Sıkıntı bendemi sinir oldum

zeysmother

Eylülün annesiii
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2015
2.501
4.015
133
Hanımlar merhaba vaktinizi çalıyorum ama bi bakın ben sosyal medyada hamilelikle ilgili bi sayfaya bebeğimin fotosunu koydum isimsizdi ve bunu yapan tek ben değilim sayfada bi çok kişi bunu yapıyo cinsiyet tahmini alıyor sadece merak rabbim hayırlısını versin tabiki kadını biri yazmış önceden edep vardı göbeği saklarlardı atalarımız felan hayırlısı isteyin diye, tamam hadi buna eyvallah. biride kadına yanıt ağzına sağlık içimden geçenleri yazmışsın yazmış. sonra bu kadın çoşmuş yakında yatak odasınıda paylasir artık o ana kadar bişe yazmamıştım benim olduğum belli değildi. Bende dedim insanın fikri neyse zikride odur. ahlak bekçisimi kesildiniz herkes haddini bilsin yok yatak odası felan bi fotodan neler çıkardın konuşmanıza dikkat edin,konuyu başka boyuta taşımayayım. çok gerildim kimeneki belki sana göre yanlış olabilir anlarım ama yatak odası Ne ya haksızmıyım ayrıca çok edepli bu hanfendinin profilinde kocasi herhalde öperken pozlar var sarmaş dolaş. zaten üstümde gebeliktenmidir nedir agresiflik var çok stres yaptım

Hamileliktendir bu atar gider sakin olun.. Gerek yok agaz dalasina girmeye ... Nekadar modern gozuksek hatta modernlessekte birazda gecmisimize bagimliyiz. Hanim efendide eskiden boyleydi diyip sarmas dolas resim paylasimi yapmis ... Ne diyceksin bosverr

Ben buna katılmıyorum..Bi youtuberda aynı şekilde bebegine hamileyken karnını gösteriyordi iste bebek tekme atarken falan herkes yok çocuk canavar olur,yok edepsiz olur falan falan dedi...Ayıp günah ya ne alakası var.

Amannnn takmayın

Sıkmayın canınızı

Her yerde her görüşte insan var umursama

Burda da farklı bir çok görüş var

Kimine göre el ele tutmak bile zinadır kimi beraber Yaşar umursamaz

Siz kendi doğrunuz ile yaşayın üzülmeyin tanımadığınız insanın garip laflarına

Sağlıkla kucağınıza alın

İnsanlar eedebi namusu ne kadar yanlış yerlerde arıyor yazık. Size bunları yazanların kalbi kirlenmiş bence en büyük kötülük o, minicik bir çocuk üzerinden yatak odası ve sevişmeye gelmeleri de akıllarının nerede olduğunu çok güzel gösteriyor. Hiiiç üzülmeyin takılmayın herkes kendi kötülüğünde boğulsun.

Sağolun Evet ben bunu anlarım haklıda olabilir kendine göre tamam ama yatak odama kadar dil uzatmış buna sinirlendim

Densiz her yerde var anacim. O kadar edepliler madem evlerine kapansinlar,gavur icadı interneti kullanmasinlar hey Allahim

Kim nesini paylaşıyosa paylaşsın
O değil de doktorlar tahmin edememişken henüz, o sayfadakiler mi tahmin edecek cinsiyeti

Ben buna katılmıyorum..Bi youtuberda aynı şekilde bebegine hamileyken karnını gösteriyordi iste bebek tekme atarken falan herkes yok çocuk canavar olur,yok edepsiz olur falan falan dedi...Ayıp günah ya ne alakası var.
Kesinlikle edebi aradığımız yere bak meraktan Profilenede baktım :) dedim dinime küfreden müslüman olsa

Amin inşallah çok sağolun

Tatlım böyle dengesizler çok. Hem kınarlar olmadık lafı eder konuyu saptırırlar..
Hem de olur olmadık paylaşımları kendileri yaparlar.. Kafaya taktığına değmez.....

Içim rahatladı sağolun aynısını yazasım geldi cevap verirse yapim bari :)

Bebeğin ultrason görüntüsünümu koydun

Haklisiniz bende bunu anlamiyorum yahu o konu senin ahlak edep degerine uymuyorsa girme cevapta yazma zorla mi okutuyorlar bu kadinlara ya ben olsam cok pis cemkirirdim deli midir nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…