sıkıntılar kar topu gibi büyüyor babam düğünümü burnumdan getirecek anlaşılan

boşanma ihtimali olsa kesinlikle boşardı ama anne köle demek
mi
hiç mi annemin hatrı yok hiç mi emeği yok
babam her şeyi haram etti zaten anneme çay getir yoksa hakkımı helal etmem diyor zulum değil de ne ?

merhaba canım sana özelden msj atıyorum ama gelmiyor galiba

Canım benim sen sonuna kadar haklisin yok baba bedduasi yok koca emri yok boyle bisey baba dedigin kizina tecavuz ediyor baba mi oluyor adi baba diye saygi duymak zorunda degilsin herkes baba olamiyor hatta insan olamiyor oz kizina soylediklerine bakarsak..bune boyle herkes annenle arasina girme demis. Sen ne olursa olsun herkese karsi anneni koruyacaksin kim olursa olsun hemde bu hayatta iyi insan ve kotu insan var gerisi hikaye sana ve ailene oyle davranamaz madem kotu olmayi seciyor sende ona kotu ol. Varligini hissettiren insanlar yoklugunda uzer ama goruyorumki bu babaniz icin hic gecerli degil birakin kendi haline ne hali varsa gorsun siz annenizin uzulmesine engel olun o yeter en degerliniz o zaten.. kolaylik diliyorum..

amin canım ya kadının eli yüzü kabak gibi şişmiş ağlamaktan adam hala beni üzmeyin diyor ya biz 4 umuz kötüyüzde bir babam mı iyi anlamdım

amin canım ya kadının eli yüzü kabak gibi şişmiş ağlamaktan adam hala beni üzmeyin diyor ya biz 4 umuz kötüyüzde bir babam mı iyi anlamdım

Onun aklini basina getircek bisey olmasi lazimki bilmeli yolunun yol olmadigini. Ayrica babanizda Allah korkusu yokki bedduasi tutsun boyle davrandigina gore :/

galiba erkeklerin coşma zamanı :26::26:
bizimkinde de böyle durumlar var.
kırıp dökmeler falan.

bana da dedi ki ''caminin oradan böyle geçmeyeceksin arka sokaktan dolan öyle git arkadaşına''
ben de '' bakmayan zaten görmez baba gören de gözünü dikip baktığı için görür'' dedim.

var ya bunlar da bugünler de ir şeyler demek ki.:27:

galiba erkeklerin coşma zamanı :26::26:
bizimkinde de böyle durumlar var.
kırıp dökmeler falan.

bana da dedi ki ''caminin oradan böyle geçmeyeceksin arka sokaktan dolan öyle git arkadaşına''
ben de '' bakmayan zaten görmez baba gören de gözünü dikip baktığı için görür'' dedim.

var ya bunlar da bugünler de ir şeyler demek ki.:27:

ya ama bizim ki seninkinden daha beter ne demişler tencere dibim kara benim ki senden kara:37:

ya adam anneme senin nazın kabul olmuyo diyo kendisi namaz kılmıyo

baban arabistan a mı gitmişti?
orada galiba annenin yazıcı melekleriyle görüştü böyle yargılayabildiğine göre.

bir de hanımlar sürekli kadının eşine görevli hakkında bir şeyler söyleniyor hiç erkeklerin kadına karşı görevleri, kadınların haklarından bahseden yok.
bu konuda da bilgilenmek istiyorum.
mesela ben şöyle bir şey duymuştum:
kadın eğer istemezse emzirmek bile zorunda değil.
erkek süt annesi bulmak zorundaymış.
kadın istemezse erkek eve yardımcı almak zorundaymış.
doğru mudur???
eğer doğruysa neden sürekli kadınların erkeklere görevlerinden bahsedildiğini anladım.
işlerine gelmiyor galiba.

baban arabistan a mı gitmişti?
orada galiba annenin yazıcı melekleriyle görüştü böyle yargılayabildiğine göre.

bir de hanımlar sürekli kadının eşine görevli hakkında bir şeyler söyleniyor hiç erkeklerin kadına karşı görevleri, kadınların haklarından bahseden yok.
bu konuda da bilgilenmek istiyorum.
mesela ben şöyle bir şey duymuştum:
kadın eğer istemezse emzirmek bile zorunda değil.
erkek süt annesi bulmak zorundaymış.
kadın istemezse erkek eve yardımcı almak zorundaymış.
doğru mudur???
eğer doğruysa neden sürekli kadınların erkeklere görevlerinden bahsedildiğini anladım.
işlerine gelmiyor galiba.

bunlar kendilerine müslüman canım bak mesela bi Paygamber efendimizin kızı ile olan ilişkisine baksınlar birde bize davranış biçimlerine
biz doğduk hamur gibiydik bizi onlat eğitip şekillendirdi şimdide bizden şikayetçiler

Back
X