- 6 Ağustos 2015
- 1.676
- 1.931
- 133
- Konu Sahibi aryalorinn
Canım okuyamazsan bana haber ver bende okuyabilirim gece giremedim simdi gordumCanim 2 taneyi yarin okusak olur mu ben okurum sabah simdi cok uykum geldi..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım okuyamazsan bana haber ver bende okuyabilirim gece giremedim simdi gordumCanim 2 taneyi yarin okusak olur mu ben okurum sabah simdi cok uykum geldi..
Canım müsaitsen okurmusun 2 yasin banaCanım okuyamazsan bana haber ver bende okuyabilirim gece giremedim simdi gordumumut-16 duasini tamamlayalim insaallah, N nedennicin okuyacagimiz sayi degiscek heralde yine girip bakarim kizlar siz yazin okumayi oyle tamamlayayim
Yeni kişi alımı yeni duada olacak canımKizlar bu arkadaş daha girmek istiyordu onu yazdinizmi
Kizlar bu arkadaş daha girmek istiyordu onu yazdinizmi
canim umut icin mi okuyorsun yksa hayalimdi gercek oldu icinmi okuyorsun umut duasinin bitip bitmedigini soruyrda umut icn okuyamazsan ben okuyayim diye haber bekliyrm senden canimBen simdi abdest alip basliyorum hemen
Tamam canim benim Allah razi olsun haber verdigin icin Rabbim kabul etsinUmut icin okuyorum canim 1. Bitti 2nciyi okuyorum şimdi
Amin canim cumlemizdenTamam canim benim Allah razi olsun haber verdigin icin Rabbim kabul etsin
Allah razı olsun canım. Nefesine yüreğine sağlık.Ikinciyide okudum umut-16 duani yap canim Allah kabul etsin insaallah