- 20 Mart 2014
- 830
- 1.021
- 63
- 47
- Konu Sahibi Buyrunmadamm
Hayatınızda birinci sırada bebeğiniz sonra kendiniz ve eşiniz olmalı. Eltinin kv. nin düşünceleri ilk 10 a bile girmez. Düşünmeye bile değmez heleki böyle düşüncesiz insanları
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olursa olsun senin suçun mu sanki aralarını bozmakBen şimdi hastanede doğum yapıyo olsam bile onlara göre dümenden doğuruyo olurum yaz günü işleri aksatmak için bilerek erken doğuruyo olurum bide kv erkek hastası eşim kızımız olacak diye aradığında b.k.nu yiyin kızın deyip suratına kapatmış eşimle araları açık zaten eşim arayıp bişey söylese daha kötü olacak araları bende bişey diyemiyorum eşime daha beter olmasın araları diye
Sen ve bebegin herseyden daha kiymetlisiniz GITMEEEEEE..İyi geceler arkadaşlar nerden başlasam bilemiyorum ben 3 sene sonunda tedaviler uğraşlar sonuçu hiç ummadığım anda hamile olduğumu öğrendim bu mart ayında geçen sene de bi düşüğüm olmuştu ama şimdi çok şükür 7 aylık olduk. Neyse meseleye gelelim eltim köye geldi bayram için ve tabi kışlık hazırlamaya, her zaman ki gibi hemen beni aradı sen de gel ben sana bişey yapamam hizmetcilik edemem kendi işlerini hallet diye ben de bilerek istemiyorum bu sene bişey yapmıcam dedim o zaman gel bana yardım et diyo benim erken doğum riskim var bunu da çok iyi biliyo, bende doğal olarak gitmek istemiyorum bu halimle ama gelemem de diyemiyorum, geçen sene de hamileyim kanamam var düşük riskim var diye gitmediğim halde alemin kötüsü oldum kaynanam bile üzerime geldi bi süre konuşmadı o stresle düşük yaptım arayıp sormadılar, şimdi gitmesem bi daha geçen sene ki psikolojiyi yaşamaya dermanım yok ama gitsem de iş güç çok ağır normalde gocunmam yaparım ama halim ortada işte korkuyorum bişey olacak diye eşimde gitme seni ezerler haline bakmaz seni aşan iş gördürürler diyo ama çok takıntılıyım bayramda somurturlar laf sokarlar ben de o stresle erken doğum bile yaparım mazallah çünkü o potansiyele sahip insanlar. Şimdi çok sıkıntıdayım bi fikir verirmisiniz bana şimdi ne yapmalıyım.
Tabiki kendini ve bebeğini düşüneceksin, senin ilk sorumluluğun bebeğin. Eşin bile gitme demiş daha neyi düşünüyorsun. Kadının bana yardım et ozaman deyişinden belli ne kadar zalim olduğu, sen hala ya şöyle düşünürse böyle yaparsa diyorsun. Sen kendini düşünüp kendine acımazsan, kimse acımazİyi geceler arkadaşlar nerden başlasam bilemiyorum ben 3 sene sonunda tedaviler uğraşlar sonuçu hiç ummadığım anda hamile olduğumu öğrendim bu mart ayında geçen sene de bi düşüğüm olmuştu ama şimdi çok şükür 7 aylık olduk. Neyse meseleye gelelim eltim köye geldi bayram için ve tabi kışlık hazırlamaya, her zaman ki gibi hemen beni aradı sen de gel ben sana bişey yapamam hizmetcilik edemem kendi işlerini hallet diye ben de bilerek istemiyorum bu sene bişey yapmıcam dedim o zaman gel bana yardım et diyo benim erken doğum riskim var bunu da çok iyi biliyo, bende doğal olarak gitmek istemiyorum bu halimle ama gelemem de diyemiyorum, geçen sene de hamileyim kanamam var düşük riskim var diye gitmediğim halde alemin kötüsü oldum kaynanam bile üzerime geldi bi süre konuşmadı o stresle düşük yaptım arayıp sormadılar, şimdi gitmesem bi daha geçen sene ki psikolojiyi yaşamaya dermanım yok ama gitsem de iş güç çok ağır normalde gocunmam yaparım ama halim ortada işte korkuyorum bişey olacak diye eşimde gitme seni ezerler haline bakmaz seni aşan iş gördürürler diyo ama çok takıntılıyım bayramda somurturlar laf sokarlar ben de o stresle erken doğum bile yaparım mazallah çünkü o potansiyele sahip insanlar. Şimdi çok sıkıntıdayım bi fikir verirmisiniz bana şimdi ne yapmalıyım.
bu ne yaa siz esek misiniz 7 aylik hamileyi cagirmayi dusunen insan musfettelrrine neden s.cip sivamiyorsunuz semet daha mi iyiİyi geceler arkadaşlar nerden başlasam bilemiyorum ben 3 sene sonunda tedaviler uğraşlar sonuçu hiç ummadığım anda hamile olduğumu öğrendim bu mart ayında geçen sene de bi düşüğüm olmuştu ama şimdi çok şükür 7 aylık olduk. Neyse meseleye gelelim eltim köye geldi bayram için ve tabi kışlık hazırlamaya, her zaman ki gibi hemen beni aradı sen de gel ben sana bişey yapamam hizmetcilik edemem kendi işlerini hallet diye ben de bilerek istemiyorum bu sene bişey yapmıcam dedim o zaman gel bana yardım et diyo benim erken doğum riskim var bunu da çok iyi biliyo, bende doğal olarak gitmek istemiyorum bu halimle ama gelemem de diyemiyorum, geçen sene de hamileyim kanamam var düşük riskim var diye gitmediğim halde alemin kötüsü oldum kaynanam bile üzerime geldi bi süre konuşmadı o stresle düşük yaptım arayıp sormadılar, şimdi gitmesem bi daha geçen sene ki psikolojiyi yaşamaya dermanım yok ama gitsem de iş güç çok ağır normalde gocunmam yaparım ama halim ortada işte korkuyorum bişey olacak diye eşimde gitme seni ezerler haline bakmaz seni aşan iş gördürürler diyo ama çok takıntılıyım bayramda somurturlar laf sokarlar ben de o stresle erken doğum bile yaparım mazallah çünkü o potansiyele sahip insanlar. Şimdi çok sıkıntıdayım bi fikir verirmisiniz bana şimdi ne yapmalıyım.