Sıkıntıdan doldum taştım

Pinky93

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2019
2.388
2.311
83
32
Arkadaşlar eşim Mart ayından beri kısa çalışma ödeneği alıyor. Ben de öyle. aynı zamanda sınava girdim. Kpssye. yani 9 aydır eve giren para çok cüzi bir rakam. zaten kiramızı tam martta eşimin ücretsize ayrıldığı dönem adam işinize gelirse der gibi 1500 tl yaptı. eşimin aldığı 1686 tl anca kiramıza yetiyor. faturalar geçim derdi derken e borçlarımız da vardı. arabamızı satmak zorunda kaldık. Turizmciyiz biz. antalyada yaşıyoruz. Yetmiyor. kafayı yicem. bir ara stresten bayılmalar yaşıyordum. Eşim yazılım işine girmek için kursa başladı. krediler vs kapatılınca elimizde küçük bir para kalmıştı onla yazıldı kursa. ben de elimden geleni yapıyorum. sosyal medya uzmanlığı ve digital marketing sertifikası aldım. bilmiyorum. içimdeki sıkıntıyı tarif edemiyorum.

Seni çok iyi anlıyorum canım biz de kıt kanaat geçiniyoruz eşimin işten çıkarılması durumu var bi yandan ben de iş arıyorum ama pandemi sürecinde zaten kimseyi işe almıyorlar. Yeni evliyiz borçlarımız var çocuk istiyoruz ama olursa da nasış bakabileceğiz endişesi...

stresten ölmekten korkuyorum. gittikçe kilo alıyorum vs. bilmiyorum ne olacak sonum

Yazılım öğrenmek için bana ulaşabilirsiniz

Ulkemizin kanayan yarasi malesef.bu corona illeti maddi olarak cok zarar verdi herkese.uzulmeniz cok normal herkes ayni sikintilari stresi yasiyor.insallah tez zamanda ferahliga kavusursunuz

Benimde esim issiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…