Sıkıntıdan çatlıyorum

dramatik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2014
141
21
98
Merhaba arkadaşlar evliliğimiz çok tek düze gidiyor yani monotonluktan sıkıldım. Eşim hafta sonu da dinlenmek istiyor çok sıkılıyorum ve özgüvenimi kaybetmek üzereyim normal zamanlarda çok uysal biriyim ama sinir geliyor bazen eşime bağırıp çağırıyorum. Bana pek değer vermediğini düşünüyorum napmalıyım evliliğin bu denli monoton olması beni sıktı iyice tek başıma olmak istiyorum biraz da kendimi düşünüp yaşamak eğlenmek gezmek bunalımdayım anlayacağınız çalışmıyorum ayrıca da

E boşan o Zaman ne diyim. O Zaman'da yalnızlıktan sıkılacan.

Geçen hafta evliliğime renk geldi çünkü güzel havalar sebebiyle balkon sezonunu açtık.
Orada mis gibi kahvaltı yaptık, yattık, bir salıncağımız var kahve keyfi yaptık.
Ve inanın çoğu aksiyonun veremeyeceği heyecanı duydum.:rolleyes:

Hayattan beklentilerinizle eldeki imkanları karşılaştırmalı, kesişim kümelerinden mutluluk çıkarmayı başarmanız gerekiyor.
Eşiniz dinlenirken de geçirdiğiniz zamandan oldukça keyif alabilir, baş başa olmanın tadını çıkarabilirsiniz.
İlla aktiviteleri dışarıda aramayın ve başkalarının hayatını kendinize rol model seçerek demoralize olmayın.

Eşiniz zaten hafta sonları çıkmıyormuş. Sizde tek başına eğlenmek, gezmek istiyormuşsunuz gezin o zaman. Tek çıkmanıza mı izin vermiyor.

Hafta sonları bir saatte olsa cıkılır yani hep evde oturmak olmaz ki kocanız calışıyo yoruluyodur ama hep mi evdesiniz bu erkeklerede bişey oluyo sexs den kacıyolar gexmekten, eşlerinden kaçıyolar içleri geçmiş bunların ya 90 lık dedeler gibi

adam dinlenmek istiyodur ne var ki bunda? senin de hafta ici yalnizliginin tadini cikariyor olman lazim.

Eşiniz zaten hafta sonları çıkmıyormuş. Sizde tek başına eğlenmek, gezmek istiyormuşsunuz gezin o zaman. Tek çıkmanıza mı izin vermiyor.
Hayır izin veriyor ama brn gurbetteyim tek başına da bir yere kadar yani sıkılıyor insan yalnız olunca sonraları

Kendine meşgale bulmaktan başka caren yok.sosyallik.sokaklarda gezMekle olmaz zaten.

Sende.gidip calissan tempolu.yorucu bi şekilde bakalım gezmeyi arzulayavak misin ;)

Sen nasıl evde. sıkılıyorsan adam da.işten yorulup evde.durmak.istiyor.

Senin kendin.için yapacagin bir çok şey var ayrıca haftasonu iki gün full gez yine sikikirsin sonu yok.yanı

Dini yönün varsa kendini geliştir başka.şeylerden.zevk.alıyorsan onlara yönel gerçekten boş olan insan saracak yer arıyor, Allah bos.durani sevmz ev işinden bahsetmiyirum o zaten rutin.

Hobi edin tek.yolu bu eğer çalışmayacaksan.cocougun olur ona bi kalın olur bilinçli bi anne olursun ne bileyim ya yapacak çok şey var inan yeter ki iste

Back
X