Okullariniz uzaktan egitim olmasa guzel oldugunun farkina varirdin. Herkesin begenisi farkli. Birilerinin ilgisini mutlaka çekerdin. Bu konularda sosyalleşmek onemli. Pandemi buna engel oluyor tabii.Merhabalar
Bu platformda yeniyim benimkine de peh dert mi bu diyen olabilir ama yine de tavsiyelerinizi bekliyorum çünkü burada benden yaşça büyük ve deneyimli hanımefendiler var ve tavsiyeleri benim için önemli konuya geçiyorum
19 yaşındayım tıp fakültesi öğrencisiyim 1.sınıfım sıradan normal bir kızım bu zamana kadar da ilişkiye dair en ufak bir şey yaşamadım 6 yaşındaki bir çocuktan farksızım muhafazakar olduğumdan değil ama erkeklerle pek konuşma fırsatım olmadı lisede vs genelde kızlarla konuşuyordum sorunum şu ki etrafımdaki arkadaşlarımın hemen hemen hepsinin ilişkisi flörtü var ya da teklif almışlar hepsinin deneyimi var ben bu zamana kadar 1 teklif dahi almadım hiç olmadı böyle olunca çok mu çirkinim acaba sorusu aklıma geliyor bu zamana kadar hoşlandığım 2-3 kişi oldu ama çok mu çirkinim algısı, özgüven eksikliğinden dolayı asla cesaret edemedim açılmaya direkt red yerdim zannımca
Hiç sevgili deneyimim olmadığı için kendimi yetersiz özgüvensiz hissediyorum erkek için ölen kızlardan değilim ama etrafımdaki herkesin olunca acaba bende bir sıkıntı mı var sorusu geliyor insanın aklına
Tek çocuğum bizim buralarda ailemle böyle şeyler konuşamam hepinizi abla biliyorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum lütfen kırıcı şeyler yazmayın bu psikolojiden nasıl çıkılır ?
Normalde özgüvensiz değildim ama birden herkesinki olunca ve benimki olmayınca özgüvenim biraz düştü ondan dolayı ama haklısınız böyle saçma şeyler için özgüven düşmemeliO çevrende bir sürü flörtü olan kızların ilişkileri sağlıklı mı? Yoo bir çoğununki değil. Önemli olan kaliteli birliktelik. Yoksa insan zaman geçiyor ilişkileri yüzünden çok yıpranıyor. Ayrıca sen özgüvenli olup kendini sevmezsen kimse sevmez.
Merhabalar
Bu platformda yeniyim benimkine de peh dert mi bu diyen olabilir ama yine de tavsiyelerinizi bekliyorum çünkü burada benden yaşça büyük ve deneyimli hanımefendiler var ve tavsiyeleri benim için önemli konuya geçiyorum
19 yaşındayım tıp fakültesi öğrencisiyim 1.sınıfım sıradan normal bir kızım bu zamana kadar da ilişkiye dair en ufak bir şey yaşamadım 6 yaşındaki bir çocuktan farksızım muhafazakar olduğumdan değil ama erkeklerle pek konuşma fırsatım olmadı lisede vs genelde kızlarla konuşuyordum sorunum şu ki etrafımdaki arkadaşlarımın hemen hemen hepsinin ilişkisi flörtü var ya da teklif almışlar hepsinin deneyimi var ben bu zamana kadar 1 teklif dahi almadım hiç olmadı böyle olunca çok mu çirkinim acaba sorusu aklıma geliyor bu zamana kadar hoşlandığım 2-3 kişi oldu ama çok mu çirkinim algısı, özgüven eksikliğinden dolayı asla cesaret edemedim açılmaya direkt red yerdim zannımca
Hiç sevgili deneyimim olmadığı için kendimi yetersiz özgüvensiz hissediyorum erkek için ölen kızlardan değilim ama etrafımdaki herkesin olunca acaba bende bir sıkıntı mı var sorusu geliyor insanın aklına
Tek çocuğum bizim buralarda ailemle böyle şeyler konuşamam hepinizi abla biliyorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum lütfen kırıcı şeyler yazmayın bu psikolojiden nasıl çıkılır ?
Canm benim. Eminim çok guzelsindir. Bu yaşta kızlar sevgilim olsun ister. Ama çok güzel bı bölüm okuyorsun. Ve erkek arkadaş dikkatini dağıtır. Sen doğru yoldasin. Kimseye bakma. Sen mezun olduğunda seninle beraber olmak isteyen evlenmek isteyen bı çok talibin olcak. Şuan için derslerine ve hasarına odaklan. Asla pişman olmazsın. On dokuz yaşında evlenmiş. İki çocuk annesi . Mutlu bı kadın olarak yazıyorum. Keske okuyabilseydim. Çok kıymetli bulunduğun bölüm. Dört elle saril.Merhabalar
Bu yazdıklarımdan 22 yaşında olduğumu nerden çıkardınız 22 yaşında ddğilim 19 yaşındayım Neden yalan söyleyeyim ilk girişimde kazanamadım ikinci girişimde kazandım 19 yaşına bastım ve yeni 1.sınıf öğrencisi oldum üniversiteye herkes ilk girişinde kazanmıyor?ablam öncelikle yalan söylemeyi bırakman lazım. Mesela yaşın 22 mi yosa 18 mi ?
Bu yazdıklarımdan 22 yaşında olduğumu nerden çıkardınız 22 yaşında ddğilim 19 yaşındayım Neden yalan söyleyeyim ilk girişimde kazanamadım ikinci girişimde kazandım 19 yaşına bastım ve yeni 1.sınıf öğrencisi oldum üniversiteye herkes ilk girişinde kazanmıyor?
yeni 1.sınıf öğrencisi oldum üniversiteye herkes ilk girişinde kazanmıyor?
gösterin allah aşkınaabla hemen kızma zaten ben değil sen yazmışsın 22 diye... nerede olduğunu göstereyim mi ?
gösterin allah aşkına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?