Sıkıntıdan stresten ölücem

kateargen

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2014
5
1
6
35
Aksaray
2 ay önce sevgilimle dokunma yoluyla bi birlktelik oldu yani svsrken elinde döl varmıydı yokmuydu bilmiyorum vajnama dokundu olmadığından emin oysa ki benim içime yine kuşku düştü 18 saat sonra ertesi gün hapı aldım 2 ay zamanında adet oldum ama bu ay adetim 3 gün gecikti sizce nedeni nedir ? İyice stres olduım kasıldım off hala gelmedi karnım ağrıyor ama tık yok yaa

Son düzenleme:

Kaç yaşındasın sen??

Yazdıkların gerçekten çok komik. Umarım sen de gülersin anlattıklarına stresin geçince. Korkunu anlayabiliyorum ama emin ol bu koşullarda gebe kalman imkansız. Gebeysen kürtaj paranı vericem o derece imkansız

1. Vajinana sperm değmesiyle gebe kalınmaz. Penisin içine girmesi lazım. penis bayağı bir içerideyken partnerinin boşalması lazım. Spermlerin kesinlikle havayla temas etmemesi lazım.

2. Gebe kalman için son adetinin başlangıcından itibaren 10 ila 16. günler arasında olman gerekiyor. Yani yumurtlama döneminde.

3. Oldu ki sen yumurtlama dönemindeydin, sevgilin vajinanın içine boşaldı. 18 saat sonra ertesi gün hapı aldığında gebelik çooook düşüyor.

4. Her şey tamamdı. yumurtlama dönemi, boşalma, ertesi gün hapı da etki etmedi. Sen hamile kaldın. E canım adet oldun mu kanama geldi mi o bebek sizlere ömür artık.

5. Son olarak tüm olağan üstü haller oldu bu bebek mucize şekilde hala senin karnındaysa büyük evliya falan çıkıcak senden. Doğur onu mutlaka..

Mevsimsel yada strese bağlıdır. Ertesi gün hapinin iki ay sonraya etkisi olmaz.Bazen sebepsiz duzensizlikler oluyor.Kesin yoldadir o.

dansmarue arkadaşın yazdığına kesinlikle katılıyorum. üstüne söylenecek laf bırakmamış. :)
zaten adet olman demek,hamile olasılığının olmaması demek.. kendini boş yere strese sokuyorsun.
İçin rahat olsun.

Cinsellik yasayabilecek kadar buyuyen ama cahil olan,bu kadar firsata ragmen ogrenme egilimi olmayan insanlara tahammul edemiyorum.dol dedigin sperm oluyor sanirim.senim dedigin gibi bir sey olsaydi insanlar siseye koyup gozu gibi bakar cani isteyince avuclayip yerine koyar hamile kalirdi.spermin disarida yasamadigini bilmiyorsan bilmem kac opusme sonrasi kac ertesi gun hapi aldin Allah bilir.

22yasındasın rahim ile vajina ayrımını yapabilmen gerekir, klavye hatası gibi de durmuyor.

dansmarue cok guzel maddeleyerek anlatmıs...
ayrıca bazı ilaçları kullanmadan hatta cinsel herhangi bir yakınlasma yasamadan iyice bilgilenirsen boyle yersiz endiselerin de olmaz.
goze aldıgın seyleri once bilimsel olarak detaylıca ogrenmeye calıs bence,
yoksa bundan sonraki adımlarda telasın katlanarak artar... her gun konu acarsan şaşmam.

döl ne yahu?
ne kadar amiyane bir tabir.

bahsettiğinizin üzerinden 2 aydan fazla bir zaman geçmiş. bebek olsaydı kesinlikle kendii hissettirirdi.
daha da kolayı iki damla idrarla herşey açığa çıkıyor zaten, endişe edip durana kadar bir gebelik testi bu soruya kolayca cevap verebilir.

çok güldüm ya süper yazmışsınız helal

İki kere adet görmüşsün haliyle hamilelik imkansız görünüyor.

İlişki yaşıyorsun ama daha kendi vücudunu tanımıyorsun. Erkek arkadaşın elinle rahmine değil, vajinana dokunmuş olmasın??

kızlar hepiniz çok komiksiniz
ama herkesin sizin kadar cinsellikle alakasi olmayabilirsizi gidi pis sapiklar işiniz gücünüz sex.master mı yaptınız bu konuda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…