Sıkıntı sıkıntı sıkıntı

swartzki

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2014
49
0
1
İstanbul
merhaba sitede yeni üyeyim. Sorum şu ki biz sevgilimle beraber bir iş bulmuştuk sonra sevgilimi çıkardılar beni çıkarmadılar bende çıktım eve dönüşte zorluk olurdu zaten kıskanıyodu. aileme söyleyemedim aldığım parayı verdim eve haftalık dedim. sonunda dayanamadım aileme söyledim çıkış saatinde eve gelicem babam anlamasın yoksa iş değişikliği yaptığımı anlarsa çalıştırmaz yeniden dedim annemde iftara gel dedi normalde 10 da çkyorum o saatte gelicem dedim apartmanda bağırmaya başladı gel canın gezmek istiyor felan çıktım evden sevgilimle buluştum iş aramak için halimide biliyor sabah 12 de bir pastahnede bişeyler yiyim dedim bir saatlik yolumz var çünkü gidelim orda yersin dedi bağırdı çağırdı başlarım çayına felan sıkıntı yapma dedim ama içime oturdu benim zaten midem hassas bişey kaldırmıyo. sonra sevgilimle takıldık saat 8 buçuklta annem aramaya başladı bende babama işten çıktığımı söyledi sandım babamda arayınca gidelim dedim söyle annene bidaha görüşmycez dedi sekizbuçukta çıktık taksiye bindik son kalan parayla oda kabul etti. ama çocuk yolu karıştırdı otobanmı burası neresi e-5 e çıkamıyorum polise sordu en son babasını aradı e-5 e girdik abi dedi sonra burası otobana benziyo ya otoban burası dedi benimkide blmiyorum ben buraları diyo evin oraya geldik her zaman geldiğimiz yol artık çocuğa ayıp olmasın diyemi bilmiyorum benimki hala bilmiyorum kardeş bende dio saat oldu 10 benim kafam attı keşke baştan söyleseydin çok geç kaldım dedim arabadan indik başladı bağırmaya sen ne kadar kendini beğenmiş insansın neden öyle diyosun inşallah sanada çalıştığın yerde bağırırlar inşallah ağlarsın mahfolursun. ama okadar karışıyorki artık herşeye zaten giyim tarzımı iki senedir değiştirdim elimden geldiğince ailemi dinlemiyorum gerekirse en büyük fırçayı yiyorum kırmamaya çalışıyorum yok. ben artık ne yapıcağımı şaşırdım bıraktı gitti beni yolda kafam çok karışık

Canim sikinti nedir? Konundan hic birsey anlamadim...

sorun şu ben sevgilimin yanında kendimi iyi ifade edemiyorum daha e-5 mi otobanmı nerde olduğunu bilmeyen taksici genç çocuk bizi aldığı yere geri getirdi yanlış yola girdm diye bir saat sabrettim en sonunda dayanamadım keşke söyleseydin bilmediğini binmezdik dedim . eve gidince fırça beni bekliyodu çünkü sevglmn hatrı için kaldım taksiden indik sevgilim başladı bağırmaya sen ne kadar terbiyesizsin şöylesin böylesin yani ben en ufak bişeyde lanet oluyorum. onun istediğini yapınca melek. kahvaltı etmeden yolculk yapalm diyor yada paketle gidince yersin diyor eedicem şimdi deyince kuduruyor bağırıp çağrıyor sorun bunlar

Bacim, otoban meselesini yine anlamadim. Cok karisik anlatmissin.. kafam almadi vAllah. Ama son cümlelerinden anladigim kadariyla, sevgilin öküzün en önde gideni olmasi.. seni sürekli azarlayip duruyor... Sutla gitsin...
Bu arada yaslar kac?

ya taksiye bindik çocuk çok genç en fazla 19 dur e-5 e çıkmamız gerekiyordu . diyorki çıktık şimdi e-5 teyiz gidiyor gidiyor aa burası e-5 değilki otoban diyor yani daha bunları ayırt edemedi. en son bende bilmediğini söyleseydin binmezdik dedim otoban meselesi bu yaşlar bn 20 o 22

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…