sıkıntılaaaar...sıkıntılaaar

Haklısın kuzum da. Kimseye ihtiyacı yok ben bakarım onlara falan demesi ne bileyim Görümcemde anlayışın A'sı yok. Bizim eve yerleşme potansiyeline bile sahip.
Açıkçası ben evimde bir süre kendisinin hayatı düzene girene kadar misafir edebilirdim ama kendi düzenimi bozup ömür boyu görümcemle birlikte yaşayamam yani. Bu arada kendi ailesiyle yaşamak istemiyor mu

Haaklısınız ama verdiğiniz fevri tepkiyle kendinizi haksız duruma düşürmüşsünüz. Şöyle ki şimdi görümceniz madur görünen kadın. Kocasından boşanmış çocuklarıyla yalnız kalmış yardıma muhtaç bir kadıncağız arka planda öyle olmadığını anlattıklarınızdan anladım siz de biliyorsunuz ama eşinize görünen bu ve abisi olarak tabiki ilk destek olacaklardan biri de o olmalı ancak bu destek de bir yere kadar. Eşiniz iki evin yükünü tamamen üstüne almak yerine kardeşine ben arkandayım her şeyine ben koşarım msjı vermek yerine destek olacağını ama kendinin de çalışıp başının çaresine bakması gerektiğini anlatmalı yol göstermeliydi çünkü sizin de eviniz çocuklarınız var. Ama işte bunu telefonda bağıra çağıra anlatmak yerine yüz yüzeyken güzel güzel konuşup anlamasını sağlamalıydınız. Bir süre bu konuyu konuşmayın bence. Şimdi eşinizin gözünde kötü niyetli gelin durumundasınz ne söyleseniz tepki çekecek
O kadar haklısınız ki.. Yüz yüze konuşmam gerekirdi. Iletişim problemi yaşıyoruz bu yüzden.
Teşekkür ederim.

Is daha oraya gelmeden hele de telefonda bunlar söylenmez yine de.
Evinize döndüğünüzde,
Ben düzeninin bozulmasından endise ediyorum,
Tabiki kardeşin, ilgileneceksin, yeğenlerinin basında olacaksın, ama lütfen bu işin ucu biz3 dokunmadan olsun. Aklım kalır dersen yakına taşınsınlar, vs.. iyi niyet göstermek önemli.
Siz daha.ortada üç bir şey yokken söylediklerinizle kötü oldunuz.
Üstelik de bana gire ağır konuştunuz.
Eşim kizkardesim boşansa da sizin dediklerinizi dese çok kırılırdım ve de çok kırardım. Hem kalbini hem kafasını.
Şuan yorumları okudukça iyice pişman oldum.
Sizce bir daha aramam falan gerekir mi ?

Açıkçası ben evimde bir süre kendisinin hayatı düzene girene kadar misafir edebilirdim ama kendi düzenimi bozup ömür boyu görümcemle birlikte yaşayamam yani. Bu arada kendi ailesiyle yaşamak istemiyor mu
Yok kuzum yanlız başına yaşayacakmış. Nasıl olacaksa bende merakla bekliyorum. İşi gücü yok. Kazancı yok. Koskoca girdaaap gibi şehir..

Diğer yorumlarda da dedim ya Görümcem rahat bir insandır. Ev çoluk çocuk kaygısı pek yok.
1 yılın yarısından fazlasını benim evimde geçirdi. Tedirginlikle böyle dedim.
Netice de geldikleri zaman eşim onlara yemek yapıp,hizmetlerini görmüyor.

Siz de görmeyin. Yapmak mecburiyetinde değilsiniz. Fazla alıştırmışsınız yılın yarısında gelen kalan insan artık misafirlikten çıkmıştır söyleyin açık açık geldiğinde bütün temizlik günü birlikte temizlik yapıcaz diyin sofrayı bugün sen topla diyin söyleyin yani yok eğer aynı devam ediyorsa almayın evinize. Her şey sizde bitiyor, eşiniz de biraz işin ucundan tutsun sinir oluyorum şu eve yardım etmeyen adamlara siz de durumu normalleştirmeyin eşim yapmıyor diyerek. Aynı evde yaşıyorsanız bir zahmet yapıversin. Siz çalışıyor musunuz? Gösterin dişinizi canım ne demek her gün gelen kadına hizmet etmek

Yok bence arayıp iyice sıvamayın 🤭😁 hani sanki suçluymuş da kendini affettirmeye çalışıyormuş izlenimi verirsiniz iyice tepenize binerler. Sessiz kalın bir süre 😉

Siz de görmeyin. Yapmak mecburiyetinde değilsiniz. Fazla alıştırmışsınız yılın yarısında gelen kalan insan artık misafirlikten çıkmıştır söyleyin açık açık geldiğinde bütün temizlik günü birlikte temizlik yapıcaz diyin sofrayı bugün sen topla diyin söyleyin yani yok eğer aynı devam ediyorsa almayın evinize. Her şey sizde bitiyor, eşiniz de biraz işin ucundan tutsun sinir oluyorum şu eve yardım etmeyen adamlara siz de durumu normalleştirmeyin eşim yapmıyor diyerek. Aynı evde yaşıyorsanız bir zahmet yapıversin. Siz çalışıyor musunuz? Gösterin dişinizi canım ne demek her gün gelen kadına hizmet etmek
Kardeşinin ağzına bakar geldiği zamanlarda.
Normalde kimse olmadığında falan yardım eder hakkını yiyemem o konuda.
Ya kadını kapıdan kovsan bacadan girecek bir tipte. Çünkü abisinden aşırı yüz alıyor.

Aramayın mesaj atın.

Fevri davrandım, ama sen de biliyorsun yaşanmışlıklar var. Biz seninle yuva olmak için, mutlu olmak için evliyiz. Ister istemez bizim için endişe ettim. Tabiki kardeşinin yanında olacaksın. Yüzyüze gelince herkesin gönlü olacagi sekilde konuşuruz.
Bayrama kırgın girmeyelim

Vs yazardım ben olsam..
Ama eşiniz kindar, uzatacak, sinirinizi bozacak, ileride bu yüzden canınızı sikacak biriyse yazmayın.
Ben birbirinize değer verdiğinizi düşünerek yazdım :)

Cinnet çok fenasın :D Hem haksızsın hem de aşırı gurur yapıyorsun. Sen eskiden böyle trip falan şaapmazdın :D cidden hamilelik etkiledi her halde.
Hamilelikten ziyade, hamilelikten önce ailesel konularda fazla cinnet geçirdim. Artık tahammül seviyem bitti. Önceden icimde gizlediklerimi simdi icimde tutamıyorum.
Bir de zaten o konuşmalardan sonra aradım özrümü diledim. Gidip boynuna beni affet diye de atlayamam. Kendisi bilir yani ben yapmam gerekeni yaptım diye düşünüyorum. :P

Aramayın mesaj atın.

Fevri davrandım, ama sen de biliyorsun yaşanmışlıklar var. Biz seninle yuva olmak için, mutlu olmak için evliyiz. Ister istemez bizim için endişe ettim. Tabiki kardeşinin yanında olacaksın. Yüzyüze gelince herkesin gönlü olacagi sekilde konuşuruz.
Bayrama kırgın girmeyelim

Vs yazardım ben olsam..
Ama eşiniz kindar, uzatacak, sinirinizi bozacak, ileride bu yüzden canınızı sikacak biriyse yazmayın.
Ben birbirinize değer verdiğinizi düşünerek yazdım :)
Canım zaten o konuşmaları yaptıktan sonra arayıp özür diledim ben. Telefonu kapattıktan sonra bir daha aramadı..
Şimdi tekrardan mı yazmalıyım?

Bebeğiniz için uğraşlar verdiniz. Tedirgin olmanızı, endişelerinizi çok iyi anlıyorum. Ama erkeklarden aynı anlayışı beklemek boşa kürek çekmek olur.
Bu konuştuklarınızı daha da yumuşatarak, kardeşi olduğunu gözeterek sakin bir şekilde yüz yüze konuşmalıydınız. Etkilenmemeye çalışalım lütfen şeklinde.
Siz başınıza kalacak diye endişe ederken, eşiniz kardeşimin canı yanıyor mudur endişesinde çünkü. Sizi anlayamaz şuan. Aramayın, msj da atmayın. Sadece sakinliğinizi koruyun.

Sanırım hamilesiniz. Şu anda kocanızın iki tık daha fazla üzerinize düşmesi gerekiyor. Ve ilk üç ay kritik dönem. Sizi böyle konularla meşgul edip üzmemesi gerekiyor. Aramaması falan bana çok çiğ geldi. Özrünüzü dilemişsiniz, boşuna tekrar aramayın.

Ayrıca hamilelik ilerledikçe daha yorgun olacaksınız hamilelik zor bir süreç. Koca karınla bu kadına hizmet mi beklenecek sizden. Ay bilmiyorum ya içim şişti. Kardeşim de yok ve bu gereksiz akraba kardeş yüceltmeleri inanın garibime gidiyor. Geçen bir şey okudum zaten, akraba diye kan bağı var diye sevmek samimiyetsizliktir diye çok doğru.

Bebeğiniz için uğraşlar verdiniz. Tedirgin olmanızı, endişelerinizi çok iyi anlıyorum. Ama erkeklarden aynı anlayışı beklemek boşa kürek çekmek olur.
Bu konuştuklarınızı daha da yumuşatarak, kardeşi olduğunu gözeterek sakin bir şekilde yüz yüze konuşmalıydınız. Etkilenmemeye çalışalım lütfen şeklinde.
Siz başınıza kalacak diye endişe ederken, eşiniz kardeşimin canı yanıyor mudur endişesinde çünkü. Sizi anlayamaz şuan. Aramayın, msj da atmayın. Sadece sakinliğinizi koruyun.
Tam da düşüncelerimi ifade eden bir yorum yapmışsınız. Teşekkür ederim
Bana da anlayamaz gibi geliyor. Kız kardeşine aşırı düşkün.
Şuan zoruma giden bir tarafta eşi ve çocuğu var ama o sanki ısrarla kardeşini tercih ediyormuş gibi. Yada saçmalıyor da olabilirim.

Sanırım hamilesiniz. Şu anda kocanızın iki tık daha fazla üzerinize düşmesi gerekiyor. Ve ilk üç ay kritik dönem. Sizi böyle konularla meşgul edip üzmemesi gerekiyor. Aramaması falan bana çok çiğ geldi. Özrünüzü dilemişsiniz, boşuna tekrar aramayın.

Ayrıca hamilelik ilerledikçe daha yorgun olacaksınız hamilelik zor bir süreç. Koca karınla bu kadına hizmet mi beklenecek sizden. Ay bilmiyorum ya içim şişti. Kardeşim de yok ve bu gereksiz akraba kardeş yüceltmeleri inanın garibime gidiyor. Geçen bir şey okudum zaten, akraba diye kan bağı var diye sevmek samimiyetsizliktir diye çok doğru.
Önceden bende öyle düşünüyordum ama şuan şu son satırdaki cümlenize katılıyorum.

Yüz yüzeyken ,daha sakin bir şekilde, konuşmanız çok daha iyi olurdu ,telefon da olmamış çok sert konuşmuşsunuz Zaten ,kardeşi neticede boşanmış yanında olmak isteyebilir ,sizin görümcenize olan düşüncelerinizin kendinizce doğruluk payı var ,fakat yanlış zaman yanlış ortam da yapmanız hata olmuş ,gönlünü almaya çalışın eşinizin ,eğer Kardeşine ,destek konusun da abartırsa ,o zaman gereken konuşmayı yaparsınız

Back
X