• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sıkıntıdayım

Buyrunmadamm

Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2016
31
19
18
İyi geceler arkadaşlar nerden başlasam bilemiyorum ben 3 sene sonunda tedaviler uğraşlar sonuçu hiç ummadığım anda hamile olduğumu öğrendim bu mart ayında geçen sene de bi düşüğüm olmuştu ama şimdi çok şükür 7 aylık olduk. Neyse meseleye gelelim eltim köye geldi bayram için ve tabi kışlık hazırlamaya, her zaman ki gibi hemen beni aradı sen de gel ben sana bişey yapamam hizmetcilik edemem kendi işlerini hallet diye ben de bilerek istemiyorum bu sene bişey yapmıcam dedim o zaman gel bana yardım et diyo benim erken doğum riskim var bunu da çok iyi biliyo, bende doğal olarak gitmek istemiyorum bu halimle ama gelemem de diyemiyorum, geçen sene de hamileyim kanamam var düşük riskim var diye gitmediğim halde alemin kötüsü oldum kaynanam bile üzerime geldi bi süre konuşmadı o stresle düşük yaptım arayıp sormadılar, şimdi gitmesem bi daha geçen sene ki psikolojiyi yaşamaya dermanım yok ama gitsem de iş güç çok ağır normalde gocunmam yaparım ama halim ortada işte korkuyorum bişey olacak diye eşimde gitme seni ezerler haline bakmaz seni aşan iş gördürürler diyo ama çok takıntılıyım bayramda somurturlar laf sokarlar ben de o stresle erken doğum bile yaparım mazallah çünkü o potansiyele sahip insanlar. Şimdi çok sıkıntıdayım bi fikir verirmisiniz bana şimdi ne yapmalıyım.

Geçen sene ki olaydan anladığım kadarı ile eltinin işine yardım edip etmemen kV nin çok derdi eşiniz annesi ile tel de konuşurken bende eşimin üzerine titriyorum anne bebek için vs falan desin belki anlar ki büyük ihtimalle bu kV De anlamamazlığa vurur açık açık söylesin siz sanırım söyleyemeceksiniz ki korkularınızda bence çok haklısınız
İnş anlayış gösterebilirler her şey doğuma kadar çok iyi geçer de sizde sağlıcakla bebişinizi kucağına alırsınız
Anlamıyorum kışlık domates fasulye bebekten iki can dan daha mı önemli
Ne geri kafalılar

İyi geceler arkadaşlar nerden başlasam bilemiyorum ben 3 sene sonunda tedaviler uğraşlar sonuçu hiç ummadığım anda hamile olduğumu öğrendim bu mart ayında geçen sene de bi düşüğüm olmuştu ama şimdi çok şükür 7 aylık olduk. Neyse meseleye gelelim eltim köye geldi bayram için ve tabi kışlık hazırlamaya, her zaman ki gibi hemen beni aradı sen de gel ben sana bişey yapamam hizmetcilik edemem kendi işlerini hallet diye ben de bilerek istemiyorum bu sene bişey yapmıcam dedim o zaman gel bana yardım et diyo benim erken doğum riskim var bunu da çok iyi biliyo, bende doğal olarak gitmek istemiyorum bu halimle ama gelemem de diyemiyorum, geçen sene de hamileyim kanamam var düşük riskim var diye gitmediğim halde alemin kötüsü oldum kaynanam bile üzerime geldi bi süre konuşmadı o stresle düşük yaptım arayıp sormadılar, şimdi gitmesem bi daha geçen sene ki psikolojiyi yaşamaya dermanım yok ama gitsem de iş güç çok ağır normalde gocunmam yaparım ama halim ortada işte korkuyorum bişey olacak diye eşimde gitme seni ezerler haline bakmaz seni aşan iş gördürürler diyo ama çok takıntılıyım bayramda somurturlar laf sokarlar ben de o stresle erken doğum bile yaparım mazallah çünkü o potansiyele sahip insanlar. Şimdi çok sıkıntıdayım bi fikir verirmisiniz bana şimdi ne yapmalıyım.
Oy oy oy oooooyyy, eltiye geeelll. ..ilk olarak seninle bu şekilde konusamayacaginı öğret ona ..küçük kayinvalidecilik oynuyor hadsiz ..haddini bildirmezsen çok basın agirir. .köye falan da gitme ..hatta bayramda da gitme ..şimdi sen diyeceksin ki ,eşimle aram bozulur gitmem lazım ..o zaman tam gideceğin vakit sancin tutmuş olsun ,asla yürüyemiyorum ,gelemeyeceğim, ay çok üzgünüm ,halbuki ne kadar da istiyordum gitmeyi :) falan de .. o da gördüklerini aynen ailesine anlatsın ,korkup kimse üstüne gelemez ..

Edit : Ay çok seytanim :)))

Neden bu kadar içlisiniz? Kadın size gel hazırlığını yap senin hizmetçiliğini yapamam diyo. Sonra utanmadan bana yardım et diyebiliyo. Ama siz cevap veremiyosunuz. Neden???????

Eşiniz gitme diyo. Siz surat ascaklar kaldıramam diyosunuz. Allahaşkına az akıllı olun az umursamayın ya. Kötü davranırlarsa kalkar evinize gelirsiniz. Eşiniz sizin yanınızda. Şöyle gereksizlere ezdirmeyin kendinizi. Değer mi bunlar için üzükdüğünüze?

Ben şimdi hastanede doğum yapıyo olsam bile onlara göre dümenden doğuruyo olurum yaz günü işleri aksatmak için bilerek erken doğuruyo olurum bide kv erkek hastası eşim kızımız olacak diye aradığında b.k.nu yiyin kızın deyip suratına kapatmış eşimle araları açık zaten eşim arayıp bişey söylese daha kötü olacak araları bende bişey diyemiyorum eşime daha beter olmasın araları diye

Kadın kendi evladı ile bile iletişim kuramıyormuş sen neden bu kadar dert ediyorsun ki yazık günah boşver takma kafana sen önce kendini sonra bebeğini düşün o bu şu ne der diye değil

En nefret ettiğim huyum bu biri bi laf dese unutamıyorum onu kafama takıp takıp kuruyorum gece uykularımdan oluyorum ağlamaktan bi hafta kafam gözüm şişiyo kimse bana bişey demesin diye kafamı kesseler kimseye en ufak bi laf bile diyemiyorum ve tabi bu huyumuda kafama takıyorum artı olarak

Esin arasin ve hamileligi riskli o sebepten göndermiyorum desin.esine yapsinlar tribi :KK66:

Ben şimdi hastanede doğum yapıyo olsam bile onlara göre dümenden doğuruyo olurum yaz günü işleri aksatmak için bilerek erken doğuruyo olurum bide kv erkek hastası eşim kızımız olacak diye aradığında b.k.nu yiyin kızın deyip suratına kapatmış eşimle araları açık zaten eşim arayıp bişey söylese daha kötü olacak araları bende bişey diyemiyorum eşime daha beter olmasın araları diye
Beter olsun. Ne olacak sen mi kırtaracaksın dünyayı. Senin meleğin herşeyden değerli. Allah aşkına bırak girsinler triplere.

Canım sakın sakın gitme.onlar seni düşüneceğine sen mi onları dusunuyon.bırak istedikleri kadar trip atsınlar.hicbirsey demeye hakları yok.sende arana mesafe koy birsey diyemiyorsan.onları da düşünüp hiç üzülme.kendine uğraşlar bul aklına bile getirme.herkes yaptığının karşılığını bulur ins Birgün

Sen kendini, daha onemlisi evladini dusunmezsen eller neden dusunsun?
Varya cekinmedende soylerim su satirlari: Eger o cocuga bisey olursa bunun vebali sensin, evlat katili olursun!
Bu sozumun ustune, helede esin arkandayken orya gidip is gorursen seni yilin en buyuk sazani ilan ederim. Acik nokta net.

kadına bak sana yapamam gel diyor sonrada sen bana yap diyor . ne derse desinler ister yırtılsınlar bebekten dahamı önemli. esine tembihle o gönderemem desin

Eltin SANA HİTMETÇİLİK YAPAMAM diyor ama kendi işi için GEL YARDIM ET diyor. Bu ne tezatlık.

Saçmalama ne diye gideceksin. Çocuğuna birşey olsa onların umrunda mı olacaksın.

Ayrıca neden yapacakmışsın ki. Sende desene SENİN HİZMETÇİN OLAMAM diye!

Afedersiniz de anlayamadım sizi durumunuz ortada eşinizde gitme diyor derdiniz ne? Küsen küssün neden bu kadar takıyorsunuz? Öncelikleriniz ne? Çocuksa eğer oturun evde rahat hamilelik geçirin. Onlarda neyapıyolarsa yapsınlar. Boşverin. Eltilerle falan görüşmemek çok büyük kayıp degil korkmayın. Kafaya da takacak bi dırum yok stres yapıp çocuğa zarar vermeyin. Bende görüşmüyorum hep demişimdir uzak dursunlar yeter diye

Back
X