- Emoji Skoru
- 605
- Puanlar
- 43
- Konu Sahibi lovelygirl_
-
Aynen haklisinFrekansinin tutmadigi biriyle ne kadar konusulur ki. Sosyal medyadan gulucuk dagitmaktan oteye gecmiyor arkadasliklar. Herkesin bi hayat mucadelesi var.
Ölü bir hayat yasiyoruzher evde pc ve net olduğu müddetçe bu kader hep aynı malesef
Aynen haklisin
Kızım değil oglusum :)) benmde çok fazla beklentim yok ama isteSosyal medyanin insan karakterlerini dejenere ettigini dusunuyorum. Eee dolayisiyla bu da arkadasliklara yansiyor.
Arkadas bulurken cok fazla beklentim yok. Senin de olmasin. En azindan bir kizin var onunla ilgilenmek bile bir lutuf sana.
Kızım değil oglusum :)) benmde çok fazla beklentim yok ama iste
Canım bende 26 yasındayım. Üniversite genelde cıkar iliskisi oldugu icin bir süre sonra görüsülmüyor. Bende bir bucuk senedir yurt dısındayım sürekli birileri geliyor birileri gidiyor burda. Türk aileler cok ama kafa dengi sayılı. O da tatil giriyo araya kimse kimseyi aramıyor sormuyor. İnsan yokluğuna görüşme gibi. Yani anlayacağın yalnız degilsin.Merhaba kızlar dert mi değil mi ben tam adını koyamadim ama sıkıldım açıkçası . Doğuda bir kurumda calisiyorum kurumumda 5 kişiyiz 2si bayan .26 yasindayim onlar benden büyükler oturup konusunca aynı dili konusamadigizin farkına varıyoruz haliyle bu şehirde bi çevre dost yapamadım 1 buçuk yıllık evliyim 5 aylik bebisim de var ama insan konuşacak dertlesecek birini de aramiyor değil. Üniversiteden hiç mi devam eden dostluğun arkadaşın olmadı derseniz hepimiz biliyoruz kopuyoruz (belki devam eden arkadaşlıklar vardır saygım sonsuz onlara)olan arkadasliklarim vardi tabi ki ama yasam standartlarimiz bizi ayri kildi.diyeceğim o ki 26 yaşına geldim canim istediğinde hOPP arayıp konuşayım can sıkıntısını gidereyim diyeceğim bi arkadaşım yok.
Malesef bende çok sıkıyorumama çare yokÖlü bir hayat yasiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?