ahahahahaadhjadhhjs bu ben değilim ki? yürüyün gidin işinize rica ediyorum daha yazmayın benim konumun altına
ne yazıyor burada bak bakem ....
Sitede yeni galiba, kime kafa tuttuğunun farkında değil
ne yazıyor burada bak bakem ....
ya insan gibi bir şey sordum sitede yeni galiba sjsjsjs demek de neyin nesi? sorunuma yönelik bir cevabınız yoksa YAZMAYINNNNSitede yeni galiba, kime kafa tuttuğunun farkında değil
bu ne cesaret güzelim hey maşallah maşallahahahahahaadhjadhhjs bu ben değilim ki? yürüyün gidin işinize rica ediyorum daha yazmayın benim konumun altına
Kim olursa olsun bir yanlış anlaşılma olmuş hakkını savunuyor. Ne demek kime kafa tuttuğunu bilmiyor. Savunacak tabiki. Aksini düşünmek beni dehşete düşürdüSitede yeni galiba, kime kafa tuttuğunun farkında değil
Kızacak birşey yok. Sakin!! Eğer ortada bi yalan, kurmaca varsa bunu kesinlikle bilen kişilerden biridirya insan gibi bir şey sordum sitede yeni galiba sjsjsjs demek de neyin nesi? sorunuma yönelik bir cevabınız yoksa YAZMAYINNNN
Ya nasıl kafalar nerdeyse yalancılıkla şuçlanıyor kim olursa olsun kendini savunması lazım değil mi? Size yapılsa demek ki iftirayı kabul edeceksiniz. Kimin size hata yaptığı değiştirecek sizin doğrunuzu. Yeni nesil efsane Allah’tan.bu ne cesaret güzelim hey maşallah maşallah
işiniz insanlarla uğraşmak mı yoksa sorunlarına yorum yapmak mı bu tarz insanlar yazmayın diyorum anlamak çok zor olmamalı??bu ne cesaret güzelim hey maşallah maşallah
ablanız değil mi ? Ama ilginçtir ki ablanız sizin cep telefonunuzdan üye olup (kendi telefonu yok) burada konu açıyor o konuda ceza alınca da bu hesabı siz açıyorsunuz. Dedim ya önce yalandan vazgeçmelisin ben hiç bir yerde sen tıp okuyamazsın, kazanamazsın demedim ki sen direk ben ilk sene kazanamadım da hettürü hüttürü. Yahu okuluna kim laf etti... Direk konuyu oraya bağladığına göre bu da yalan....ahahahahaadhjadhhjs bu ben değilim ki? yürüyün gidin işinize rica ediyorum daha yazmayın benim konumun altına
Kim olursa olsun bir yanlış anlaşılma olmuş hakkını savunuyor. Ne demek kime kafa tuttuğunu bilmiyor. Savunacak tabiki. Aksini düşünmek beni dehşete düşürdü
Ya nasıl kafalar nerdeyse yalancılıkla şuçlanıyor kim olursa olsun kendini savunması lazım değil mi? Size yapılsa demek ki iftirayı kabul edeceksiniz. Kimin size hata yaptığı değiştirecek sizin doğrunuzu. Yeni nesil efsane Allah’tan.
Ya Allah aşkına ben yalancı mı demişim ya da birini mi savunmuşum ne var bunda yani kendini savunuyor maşallah dedim işte ne güzel bu kadar agresif olmayın lütfen amaYa nasıl kafalar nerdeyse yalancılıkla şuçlanıyor kim olursa olsun kendini savunması lazım değil mi? Size yapılsa demek ki iftirayı kabul edeceksiniz. Kimin size hata yaptığı değiştirecek sizin doğrunuzu. Yeni nesil efsane Allah’tan.
ablanız değil mi ? Ama ilginçtir ki ablanız sizin cep telefonunuzdan üye olup (kendi telefonu yok) burada konu açıyor o konuda ceza alınca da bu hesabı siz açıyorsunuz. Dedim ya önce yalandan vazgeçmelisin ben hiç bir yerde sen tıp okuyamazsın, kazanamazsın demedim ki sen direk ben ilk sene kazanamadım da hettürü hüttürü. Yahu okuluna kim laf etti... Direk konuyu oraya bağladığına göre bu da yalan....
artık bizimle değilsin ...
Eğer konunda haklı isen sonuna kadar hakkını savunmalısın ! Dediğim gibi haklı isen ...
sözleriniz için teşekkür ederim ama merak ettim kaç yaşında gibiYasin geregi boyle sosyallesme ihtiyaclarin, kendini buna gore degerlendirmeye calisman cok normal. Belli ki akilli, caliskan bir kizsin. Daha senin onunde 10 yillik bir okul macerasi var. Bazi insanlar evet hayati laylaylom yasayabilir. Sen baska bir yol secmissin. Idealist davranmissin. Sana tavsiyem hic kafani boyle konularla dagitma. Derslerine odaklan ve en basarili dr lardan biri ol. Sonra zamani gelince hepsi olur sirayla. Daha tatli olur o zaman bunlari yasamak. O yaslardaki iliskilerin cok cok azi mutlu sonla biter. Cogu sadece zamaninindan ve hayatindan calarak gecip gider.
Belirtmeden gecemeyecegim kendini ifade edis bicimin pek 18 yas gibi degil.
Yöneticilerin kimse hakkında keyfi karar verdiğini görmedim ben bunca zaman. Ellerinde delil olmadan kimseyide yalancı ilan etmezler. Olayı direkt anlatsaydınız keşke. Bizede atar gider yaptınız boşyere. Şuan eve tıkandık kaldık, normal bir sosyal hayata geçtiğimizde de bir değişiklik olmazsa bi sıkıntı mı var diye düşünün. Şuan hiçbir şey normal değil ki flört süreçleri normal olsun.KAZEN HANIMLA İLGİLİ OLAN OLAYLA İLGİLİ:
Şimdi Ağustos ayında filan bir arkadaşımın problemi vardı kendi adına telefon numarasıyla vs hesap açmaya çekiniyordu benim üzerimden bir hesap açtık olayı anlatırken anonim kalalım bir tanıdığımız vs anlamasın diye işte yaşı farklı söyledik yaşadığımız yeri vs olayda da kişileri değiştik halayı teyze olarak göstermek gibi. İstemediğimiz tepkiler aldık hani bize hak verilir sanıyorduk ama ciddi tepkiler verildi bizde kuralları bilmiyorduk olayı sildik silince ban yemişiz dün gece ise yemin ederim hiçbir yalan söylemeden kendi adıma bir hesap açtım ama sıfır yalan vallahi billahi bir derdimi anlattım 19 yaşındayım orada bir kadın sen 22 değilmiydin bak bu hesap kimin gibisinden bişeyler dedi ben de hesap benim değil dedim ve bir baktım ban yedim ama bakın Ağustos ayındaki olayda olayın özünde yalan yok Kişiler yaşlar farklı ama dün gece BENİM adıma anlattığım olayda bir tane yalan dahi yok
kazende anlayış gösterdi herkese demek istediğim yalancı değilim anlattıklarımda yalan DEĞİL
Iyi de zaten yasin çok genç ...benim ilk sevgilim 22 yasinda olmuştu. Hiç de tuhaf bir durum değil yani bir şekilde arz ve talep bulusmamis...Merhabalar
Bu platformda yeniyim benimkine de peh dert mi bu diyen olabilir ama yine de tavsiyelerinizi bekliyorum çünkü burada benden yaşça büyük ve deneyimli hanımefendiler var ve tavsiyeleri benim için önemli konuya geçiyorum
19 yaşındayım tıp fakültesi öğrencisiyim 1.sınıfım sıradan normal bir kızım bu zamana kadar da ilişkiye dair en ufak bir şey yaşamadım 6 yaşındaki bir çocuktan farksızım muhafazakar olduğumdan değil ama erkeklerle pek konuşma fırsatım olmadı lisede vs genelde kızlarla konuşuyordum sorunum şu ki etrafımdaki arkadaşlarımın hemen hemen hepsinin ilişkisi flörtü var ya da teklif almışlar hepsinin deneyimi var ben bu zamana kadar 1 teklif dahi almadım hiç olmadı böyle olunca çok mu çirkinim acaba sorusu aklıma geliyor bu zamana kadar hoşlandığım 2-3 kişi oldu ama çok mu çirkinim algısı, özgüven eksikliğinden dolayı asla cesaret edemedim açılmaya direkt red yerdim zannımca
Hiç sevgili deneyimim olmadığı için kendimi yetersiz özgüvensiz hissediyorum erkek için ölen kızlardan değilim ama etrafımdaki herkesin olunca acaba bende bir sıkıntı mı var sorusu geliyor insanın aklına
Tek çocuğum bizim buralarda ailemle böyle şeyler konuşamam hepinizi abla biliyorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum lütfen kırıcı şeyler yazmayın bu psikolojiden nasıl çıkılır ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?