- 13 Eylül 2015
- 21.922
- 68.900
- 798
- Konu Sahibi dislektik_anne
Ben de "buldumcuk" değildim,normal bir anneydim,onlarsız 2 saat geçirsem vicdan azabından ölmüyordum örneğin.Buldumcuk nedir ya allah askiniza. Annelik gibi kutsal birseye en son yakisan birseyi nasil bu kadar rahat yakistirabiliyorsunuz. Baskalarinin anneligiyle ilgileceginize kendi anneliginizle ilgilenin. Bir taraftan buldumcuk diye etiketi yapistiriyorsunuz diger taraftanda aceba bendemi hata var diye pohpohlanmayi bekliyorsunuz. Bu ne perhiz bu ne lahana tursusu. Benim cevremde sizin gibi 'buldumcuk' olmayan annelerle dolu. Bende sizin gibi baskalarinin annelik adina yaptigi neredeyse herseyi elestirenlerden hosnut degilim. Birakin istedigimiz gibi ozen gosterelim cocuklarimiza. Size ne? Biz size karisiyormuyuz veya sizi elestiriyormuyuz. Kucucuk bebegin yaninda oluk oluk camasir suyu kullanirlar bebege zararli dendigindede ayyy ne kadar pimliriklisin yaaa bebegin bunyesinin onada alismasi lazim!! Bizimkide cocuk degilmi biz kullaniyoruz yaninda bakin ne kadar titiz ayni zamanda rahat birer anneyiz. Evet cokta zekisiniz insan bagisikligi mikroba alistigi gibi kimyasalada alisiyor biz nasil dusunemiyoruz bunu. Bunun gibi bir cok ornek mevcut. Bu konu uzamaya cok musait bir konu oldugundan kisa kesmek istiyorum. Siz bu sekilde rahatsaniz bu sekilde davranmaya devam edin ama kendinizi tatmin etmek icin baskalarinin anneligini elestirmekten vazgecin lutfen.
Fakat okuldan alırken kucaklıyorum,uyku saatlerine dikkat ediyorum,misafir de olsa yatırıyorum,yemeklerinde sevecekleri şeyleri taze pişiriyorum diye o etiketi yemişliğim var:)
Çocuk dediğin bulduğunu,sofradan artmışları yiyebilir,uykusu geldiğinde bir köşede sızabilirdi.
Ben,uykusu geldiğini,acıktığını akıl edemeyen çocukların annesiydim:))
Geçen zaman beni haklı çıkardı çok şükür.