tercih ettiğim bir örnek yazmıştım oraya.ölçülerimi yazdım çünkü güzel buluyorum fiziğimi.ve güzel fiziğim varken neden erkekler ilk etapta benimle ilgilenmiyor hep yanımdakilerle ilgileniyor?Surekli tercih edilmeyi beklediginiz ve bu sinyali etrafa gonderdiginiz icin olabilir ...
Olculerinizi niye verdiniz elbise mi diktireceksiniz
tercih ettiğim bir örnek yazmıştım oraya.ölçülerimi yazdım çünkü güzel buluyorum fiziğimi.ve güzel fiziğim varken neden erkekler ilk etapta benimle ilgilenmiyor hep yanımdakilerle ilgileniyor?
ya bir kişi benimle ilgilense hayatımda biri olaa bu kadar takılmazdım.
ne gibi şeylere yoğunlaşmamı tavsiye edersinizFizik yetmiyor demekki
Baska seylere yogunlasin ..
ilk defa gören insanlar huyumu nereden bilebilirler?örnek vereyim bir yere girdğimizde konuşmak için gelen işletmeci bile benimle ilginemiyor.yanımda kim varsa kısmetini açıyorumHuyunuzu beğenmiyor olabilirler.
Yüzü güzele bir günde doyulur, gönlü güzele bir ömür doyulmaz derler.
ne gibi şeylere yoğunlaşmamı tavsiye edersiniz
anladım.anlaşamayacağız sanırım.teşekkürlerHicbir zaman birinden ilgi beklemek ,acaba beNi neden begenmiyorlar diye dusunmedim ..
Cok mu guzelim yooo ama boyle dertlerim olmadi ..
Begenmeyen kucuk ogluna almasin
Bu isler kismet isi ,olursa olur olmazsa olmazcilardanim ben ..
değilim.Surati asik birimisiniz acaba? Bilemedim ben şimdi yazdiklarinizdan anladigim güzelsiniz özgüven de tavan başka fikir yürütemedim
msjiniza bakinBu arada ölçülerin yerinde olması güzel bir fiziğe sahipsin demek değil bana göre.
Çünkü mesela atıyorum ölçü yerindedir ama çekicilik yoktur.
Albeni yoktur.
Ya da fazla kemikli bir yapıdır, tahta gibi durur.
Kadınsılığa uzak bir fiziktir.
Var yani öyle fizikler.
Hani bir gram fazlası yok ama kadın olarak ben bile biraz fazlası olsun şu bile daha çekici diye düşünürüm bazısı için.
Anlatabildim inşallah.
Sempati eksikliği olabilir mi?
olur bakayım.tam üyelik adı derya mıDerya vardı burada, bir sürü üyelik alıp, buna benzer sayısız konu açmış, hepimizi bezdirmişti.
Eğer o değilseniz onun konularına bakın, birebir aynı dert, bir sürü tavsiye...
Belki bir cevap bulursunuz.
olur bakayım.tam üyelik adı derya mı
Benden çok yaşayacaksın ben yazacaktım tamda:)Derya vardı burada, bir sürü üyelik alıp, buna benzer sayısız konu açmış, hepimizi bezdirmişti.
Eğer o değilseniz onun konularına bakın, birebir aynı dert, bir sürü tavsiye...
Belki bir cevap bulursunuz.
"deryaderya" yanlış hatırlamıyorsam.
böyle bir konusu yok ya da ben mi göremedim.üyeyi buldum ama"deryaderya" yanlış hatırlamıyorsam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?