- 3 Eylül 2015
- 3.798
- 10.246
- 408
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Görümcen evli mi?
Bir de ben bu insanları anlamıyorum. Adam anne yerine koymuş bu kadını yani eşiyle arasını bozup, huzursuz edince eline ne geçecek ki.
Nasıl yapacam sıkıntı ordaBaşlığa istinaden sorun KOCAN. Ablasının konuşmalarıyla gaza gelip, ortada hiçbir sorun yokken sana kötü davranan kocan. Görümceyi boşver önce kocanı adam et.
Eleştiren dolduruşa getiren taraf hep kaybeder sen iyi ol mesafeni koru eşin görür kimin ne olduğunuKonu çok uzun nasıl başlasam bilmiyorum sorun GÖRÜMCEM eşimin annesi olmadığı için ablasını anne gibi görüyor ve çok fazla değer veriyo görümceme her şeyi anlatıyor ve görümceme laf getirmiyor çok sıkıntı yaşadım ben görümcemle kocamı bana karşı dolduran biri ve şimdi de kocam eğitim için şehir dışına çıktı tabi 2 gün önceden ablasına sürpriz yapıp onun yanına gitti kocam normal de benim yanımda oyun oynar tv bakar ve erken den uyur ama dün gece oyuna hiç girmemiş ve gece 1 de yatmışlar kocam bugün sabah aradığında çok soğuk tu ve beni azarlayarak konuştu bende kapatalım telefonu dedim kapattık sonra mesaj attım (iy dolmamışsın biraz daha dol) diye henüz bişey yapmadı sizce ne yapmalıyım görümcemin bana karşı kocamı doldurmalarına
Herkes anladı amaKocam da kocam da kocam da
Baskasindan bir sey anlamadim
Demem o ki bu kadar kocani kaf dagina cikartma gorumcenin akliyla hareket ediyorsa birak oyle davransin.Sen bildigini yapHerkes anladı ama
Konu çok uzun nasıl başlasam bilmiyorum sorun GÖRÜMCEM eşimin annesi olmadığı için ablasını anne gibi görüyor ve çok fazla değer veriyo görümceme her şeyi anlatıyor ve görümceme laf getirmiyor çok sıkıntı yaşadım ben görümcemle kocamı bana karşı dolduran biri ve şimdi de kocam eğitim için şehir dışına çıktı tabi 2 gün önceden ablasına sürpriz yapıp onun yanına gitti kocam normal de benim yanımda oyun oynar tv bakar ve erken den uyur ama dün gece oyuna hiç girmemiş ve gece 1 de yatmışlar kocam bugün sabah aradığında çok soğuk tu ve beni azarlayarak konuştu bende kapatalım telefonu dedim kapattık sonra mesaj attım (iy dolmamışsın biraz daha dol) diye henüz bişey yapmadı sizce ne yapmalıyım görümcemin bana karşı kocamı doldurmalarına
Ama yuvamda mutsuz oluyorum onun yüzünden kocama herhangi bi lafımı farklı aks ediyorDemem o ki bu kadar kocani kaf dagina cikartma gorumcenin akliyla hareket ediyorsa birak oyle davransin.Sen bildigini yap
Eşim benden ayrı yatacak, konuşmayacak, konuştuğunda ise bağırıp çağıracak ve ablasını kaf dağına çıkaracak kadar dolduruyor yeterli oldu mu? Senin böyle bir derdin yok belli ki... Yaşamadan anlayamazsınGörümcen başka şehirde ve evliymiş en azından, sizinle çok fazla uğraşmaz. Sen biraz takıntı yapmış olabilir misin ? Oyuna girmediğini, kaçta yattığını filan takip etmişsin. Başka şehirde ablasına misafirliğe gitmiş, oyun oynasa ayıp olurdu zaten.
Ben bu doldurma olayını da anlamıyorum. Dolduranlar ne yapıyorlar mesela, gider gitmez kötülemeye mi başlıyorlar ? Aramıyor sormuyor der, sana iyi bakıyor mu güzel yemek yapıyor mu der en fazla. Eşin çok özelinizi anlatıyorsa, onlara yorum yapıyorsa bilemem.
Şöyle ki ablasının yanında oynamamasının nedeni ablasına ve söylediği sözlere fazla çok fazla değer vermesi karısından ve çocuğundan daha çoktabiki oynamaz ilk gece akrabasına gitmiş ne var bunda
hayır senide bir ay görmese ilk gece gelip oyın oynamaz .Şöyle ki ablasının yanında oynamamasının nedeni ablasına ve söylediği sözlere fazla çok fazla değer vermesi karısından ve çocuğundan daha çok
Pek güçlü bir karaktere sahip değilim ve bunu kullanıyor görümcemBurada anladigim kadariyla guclu karaktere sahip olan gorumce..sizde biraz guclu olun
Ya sorun oyun değil bu küçük bir örnek di sadece ablası her zaman baş tacı herkesten önce o gelir her gece arar sorar görüntülü konuşur işteyken öğlen arasında arar konuşur ve yanımda konuştuğunda telefonunun sesini kısar ki duymayayımhayır senide bir ay görmese ilk gece gelip oyın oynamaz .