- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.749
- 348
- Konu Sahibi CiNNET NUR
-
Bizimle aynı memlekette yaşadığı sürece hep eşim bakacak o halde. Zaten benden çıkmıyordu artık bana yerleşir...Bence hakli kardes bu zamanlarda lazim agir konusmussunjz
Suan olay bu kadar sicakken bu sekilde konusmaniz esinizi uzmustur.hem siz boşansanız aileniz yardimci olmasin mi size biraz empati yapmak lazimBizimle aynı memlekette yaşadığı sürece hep eşim bakacak o halde. Zaten benden çıkmıyordu artık bana yerleşir...
Ya aslında böyle davranmamın nedeni de görümcem.Bende bu saçma fevriliklerim yüzünden aşırı çektim Cinnet.
Çok yanlış bir tepki vermişsin.
Olmayacak zamanda böyle tepkiler vererek , erkekleri soğutuyoruz. Tıpkı benim hastane davasında yaptığım gibi.
Şu an hiç sükunetini bozma.
Haklısınız ama görümcem zaten benden çıkmayan bir insandı.Kardeş arasına girilmez.
Başıma bir şey gelse, erkek kardeşim,
Bana mi güvendin de boşandın dese,
Bir daha yüzüne bakmam.
Aynı şekilde kardeslerimin hic birini zorda bırakmam.
Yersiz konuşmuşsunuz..
Hayatınıza mudahele ettirmez, yine istediklerinizi yapardınız ama bu şekilde, bana ni sordu boşandı, onunla mi uğraşacağım vs denmez..
Siz uğraşmak zorunda değilsiniz ama kardeşi ilgilenir.
Ben kendi yaptığımı söyliyeyim.Ya aslında böyle davranmamın nedeni de görümcem.
Kadın 1 yılın yarısını benim evimde geçirdiği için ön yargılı olmaya başladım ona karşı. Bu sefer komple bana yerleşir korkusuyla öyle çıkıştım.
Hiç bir şey yapmayayım şuan değil mi?
Diğer yorumlarda da dedim ya Görümcem rahat bir insandır. Ev çoluk çocuk kaygısı pek yok.Neden kadını birinin zaptetmesine ihtiyaç duyuluyor anlamadım? Kimse zaptetmesin koskoca kadın kendi hayatı, kendi kararları, kendi seçimleri. Kendisi mutluysa başkasını ilgilendiren bir durum yok. Eşiniz size sen çocuklara anne ol dememiş ya ortada yine sizlik bir durum yok bana güvenmesin, beni ilgindirmez kısmını eşinizin ben baba olurum lafının üstüne söylemeniz garip olmuş. Eşinizin yeğeni neticede tabi ki ilgilenir siz neden üzerinize alınıp savunmaya geçtiniz? İki kardeşin arasına girmeyin derim
Haklısınız ama görümcem zaten benden çıkmayan bir insandı.
Bir anda tedirgin oldum. Bana yerleşse eşim gık demez.
Haklısın kuzum da. Kimseye ihtiyacı yok ben bakarım onlara falan demesi ne bileyim Görümcemde anlayışın A'sı yok. Bizim eve yerleşme potansiyeline bile sahip.Cinnetim Nurum sana da eşine de katıldığım katılmadığım yerlerde var konunda. Her ne kadar insanın kardeşi de olsa, insan kendine yeni bir hayat kurup aile olunca böyle konularda tek başına karar vermesini doğru bulmuyorum. Yani tabii ki ilgilenmesi, bir ihtiyaçları olduğunda koşa koşa yardıma gitmesi gibi şeyler çok normal. Fakat 'Ben bakarım, onlara baba da olurum ben' şeklinde kararlar vermek biraz büyük yenilikler. O yüzden ben eşimin önce bi benimle konuşmasını neler yapabiliriz nasıl yardımcı olabiliriz tarzında konuşmasını isterdim benimle. Evet sen de biraz sert çıkışmışsın keşke döndüğünde yüz yüze konuşsaydın.
Zaten arayıp sormuyor. Bende aramam. Bir daha da açmam bu konuları.Ben kendi yaptığımı söyliyeyim.
Ben de hastalık zamanı çok kötü davranmıştım.
Sonrasında o da beni bir süre hiç aramadı. Hep ben arıyordum.
Sonra zaten bana bir patlama yaşadı. Sonrasında düzeldik çok şükür.
Zaten şu an yeterince şok ve üzüntü içindedirler. Daha fazla bu konuda konuşma bence. Ve en önemlisi olaya müdahil olman gereken zamanda ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?