Sıkıntı ben de mi?

ya insan gibi bir şey sordum sitede yeni galiba sjsjsjs demek de neyin nesi? sorunuma yönelik bir cevabınız yoksa YAZMAYINNNN
Kızacak birşey yok. Sakin!! Eğer ortada bi yalan, kurmaca varsa bunu kesinlikle bilen kişilerden biridir Kazen , uslu bi çocuk olup kabul etmek her zaman mantıklı olandır.
Konunuza gelirsek hiç bir fikrim yok sizin yaşınızdayken sadece bir yaz boyu enaz 20 teklif almıştım. Ortalama güzellikte dümdüz bir insanım halbuki. Neyime bu kadar vurulan olmuştu hala anlamam. Çok sallamıyordum kimseyi, kimse benden hoşlansın gibi bir çabam yoktu. Belki bu çekici geliyor erkeklere.

bu ne cesaret güzelim hey maşallah maşallah
Ya nasıl kafalar nerdeyse yalancılıkla şuçlanıyor kim olursa olsun kendini savunması lazım değil mi? Size yapılsa demek ki iftirayı kabul edeceksiniz. Kimin size hata yaptığı değiştirecek sizin doğrunuzu. Yeni nesil efsane Allah’tan.

ahahahahaadhjadhhjs bu ben değilim ki? yürüyün gidin işinize rica ediyorum daha yazmayın benim konumun altına
ablanız değil mi ? Ama ilginçtir ki ablanız sizin cep telefonunuzdan üye olup (kendi telefonu yok) burada konu açıyor o konuda ceza alınca da bu hesabı siz açıyorsunuz. Dedim ya önce yalandan vazgeçmelisin ben hiç bir yerde sen tıp okuyamazsın, kazanamazsın demedim ki sen direk ben ilk sene kazanamadım da hettürü hüttürü. Yahu okuluna kim laf etti... Direk konuyu oraya bağladığına göre bu da yalan....

artık bizimle değilsin ...

Kim olursa olsun bir yanlış anlaşılma olmuş hakkını savunuyor. Ne demek kime kafa tuttuğunu bilmiyor. Savunacak tabiki. Aksini düşünmek beni dehşete düşürdü

Eğer konunda haklı isen sonuna kadar hakkını savunmalısın ! Dediğim gibi haklı isen ...

yalan söylüyor ama...

ben öyle kuru kuruya konuya girmem diğer hesabında linç edilince bu hesabı açtı ben yazdığımda evet o hesabı kullanmayacağım deseydi konu kapanırdı.

insanların kendilerini savunması en doğal hakkıdır ama yalan söylüyorsan kusura bakma cevabını alırsın ....

konu sahibi gittiğine göre konu kapanır

Son düzenleme:
Ya Allah aşkına ben yalancı mı demişim ya da birini mi savunmuşum ne var bunda yani kendini savunuyor maşallah dedim işte ne güzel bu kadar agresif olmayın lütfen ama

S sowhat12d ablacım bana attığın özel mesajı buraya yazmanı rica ettim ama görmedin. Neyse geldiğinde burada paylaşırsan arkadaşlar neden cezan kalktı öğrenirler.

Konu sahibesi yuz guzelligini erkeklere baglama daha 19 yasindasin ya da 20 yani kazenle son karariniz nedir tam bilmiyorum ama boyle okuyorum

Eklentiler

• ..............webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 33
...

Belirtmeden gecemeyecegim kendini ifade edis bicimin pek 18 yas gibi degil.

Guzel guzel yazmistim ama sonra donen muhabbetleri okuyunca motivasyonumu kaybettim. Levent'in Ela'yla olan iliskiskisine bakisacisi gibi hissediyorum suan.. bu konuya olan inancimi kaybettim.

sözleriniz için teşekkür ederim ama merak ettim kaç yaşında gibi

KAZEN HANIMLA İLGİLİ OLAN OLAYLA İLGİLİ:
Şimdi Ağustos ayında filan bir arkadaşımın problemi vardı kendi adına telefon numarasıyla vs hesap açmaya çekiniyordu benim üzerimden bir hesap açtık olayı anlatırken anonim kalalım bir tanıdığımız vs anlamasın diye işte yaşı farklı söyledik yaşadığımız yeri vs olayda da kişileri değiştik halayı teyze olarak göstermek gibi. İstemediğimiz tepkiler aldık hani bize hak verilir sanıyorduk ama ciddi tepkiler verildi bizde kuralları bilmiyorduk olayı sildik silince ban yemişiz dün gece ise yemin ederim hiçbir yalan söylemeden kendi adıma bir hesap açtım ama sıfır yalan vallahi billahi bir derdimi anlattım 19 yaşındayım orada bir kadın sen 22 değilmiydin bak bu hesap kimin gibisinden bişeyler dedi ben de hesap benim değil dedim ve bir baktım ban yedim ama bakın Ağustos ayındaki olayda olayın özünde yalan yok Kişiler yaşlar farklı ama dün gece BENİM adıma anlattığım olayda bir tane yalan dahi yok
kazende anlayış gösterdi herkese demek istediğim yalancı değilim anlattıklarımda yalan DEĞİL

Yöneticilerin kimse hakkında keyfi karar verdiğini görmedim ben bunca zaman. Ellerinde delil olmadan kimseyide yalancı ilan etmezler. Olayı direkt anlatsaydınız keşke. Bizede atar gider yaptınız boşyere. Şuan eve tıkandık kaldık, normal bir sosyal hayata geçtiğimizde de bir değişiklik olmazsa bi sıkıntı mı var diye düşünün. Şuan hiçbir şey normal değil ki flört süreçleri normal olsun.

Iyi de zaten yasin çok genç ...benim ilk sevgilim 22 yasinda olmuştu. Hiç de tuhaf bir durum değil yani bir şekilde arz ve talep bulusmamis...
Tavsiyem çirkinim düşüncesinden siyril kendine güven...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…