sıkıntı değil belki çok şükür sağlıklıyız ama bazen yetmiyor

cnm bence Fizikle alakası yok. olmayınca olmuyor. benimde ilgi duyduğum kişiler ya beni reddediyor yada başlamadan bitiyor. ama bişey hisetmedigim erkekler beni rahat bırakmayolar. bende bunu anlamadim

Çok ilgi beklediğin içindir. Ayrıca kısa ve şişman insanlarda insan onlarla ilgilenilmesin mi?

Siz kendinize guvenin begenilmek bu kadar onemli degil.yaydiginiz enerji ceker ya da iter eminim guzel birisiniz birazda ozguven katarsaniz kismetse gelir degilse gelmez.kaderciyim boyle konularda.

Siz kendinize guvenin begenilmek bu kadar onemli degil.yaydiginiz enerji ceker ya da iter eminim guzel birisiniz birazda ozguven katarsaniz kismetse gelir degilse gelmez.kaderciyim boyle konularda.
ya enerjiyle alakalidir diye dusunuyorum bende.
ama o enerjiyi nasil bulurum bilmiyorum.beni insanlar genelde sevmezler zaten.ne bileyim hep rekabet halinde olurlar benimle kadinlar bile.anlamam niye

Bende güzellikten çok enerjiye inanırım. Bazıları vardır güzel değildir ama enerjisiyle etkisi altına alır çevresindekileri bazen de tam tersi

Yönetime bilgi verilmeden 2. üyelik alındığında ana üyeliğinizi deşifre ediyoruz, umuyorum konu sahibesi artık yeni üyelikler almaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…