• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sıkıntı GÖRÜMCEM

Konu çok uzun nasıl başlasam bilmiyorum sorun GÖRÜMCEM eşimin annesi olmadığı için ablasını anne gib

• Aile

OY: 6 35,3%
  • Dert

OY: 13 76,5%

• Ankete Katılan
    17
Siz daha piyasada yokken,görümceniz eşinize hem annelik hemde ablalık yapmış.
Nasıl bir hayat,ne zorluklar yaşadılar bunun hiçbir önemi yok değilmi sizin için.
Sapsız üzüm buldum deyip çok mutlu olup,görümcenizi ekarte etmeye çalışmışsınız belliki.
Ancak onlar kardeş,siz varkende kardeş gitsenizde kardeş kalacaklar.
Bunu unutmayın.
Sapsız üzüm dediğiniz kişinin bir babası 4 kardeşi ve bir üvey annesi var ben kimseyi ekarte etmeye çalışmıyorum herkes yerini değerini bilicek o kadar ayrıca benim eşim beni aldıktan sonra sen küçüksün gelir elimin altına girersin diye aldım diyen bir kişilik yaşanılan olayları tam anlamıyla bilmeden kimseyi suçlamayın lütfen

Sapsız üzüm dediğiniz kişinin bir babası 4 kardeşi ve bir üvey annesi var ben kimseyi ekarte etmeye çalışmıyorum herkes yerini değerini bilicek o kadar ayrıca benim eşim beni aldıktan sonra sen küçüksün gelir elimin altına girersin diye aldım diyen bir kişilik yaşanılan olayları tam anlamıyla bilmeden kimseyi suçlamayın lütfen
sizde herşeyi en ince detayına kadar anlatmadan,bizim size hak vermemizi istemeyin.

Ama yuvamda mutsuz oluyorum onun yüzünden kocama herhangi bi lafımı farklı aks ediyor
Canim bak sen esinle iyi oldukca gorumcen pisar.
Esin özunde sana karsi iyi biri nasil davraniyor sana.
Sen hic gorumcenle muhatap olma ayni ortamda olursanda yüzeysel konus bu taktikleri uygula baktin olmuyor al karsina görumceni acik acik soyle senin derdin ne de elini cek üzerimden de.

Kusura bakmayın ama burada kimse her şeyi en ince detayına kadar anlatmıyor öneri istedim suçlanmak değil
bende farklı bir bakış açısıyla yaklaştım olaya,benimde annem yok ve kardeşim benim herşeyim.
İlerde eşi bizim yaşadığımız zor günleri,zorlukları hiç bilmeden kardeşimle aramdaki bağı,yakınlığı böyle tenkit edip böyle düşünse.Aynen size yorumum gibi olur düşüncem.

Konu çok uzun nasıl başlasam bilmiyorum sorun GÖRÜMCEM eşimin annesi olmadığı için ablasını anne gibi görüyor ve çok fazla değer veriyo görümceme her şeyi anlatıyor ve görümceme laf getirmiyor çok sıkıntı yaşadım ben görümcemle kocamı bana karşı dolduran biri ve şimdi de kocam eğitim için şehir dışına çıktı tabi 2 gün önceden ablasına sürpriz yapıp onun yanına gitti kocam normal de benim yanımda oyun oynar tv bakar ve erken den uyur ama dün gece oyuna hiç girmemiş ve gece 1 de yatmışlar kocam bugün sabah aradığında çok soğuk tu ve beni azarlayarak konuştu bende kapatalım telefonu dedim kapattık sonra mesaj attım (iy dolmamışsın biraz daha dol) diye henüz bişey yapmadı sizce ne yapmalıyım görümcemin bana karşı kocamı doldurmalarına
Senn bir şey yapmana gerek yok esin büyüyecek kendi aklını kullanacak her bir lafta dolup dolup bana çatan birini ciddiye bile almam ki sende alma çek resti kendi aklı fikri olan bana değer veren birini istiyorum de

bende farklı bir bakış açısıyla yaklaştım olaya,benimde annem yok ve kardeşim benim herşeyim.
İlerde eşi bizim yaşadığımız zor günleri,zorlukları hiç bilmeden kardeşimle aramdaki bağı,yakınlığı böyle tenkit edip böyle düşünse.Aynen size yorumum gibi olur düşüncem.
Benim de bu durum da sana bi sözüm olucak kardeşinin mutluluğu için benim görümcem gibi olma yaşadıkları zor günlere saygım sonsuz ama zor günler yaşadılar diye beni eşime kötüleme hakkı yok

Canim bak sen esinle iyi oldukca gorumcen pisar.
Esin özunde sana karsi iyi biri nasil davraniyor sana.
Sen hic gorumcenle muhatap olma ayni ortamda olursanda yüzeysel konus bu taktikleri uygula baktin olmuyor al karsina görumceni acik acik soyle senin derdin ne de elini cek üzerimden de.
Eşim genel olarak iy ama dediğim gibi görümcem her günümüzde var ve ben onunla konuşmak istemesem eşim de bana tavır alıyor

Back
X