- 15 Aralık 2020
- 1.468
- 2.639
- 63
- 34
- Konu Sahibi kafestekikiz
merhabalar, sıkıntım istemediğim bir şeyi yapmaya zorlanmam. benim annem babam ayrı, annem şu an evli. annemler bayramda 4 gün bizde kaldılar. gitmeden önce de siz de gelin diye başladılar ısrara. benim annemle alakalı kendimce büyük travmalarım var, çocukluğumda bile hatırlıyorum, hep annemden uzak olmaktı hayalim. çocukken bile. şu an şımarıklık yapıyormuşum gibi anlaşılmasın diye açıkladım bunu. şimdilerde yüzeysel olarak yine iyiyiz ama ben alttan aldığım için. annemle aynı ortamda çok fazla bulunmayı başaramıyoruz. bazı konularda takıntılı ve istediği bir şey olmadığı takdirde etrafa negatiflik saçan en ufak şeyden kavga çıkaran bir insan. kendi eşi tanıdığımız herkes, hatta annemle tanışan herkes ilk görüşte farkına varıyor bunun sadece kızı olarak ben değil. konuşuyoruz anneme açıklıyorum rahat edemeyiz orda vs, beni ikna edemeyince eşiyle beni konuşturuyor. o da ağzımdan giriyor burnumdan çıkıyor lafı ağzıma tıkıyor itiraz edemiyorum. eşin çalışıyorsa gelmesin ben sizi gelir alırım hemen, sen düşün akşam bana mesaj at diyor sanki eşim yollamıyormuş gibi. halbuki istemeyen benim, kimse anlamak istemiyor. hele ki kızımla uzun asla kalamam ki istedikleri bu. tartışma yaşamak istemiyorum kimseyle, kırmadan etmeden konuşuyorum alttan alarak bu sefer daha çok baskı yapıyorlar. konuşurken gözlerim doluyor karşılık veremediğim için. allah aşkına ne yapacağım fikir verin bana. kızacaksınız muhtemelen ama bunu göze alarak açıyorum konuyu.