Sıkıntıdan stresten ölücem

Eliyle vajinaya dokunacak, elinde dol varsa ha?
Anlattiklarin nerden tutsam elimde kaliyor. Bu devirde bu bilgisizlige cok sasiriyorum. Madem bu kadar korkun var, korunun. Bir dahaki sefere soyle, eline prezervatif gecirip dokunsun bu adam sana. Ne diyeyim. Elle dokunmayla hamilelik ilk defa duyuyorum. Yasadiginiz sey cinsellik bile degil, tuhaf birsey.
Cinsellige merakliysan nasil yasanmasi gerektigini, sonuclarini, ve korunmayi da arastir bence. Boyle sorularla insanlari kendine guldurme.

üstüne görmüşsün demekki bazı hamileliklerde 2 ay yada 3 ay adet görülebiliyor bir bakmışsın 3 aylık hamilesin .erkek olduğunu düşünüyorum

2 ay önce sevgilimle dokunma yoluyla bi birlktelik oldu yani svsrken elinde döl varmıydı yokmuydu bilmiyorum vajnama dokundu olmadığından emin oysa ki benim içime yine kuşku düştü 18 saat sonra ertesi gün hapı aldım 2 ay zamanında adet oldum ama bu ay adetim 3 gün gecikti sizce nedeni nedir ? İyice stres olduım kasıldım off hala gelmedi karnım ağrıyor ama tık yok yaa

hamile kalmak öyle hemen kolay bişey değil hiç korkmana ve strese girmene gerek yok bence. senin anlattığın şekilde olması zaten çok ihtimal bişey değil

Yeni bir sevişme stili geliştirdiğiniz için sizi öncelikle tebrik ediyorum. Eldeki döl ile rahme dokunmak. Şiir bile yazılır, ilham olursunuz şairlere.

Ellerin sevgilim, ellerin hiç olmadığı kadar yumuşaktı o gece
ve sen ucundan damlayan döllerle dokundun rahmime...

Hayır yani nişanlın eli uzunlardan belli ki. Rahme kadar uzanıp dölü de muhafaza edebildiyse ne ala. O değil de aklıma Fatma Girik'in o mavi gözlerini bereltip "gavurunn dölüüü" diye bağırdığı sahne geldi yok yere. Sorununa değinecek olursam hamile diyılsın.

Döl ziyan olmuş yani.

Yeni bir sevişme stili geliştirdiğiniz için sizi öncelikle tebrik ediyorum. Eldeki döl ile rahme dokunmak. Şiir bile yazılır, ilham olursunuz şairlere.

Hayır yani nişanlın eli uzunlardan belli ki. Rahme kadar uzanıp dölü de muhafaza edebildiyse ne ala. O değil de aklıma Fatma Girik'in o mavi gözlerini bereltip "gavurunn dölüüü" diye bağırdığı sahne geldi yok yere. Sorununa değinecek olursam hamile diyılsın.

Döl ziyan olmuş yani.

ay çok gülüyorum şu an :9::9::9::9::9: çatlayacağğıııımm :)

Döl ziyan olmuş yani.
Ahahaha:9:
Yoknaz su yorumu okudum gece gece nazilkahkaha attim bilsen:9::9:
Bir bomba daha :60::60::60:

Döl ziyan olmuş yani.

gülmekten karnıma ağrılar girdi
ve hala gülüyorum ya

eger 100binde irlerin icindeysen hamilesindir:Psacmalama stresten adet olamamissn tabikide birkac gune duzelirsadece kendini sakinlestir.cidden cok komik kurtaj parani ortak vericem diyen arkadasa 20 tlde ben katkida bulunacam eger bunu basarabildiysen:ZZZ.

Döl ziyan olmuş yani.

bu çok iyiydi ya :9::9:

o değil de şimdi yeni bir furya başlamasa bari bdvde. elledi bir şey olmuş mudur diye:51:
değilsin değilsin korkma hofff :1:

Hamile kalmayı bulaşıcı bir mikrop gibi görmeyin ya :1:
Öyle kolay değil görüyorum, okuyorum.
Telaşınızı da anlıyorum. Ama Sevgilinizin cinsel organı size değmiş olsa anlayacağım da, elle mümkün değil.
Öyle olsa ben hemen gidip birinin spermini avuçlar kendime sürerim.
Ne boyun eğicem, katlanıcam bir erkeğe bebek için. Anne olabilmek için.
Sürer kendime geçerim valla :9:

oldukça fantastik bi ilişki olmuş cidden :1:
ama yorumlara ekstra bayıldım :52:

elinde niye döl var arkadaşın o da ilginç yani..
2 ay adet gör 3. ay hala hamile miyim diye düşün..
bence hamilesin, çünkü inanmak başarmanın yarısıdır, bu şartlarda da gebelikten şüphelenebiliyosan başarmışsın demektir :1:

Back
X