sıkıntı büyük

Bence aileniz de bilsin
takıntılı. insanların ne yapacağı belli olmaz kaç tane kadın bunlar yüzünden olmedi mi

Ailem bilirse çok büyük fırtınalar kopar... tehlikeli bir takıntı durumu yok öldürmek gibi yani... senelerdir sevgi dilenme durumu var sadece... bir şans ver bir dene demelerle yıllar geçti ... ama biliyorum ki sevmek deneme yanılma yöntemiyle olacak şey değil...

Ailem bilirse çok büyük fırtınalar kopar... tehlikeli bir takıntı durumu yok öldürmek gibi yani... senelerdir sevgi dilenme durumu var sadece... bir şans ver bir dene demelerle yıllar geçti ... ama biliyorum ki sevmek deneme yanılma yöntemiyle olacak şey değil...

bilemezsiniz neler olacağını
tedbir almanız lazım
Canınız tehlikeye dusecegine fırtınalar kopsun
ileride sizi sevgilinize veya eşinizle gördüğünde saldirganlasmayacagi veya sizin çocuğunuz oldu diyelim ona zarar vermeyeceği ne malum
ben böyle şeyler çok ayrıntılı düşünür oldum hep son haberlerden olanlardan dolayi

soruma cevap verir misin. hem sen niye kendinden tiksindirmekle uğraşıyorsun ki?

Evet ailemle yaşıyorum aileme anlatsam hem olay çikar hemde evden dışarı çikmam tedirgin olurlar .... ilk senelerin verdiği gençlik cahilliğiyle tiksinsin diye alay ettim hakaret ettim küfür bile ettim ama nafile durum gala devam

Evet ailemle yaşıyorum aileme anlatsam hem olay çikar hemde evden dışarı çikmam tedirgin olurlar .... ilk senelerin verdiği gençlik cahilliğiyle tiksinsin diye alay ettim hakaret ettim küfür bile ettim ama nafile durum gala devam
ailenin bilmesinde bi sakınca görmüyorum aslında.
bekar bi kadına nasıl davranacağını öğrenememiş, öğrenmesi gerekiyor.

İnsanlar ne dengesizleşti ya.Yedıkleri içtikleri bişi mi bu kadar tuhaflaştırıyo anlamıyorum ki.beni istemeyeni ben hiç istemem diyecegine töbe allahım ya.Bide evlenmiş neyin kafasını yaşıyosa artık.:işsiz::işsiz:

Kızlar size bir durum hakkında ne yaoardınız nasıl kurtulurdunuz diye soruyorum ....

Konu şu..... Gençlik yıllarınızda 16 yaşında falan yani... biri sizi sevdiğini aşık olduğunu söylüyor .. sizde her fırsatta onu o gözle görmediğinizi arkadaş olarak kalmak istediğinizi söylüyorsunuz... ama tabi o arkadaş olmayı değil sevgili olmayı istiyor.... sizde bu durumda görüsmeyi kesiyorsunuz

...karşı taraf aramaya ısrar etmeye devam ediyor ...öyle böyle derken seneler geçiyor ... adam evleniyor ama hala sizi arayıp bir ümit istiyor herseyi birakip birlikte olmak için... siz tekrar olmayacağını sizi aramaması gerektiğini söylüyorsunuz ama nafile adam takıntılı bir şekilde ısrarcı olmaya devam ediyor ... bu durumdan nasıl sıyrılırsınız... eşine anlatırdım demeyin eşi herşeyi çok iyi biliyor zaten ama kızın ailesi ögrenirse işler çok kötü bir hal alır

Ulaşmasını istemediğim adam bana totosunu yırtsa ulaşamaz.

İnsanlar ne dengesizleşti ya.Yedıkleri içtikleri bişi mi bu kadar tuhaflaştırıyo anlamıyorum ki.beni istemeyeni ben hiç istemem diyecegine töbe allahım ya.Bide evlenmiş neyin kafasını yaşıyosa artık.:işsiz::işsiz:

Unutup önüme bakacağım kendime bir hayat düzen kuracağım diye evlendi nasıl mutlu oldum rahatladım anlatamam 1 sene geçmeden yapamıyorum olmuyor demeler başladı kabus devam etti yani

Unutup önüme bakacağım kendime bir hayat düzen kuracağım diye evlendi nasıl mutlu oldum rahatladım anlatamam 1 sene geçmeden yapamıyorum olmuyor demeler başladı kabus devam etti yani

Uzak dur.Sana ulasmasına engel ol.Gerekırse aılen ögrensin.Yoksa daha kötu olabılır.
Ikı üç gun sonra mıllet duysa bu sefer (özr dılerım)kendını savunmak için ben evlıyım ama bana acık kapı bıraktı dıyecek.
Aılenın bu sekılde ögrenmesı daha mı iyi olur sence?

Ulaşmasını istemediğim adam bana totosunu yırtsa ulaşamaz.

Dışardan bakınca bende öyle derim ama içinde olunca öyle olmuyor malesef ... telefonu değiştirsem mail le ulaşir oda olmadı mektup yazar ... ansızın karşinda biter konuşmak ister ... ne güzellikle bitirebilirsin nede başka türlü

Dışardan bakınca bende öyle derim ama içinde olunca öyle olmuyor malesef ... telefonu değiştirsem mail le ulaşir oda olmadı mektup yazar ... ansızın karşinda biter konuşmak ister ... ne güzellikle bitirebilirsin nede başka türlü

Reel hayat dışında her yerden engellenebilir. Karşına çıkınca da imdat polis diye bağırırsın olur biter.

Eski sevgilim ayrılalı neredeyse 10 sene olmasına rağmen, 4 senedir evli olamma rağmen arada arayıp yoklar. Zararsız olduğu için bişey yapmıyorum. Ama zarar verdiğini hissedersem çözüm bulabilirim. Hiç bişey yapamıyorsam savcılığa şikayet dilekçesi veririm o korku yeter.

Uzak dur.Sana ulasmasına engel ol.Gerekırse aılen ögrensin.Yoksa daha kötu olabılır.
Ikı üç gun sonra mıllet duysa bu sefer (özr dılerım)kendını savunmak için ben evlıyım ama bana acık kapı bıraktı dıyecek.
Aılenın bu sekılde ögrenmesı daha mı iyi olur sence?

En büyük sıkıntımda o ... evli adamla ilişkisi var durumuna düsmek o söylemese bile etraf ümit veriyordur diyecek... kaç defa yalvardim beni ne durumuna düşürüyorsun yapma diye ama nafile

En büyük sıkıntımda o ... evli adamla ilişkisi var durumuna düsmek o söylemese bile etraf ümit veriyordur diyecek... kaç defa yalvardim beni ne durumuna düşürüyorsun yapma diye ama nafile
evet zaten etraf önemli :P . hep zaten etraf ne dicek diye düşünmekten.. neyse iyi akşamlar.

O zaman aılene anlat sana destek olcaklardır.Bu yolun cıkısı bu dısardan duycaklarına senden duysunlar.

Reel hayat dışında her yerden engellenebilir. Karşına çıkınca da imdat polis diye bağırırsın olur biter.

Eski sevgilim ayrılalı neredeyse 10 sene olmasına rağmen, 4 senedir evli olamma rağmen arada arayıp yoklar. Zararsız olduğu için bişey yapmıyorum. Ama zarar verdiğini hissedersem çözüm bulabilirim. Hiç bişey yapamıyorsam savcılığa şikayet dilekçesi veririm o korku yeter.

Bende zararsız olduğu için şikayetde bulunmadım tabi fiziki zarardan bahsediyorum ruhen baya zarar verir oldu... savcılığ şikayet durmasına engel değil emin olun

evet zaten etraf önemli. hep zaten etraf ne dicek diye düşünmekten.. neyse iyi akşamlar.
Millet ne der algısından bende nefret ederım.Ama bunun için yapabılcek hiç bişi yok cunku ınsanlar bu huylarından vazgeçmedıler gecmıcekler.Kaçını susturabılırız

Bende zararsız olduğu için şikayetde bulunmadım tabi fiziki zarardan bahsediyorum ruhen baya zarar verir oldu... savcılığ şikayet durmasına engel değil emin olun

Valla sen bu işe çözüm bulmayı istemiyorsun. Fiziki ruhsal herhangi bir şekilde zarar veriyorsa çözersin durumu. Ailene söyle diyoruz olmaz diyorsun, şikayet et diyoruz olmaz diyorsun, engelle diyoruz yok her türlü ulaşır diyorsun. Ne yapalım, adamı öldür kurtul mu diyelim?

Millet ne der algısından bende nefret ederım.Ama bunun için yapabılcek hiç bişi yok cunku ınsanlar bu huylarından vazgeçmedıler gecmıcekler.Kaçını susturabılırız
Yazı yazmak için okyanus sahillerine giden
bir yazar, sabaha karşı kumsalda dans eder
gibi hareketler yapan birini görür.
Biraz yaklaşınca , bu kişinin sahile
vuran denizyıldızlarını, okyanusa atan genç bir
adam olduğunu fark eder. Genç adama yaklaşır:
- Neden denizyıldızlarını okyanusa atıyorsun?
Genç adam yanıtlar;
- Birazdan güneş yükselip, sular çekilecek.
Onları suya atmazsam ölecekler. Yazar sorar;
- Kilometrelerce sahil , binlerce denizyıldızı var.
Ne fark eder ki?
Genç adam eğilir, yerden bir denizyıldızı
daha alır, okyanusa fırlatır.
- Onun için fark etti ama...

Karşı tarafın evlenmiş olmasıda engel değil yani... bir insan nasıl bu kadar takıntı yapar ki ... zorla yada zamanla sevmek durumu olmaz olmuyorda

Bildiğin takıntılı.. Sen kendini garantiye al.
Polise mi şikayet Edersin savcılığa mı bilmem..
Ama herşey beklenir böyle insanlardan, dikkatli ol

Back
X