• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sıkıntılardan kurtulamıyorum...

Sen hiçbişey deme eşine, bak o görüyor gerçekleri. Sen yine üzerine düşeni yap, bir iki gün sonra gene teklif et, "annen nasıl oldu ki, börek/çorba yapayım da götürelim" de, boşver onlar yarın iyi olur senin dediğin laf akılda kalır.

evet o gn o kadar gerilmemize ragmen sustum ben ve çıkarken görümcem dahil hepsini öptüm...eminim onlar eşimi benm doldurdugumu düşünüyor adım gibi eminim hemde ama umrumda değil artık ben düşünmekten sıkıldım.

Gerçekten mi??? İnan çok çok sevindim senin adına. Bak şimdi arayı fazla uzatma ki vücudun garipsemesin. Ve göreceksin artık sorunlarınız gözüne çok daha basit görünecek:)

çok teşekkür ederim :)
bi kaç gün beklemeyi düşünüyorum ama bilmiyorum sonrasında yine korkularım olurmu acaba...

bide açıkcası şundan korkuyorum...d.kontrol hapı düşünüyorum korunmak için...regl dönemimede var bayaa,şuan ovulasyon dönemndeym...kazara yada eşimin korunmasına güvenipte ihmal etmek istemiyorum.eşim bebek istiyor çünkü ihmal edebilir.ben ilaca başlıyınca kafamdaki bu sorularda gidecek sanırım...

Gamze eşin kaç yaşında ama ikinizde çok çocukça davranıyorsunuz ,eşinin ablasına o şekilde bağırması hiç hoş değil ne olursa olsun ,kendi ailenin yaptıklarını ne güzel anlattın ilk kez ayrılıyoruzda bilmem nede neden kaytınvaliden iyi olduğu halde eşinin ailesine bu kadar olumlu yaklaşmıyorsun...herşeyi eşine anlatıyorsun anlatılırda bu kadar değil ,ayrıca aileler üff okurken fenalık geldi biraz ailelere gidip gelmeyinde cinsel sorununuzu halledin ,aile olduğunuz bilinciniz önce sizin kafanızda sonra ailelerinizin kafasında otursun..

Sende çok alınganlık yapıyorsun ,görümcen hastanede seni bırakmak istemiyor acaba ben varken sana düşmez mi demek istiyor diyorsun ,kıyamamış işte sana neden altında bişeyler arıyorsun...

Ha birde emin ol kendi ailesine bağıran bir koca yarın senin ailenede çok rahat bağırıp çağırır..

Gamze eşin kaç yaşında ama ikinizde çok çocukça davranıyorsunuz ,eşinin ablasına o şekilde bağırması hiç hoş değil ne olursa olsun ,kendi ailenin yaptıklarını ne güzel anlattın ilk kez ayrılıyoruzda bilmem nede neden kaytınvaliden iyi olduğu halde eşinin ailesine bu kadar olumlu yaklaşmıyorsun...herşeyi eşine anlatıyorsun anlatılırda bu kadar değil ,ayrıca aileler üff okurken fenalık geldi biraz ailelere gidip gelmeyinde cinsel sorununuzu halledin ,aile olduğunuz bilinciniz önce sizin kafanızda sonra ailelerinizin kafasında otursun..

Sende çok alınganlık yapıyorsun ,görümcen hastanede seni bırakmak istemiyor acaba ben varken sana düşmez mi demek istiyor diyorsun ,kıyamamış işte sana neden altında bişeyler arıyorsun...

Ha birde emin ol kendi ailesine bağıran bir koca yarın senin ailenede çok rahat bağırıp çağırır..

BEN 23 eşim 27 yaşında.
eşimde istemezdi ablasına öyle bagırmak ama ters ters konuşmalarını başka bi yolla alt edemezdi..her lafında ima her lafında küçük düşürecek sözler var.buna sabretmek kolay değil.eşimde zamanında çok yuttu lafları ama herkesin bi patlama noktası var.
emin ol herşeyi anlatmıyorum anlattıklarım anlatmadıklarımın yanında bi hiç bende paylaşmak istiyorum çünkü içimde tuttukça deli oluyorum...
görümcem sadece toplum içinde bana iyi davranıyor hastanedede kalabalık vardı o şekilde konuştu yoksa bana hep diyor mecbursun bakmaya bilmem ne.bakmam gerektiğini bende biliyorum ama o benim çobanım değil... kimse üzülmesin diye çok sustuk ve hep üzülen biz olduk...

Son düzenleme:
tekrar tekrar konu açmak istemediğim için burdan yazıyorum arkadaşlar...
eltimle eşim pek iyi anlaşamıyor artık.eşime durmadan laf sokuyor 'biz seni kaybetmedik,verdik' dedi dünde.eşim bu lafa çok sinirlendi çok atıştılar...artık bana laf sokma falan dedi eşim eltim yine konuşmaya devam etti...eşim üstüne yürüdü sus diye...aralarında 2 yaş var...eşimin yaptıgını saygısızlık olarak buluyorum...tamam haklı,laf sokmasını istemiyor kız gerçekten sabrını zorluyor ama eşim çok sinirli davrandı....sizce eşimin bu yaptıgı normalmi...korkuyorum bu kadar sinirli olmasında yarın birgün bende aynı şeye maruz kalmak istemiyorum...:50:

Back
X