Sıkıntı ben de mi?

sowhat12d

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2020
12
6
1
Merhabalar
Bu platformda yeniyim benimkine de peh dert mi bu diyen olabilir ama yine de tavsiyelerinizi bekliyorum çünkü burada benden yaşça büyük ve deneyimli hanımefendiler var ve tavsiyeleri benim için önemli konuya geçiyorum
19 yaşındayım tıp fakültesi öğrencisiyim 1.sınıfım sıradan normal bir kızım bu zamana kadar da ilişkiye dair en ufak bir şey yaşamadım 6 yaşındaki bir çocuktan farksızım muhafazakar olduğumdan değil ama erkeklerle pek konuşma fırsatım olmadı lisede vs genelde kızlarla konuşuyordum sorunum şu ki etrafımdaki arkadaşlarımın hemen hemen hepsinin ilişkisi flörtü var ya da teklif almışlar hepsinin deneyimi var ben bu zamana kadar 1 teklif dahi almadım hiç olmadı böyle olunca çok mu çirkinim acaba sorusu aklıma geliyor bu zamana kadar hoşlandığım 2-3 kişi oldu ama çok mu çirkinim algısı, özgüven eksikliğinden dolayı asla cesaret edemedim açılmaya direkt red yerdim zannımca
Hiç sevgili deneyimim olmadığı için kendimi yetersiz özgüvensiz hissediyorum erkek için ölen kızlardan değilim ama etrafımdaki herkesin olunca acaba bende bir sıkıntı mı var sorusu geliyor insanın aklına
Tek çocuğum bizim buralarda ailemle böyle şeyler konuşamam hepinizi abla biliyorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum lütfen kırıcı şeyler yazmayın bu psikolojiden nasıl çıkılır ?

Okullariniz uzaktan egitim olmasa guzel oldugunun farkina varirdin. Herkesin begenisi farkli. Birilerinin ilgisini mutlaka çekerdin. Bu konularda sosyalleşmek onemli. Pandemi buna engel oluyor tabii.

Tamam erkekler icin olmuyorsun ama bunu dert etmen icinde yasin cok kucuk ve daha onunde cook uzun bir yol var cevrenin yasadiklari anormal sende bir problem yok aslinda. Daha uni 1.sinifsin bismillah her sey zamanla kendiloginden olacaktir ama kafani buna yorma bunun icin uzulme derim o agir dersleri nasil veririm nasil basarili olabilirim once kendime sonra insanlara nasil faydali olabilirim diye endise edip yuksel o zaman zaten pesinden gelen cok olur. Idealist ve ayaklarinin uzerinde durmak her seyden onemli bu ulkede bayan olarakk

Bak canım sana bi abla tavsiyesi şu anda ben evliyim diyorum ki keşke hayatımda kimse olmasaydı da eşimle tanisdaydim. Ne lisedeki ne Üniversitesi deki nede çalışma hayatımdaki erkek arkadaşlarım hepsi boş Muş yeminle ben gezmeyi eylenmeyi seven arkadaş çevresi çok olan bir bayandim ama şimdi şu kafayla diyorum ki keşke hayatımda hiç erkek olmasaydı okusaydim elime ekmeği

O çevrende bir sürü flörtü olan kızların ilişkileri sağlıklı mı? Yoo bir çoğununki değil. Önemli olan kaliteli birliktelik. Yoksa insan zaman geçiyor ilişkileri yüzünden çok yıpranıyor. Ayrıca sen özgüvenli olup kendini sevmezsen kimse sevmez.

Normalde özgüvensiz değildim ama birden herkesinki olunca ve benimki olmayınca özgüvenim biraz düştü ondan dolayı ama haklısınız böyle saçma şeyler için özgüven düşmemeli

Henüz yaşın çok genç önünde bolca vaktin var. Yani sorun bende mi diye düşünmek için çok genç bir yaştasın. Zamanla kendini keşfedip öz güvenin de yerine geldikçe daha fazla fark edilir olacaksın. Çok daha erken yaşta bu tip şeyleri keşfedip aşk acısı gibi şeylerle uğraşıyor olsaydın belki de bu harika bölümü kazanamayabilirdin bence okuluna odaklan, güzellik ve erkekler işin teferruati

Ben de 24 yaşındayım 1 kişi bile seviyorum seni demedi.kendimi tuhaf hissediyorum ben de ama zaten tuhafım biliyorum.
bilmiyorum ya gerçekten o kadar da önemli bir şeu değil ama insan tuhaf hissediyor.düşünüp üzülmek anlamsız.hem her şeyin iyi olanının olması lazım.

ablam öncelikle yalan söylemeyi bırakman lazım. Mesela yaşın 22 mi yosa 18 mi ?

Canm benim. Eminim çok guzelsindir. Bu yaşta kızlar sevgilim olsun ister. Ama çok güzel bı bölüm okuyorsun. Ve erkek arkadaş dikkatini dağıtır. Sen doğru yoldasin. Kimseye bakma. Sen mezun olduğunda seninle beraber olmak isteyen evlenmek isteyen bı çok talibin olcak. Şuan için derslerine ve hasarına odaklan. Asla pişman olmazsın. On dokuz yaşında evlenmiş. İki çocuk annesi . Mutlu bı kadın olarak yazıyorum. Keske okuyabilseydim. Çok kıymetli bulunduğun bölüm. Dört elle saril.

Canım aslında tam yaşın olduğunu düşünüyorum. Erkekleri ve insanları tanıyabilmek ve ilerde daha sağlıklı ilişkiler kullanmak için bence pratik şart. Yani önce biraz öz güvenli ol ve kendine İnan. Şu an zaten pandemi pek sosyal ortam yok ama olunca her fırsatı değerlendir diyorum ben. Zaten doktor olacaksın bizim toplumda el üstünde tutulacaksın. Bi adım öndesin diğer kızlara göre. Korkma hepimiz insanız.

Bence okulun için ikili ilişkileri erteleme hayat her yönden devam ediyor. Sende her yolda ilerle birini diğeri için erteleme. Okuldaydı gönül ayrı. Değilse bütün doktorlar yalnız olurdu.

ablam öncelikle yalan söylemeyi bırakman lazım. Mesela yaşın 22 mi yosa 18 mi ?
Bu yazdıklarımdan 22 yaşında olduğumu nerden çıkardınız 22 yaşında ddğilim 19 yaşındayım Neden yalan söyleyeyim ilk girişimde kazanamadım ikinci girişimde kazandım 19 yaşına bastım ve yeni 1.sınıf öğrencisi oldum üniversiteye herkes ilk girişinde kazanmıyor?

abla hemen kızma zaten ben değil sen yazmışsın 22 diye... nerede olduğunu göstereyim mi ?

Şimdiki aklım olsa sadece eşimi tanır onunla evlenirdim.
Sevgili, flört boş hikaye.
O yüzden çok şey kaybetmiş değilsin.

yeni 1.sınıf öğrencisi oldum üniversiteye herkes ilk girişinde kazanmıyor?

bu arada ben ilk girdiğimde kazanmıştım, 2 zordur ben sana diyim. İkinci sınıfı geçersen mezun olursun ikiyi geçemezsen zor biter o okul.

Yüksel ihtimal şu ana kadar tek hedefiniz bu okulu kazanabilmk olduğu için flört vs bunlara zaman ayıramadınız.

Daha önce denemediğiniz bir şeyde de direkt kötü olduğunuzu varsayamazsınız. Yani kötü deneyimleriniz de olmamış. Ondan çirkinim, kimse beni istemiyor modlarına girmek için henüz çok erken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…