Merhaba kızlar amelliyat olalı 1 ay oluyor burun kanatlarım sıkılmış gibi mandalla sıkıştırılmış gibi ve birinden nefes alamıyorum kontrolde doktorum nefes almanı engelliyecek bişey olmadığını söyledi. Ne yapabilirim
Yardımlarınızı bekliyorum
geçmiş olsun canım. daha yeni oldugu için öyle görünüyordur. iki üç aydan sonra burun biraz daha oturuyor doğallaşıyor.nefes sorununda burun içi şişliklerden kaynaklanıyor olabilir. benimde bir tıkanıp bir açılıyyordu ilk aylarda, üçüncü aydan sonra tamamen geçti...
canım benmde 4 ay 22 gun oldu benimde sorunlarım tıpkı senın gıbı. istersen resmini paylaş yada bana ozelden at bende sana gosterırım hangı doktora oldun. acaba aynı doktormu ?
daha çok yeni olduğu içindir,bikaç ay sonra düzelir,ama düzelmezse doktoruna gitmelisin,biz ne söylesek bi yararı dokunacağını zannetmiyorum,uzman görüşü daha mantıklı olur
Merhaba kızlar amelliyat olalı 1 ay oluyor burun kanatlarım sıkılmış gibi mandalla sıkıştırılmış gibi ve birinden nefes alamıyorum kontrolde doktorum nefes almanı engelliyecek bişey olmadığını söyledi. Ne yapabilirim
Yardımlarınızı bekliyorum
sen bir e mail yaz istersen oraya atarım sende bana atarsın.. kullanmadıgın bir e mail de olabılır.. reklam olmak ıstemezsın belkı dıye :)canım bende olması lazım yaz doldur mesaj bölümünü olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?