ah be adamcagizim herzaman boyle olsana bi gune mahsusmus gerisi gelmedi :)))) benimde suclarim var elbet ama esimin daha fazla bu evlilikte benim sorumlu oldugum iki kucuk cocuk var hergun sinirlerimi altust eden kendime vakit ayiramadigim ama bu konuyu acmak bana kendimi cok iyi hissettirdi icimi bosalttim hafifledim resmen.

Bence sizin en buyuk probleminiz kendinize ayiracak vaktinizin ve enerjinizin kalmamasi. Calismadigi gunler cocuklari birakin esinize, ama oyle sunu soyle yap bunu unutma diye 5 dakikada bir aramayip;, cikin arkadaslarinizla bulusun, kuafore gidin, alisveris yapin. Once bir kendiniz mutlu olun ki evde de mutluluk ve huzur arayin. Degisiklik yapmak istediginizde de (aksam disarida yemek gibi) siz onerin, ne olacak? Illa dusunmesi mi gerekiyor karsimizdakinin (kadin ya da erkek). Bu bicilmis rollerden cikmak lazim biraz. Evliliklerdeki mutsuzluklarin buyuk bir bolumu bu bicilmis rollerden geliyor ne yazik ki..

Back
X