- 20 Şubat 2017
- 854
- 3.067
- 28
- Konu Sahibi aryalorinn
Canım ya bu salavata devam edelim bence. Bir de diğer gruba da katılmayı çok istiyorum gerçekten:/
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bilmiyorum ona bakmadımAma gördüm sonradan birkaç kişi eklenmiş![]()
canım bilmiyorum ona bakmadım![]()
HAYALET CASPER arada dua gruplarına bakıyorum cnm tesaduf gordum yazayım o eklenenler oncekı lıstedekı kısıler bakarsan benım sayfamdakı lıstede olanlar dısında kımse yok o lıstenın dısında kımseyı almayacagını belırttı arkadas cunku ben dıger topıgımı duaya gırıpte haber vermeyen kısılerle ugrasmaktan peşlerinde koşmaktan daraldıgım yoruldugum ıcın bıraktım bak burada bıle herkesın pesınde kosuyorsunuz onlarda duzenlı devam etmek ıstedıklerı ıcın lıste oturana kadar bıldıgımız kısılerle devam edelım dedıler yanı herkesı alıp senı almıyor degıller gonul koyma sadece benım sayfamdakı kısılerı alıyorlar düzene binince senide alırlar
Oda olabilir canimama bnce adet halinde okuyabilecek duaları okuyalım çünkü karışıklık oluyor öyle
Hangisi canim benimişte düzenli giriş olmuyor . canım bak zamanını boş geçirme bugün bi dua var okununca dileğin kabul oluyormuş onu oku istersen
Tamam canim benimkuzum sayımız az tefriciye agır düşer