• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sıkıntılardan kurtulamıyorum...

annemle konuştum...zamanında babamdan çok çekmiş bütün erkekleri öyle sanıyor.sen böyle söyledikçe ben cengizden soguyorum dahamı iyi oluyo anne memnun deilsin hiç o zamn boşanıyımmı istersn dedim.üzüldü bu tarz konuştugum için ama buna mecburdum...
gerçekten iyi bi gelin oldugumu düşünüyorum bana denenlere ragmen hala gidiyorum kendi anne babam ablam gibi davranıyorum.ameliyat olayındn sonra görümcem bana laf sokmuyor.kaynanamla nasıl ilgilendiğimi çalıştıgım halde hergün oraya gttiğimi ihtiyaçları karşıladıgımı gördü belki bu etkisi.yada devamlı geliyo huzursuzluk çıkmasın diye geçici olarak susuyor.

evet bu zamana kadar bütün tartışmalarımız aileler yüzünden oldu...eşimde artık 'evliliğin bu kadar zor oldugunu bilmiyodum,bu aileler meselesi bu kadar sorun oluyormuş bilmiyodum ' falan diyor.aslında eşim yönetse bu evliliği sorun olmuycak aramızda sanki.iki tarafada eşit davranıyor.hatta benım babamı daha çok seviyor gibi.
ben ablasının söylediği herşeyi eşime anlatıyorum şikayet ediyorum resmen.sizce buna devam etmelimiyim yoksa susmalımıyım.

Gamze , suana kadar okudukklarımdan anladıgım kadarıyla şu
sen anlattıgın ıcın dırek senın ıcın soyluyorum
sen sureklı aranızda cıkan problemlerı ablasına,annesıne annne komsuya bakkala maal edıyorsun sankı herkez yolundaymıs gıbı
halbukı problem zaten sızın evlenıp karı koca olamayışınızdan kaynaklanıyor kımı zaman bunuda sucluyorsun , ondanmı dıyorsun ben hala kabullenebılmıs bıseyler oldugunu dusunmuyorum
sankı hersey gulluk gulıstanlıkmıs gıbı hala su alıntı yaptıgım yorumda bıle yok babamı da cok sevıyor yok ablasını sıkayet edıyorum falan dıyosun uyanamıyorsun bırının senı uyandırması lazım bu kısıde esın
problemını cozmek ıstemıyorsun

Son düzenleyen: Moderatör:
haklısın galiba...bu sorunumu çözdüğüm zaman gerçek bi aile olacagımızı gerçek bi karı-koca olacagımızı belki birbirimizn arkasında daha çok duracagımızı düşünmek istemiyorum galiba...aslında bütün sıkıntılarımın cevabı bende,fakat birilerinin hayır cinsellik önemli değil senden bu yüzden asla boşanmaz seni asla bırakmaz demesine ihtiyaç duyuyorum...çünkü korkuyorum,bu yüzden ilişki biter bunu biliyorum,sadece kendimi kandırıyorum heralde...

haklısın galiba...bu sorunumu çözdüğüm zaman gerçek bi aile olacagımızı gerçek bi karı-koca olacagımızı belki birbirimizn arkasında daha çok duracagımızı düşünmek istemiyorum galiba...aslında bütün sıkıntılarımın cevabı bende,fakat birilerinin hayır cinsellik önemli değil senden bu yüzden asla boşanmaz seni asla bırakmaz demesine ihtiyaç duyuyorum...çünkü korkuyorum,bu yüzden ilişki biter bunu biliyorum,sadece kendimi kandırıyorum heralde...

gamze,sen ne kadar kendini kandırmak istesende maalesef cinsellik evliliğin temelini oluşturuyor.sen baştan geç kaldın.hemen dr gitseydin eminim şu ana kadar çözüme ulaşırdın.doktorun ne diyor bu konuda:34:

doktorda egzerszileri aksatmamamı söylüyor ama ben aksatıyorum.şu ara hastalıgım girdi araya.hep bi bahanem var.eşimin ters davranışları bile beni sogutuyo.zaten egzersizler bana çok igrenç gelmişti ilk başta.ben hayatımın böle cinsellik olmadan ilerleyebileceğini düşünüyorum heralde bi sorun oluncada eşimle aramda.neden diye sorguluyorum.

doktorda egzerszileri aksatmamamı söylüyor ama ben aksatıyorum.şu ara hastalıgım girdi araya.hep bi bahanem var.eşimin ters davranışları bile beni sogutuyo.zaten egzersizler bana çok igrenç gelmişti ilk başta.ben hayatımın böle cinsellik olmadan ilerleyebileceğini düşünüyorum heralde bi sorun oluncada eşimle aramda.neden diye sorguluyorum.

eşini de anlamaya çalış canım.adam ne hayallerle evlendi.sonuca bak:34:

birde merak ettim egzersizleri kendin mi yapman gerekiyor

Son düzenleme:
evet hala bekliyor umudunu kesmek üzere zaten...
peki ben halletsem bu meseleyi...aramızda ki sogukluk,mesafe erirmi sizce?

evet kendim yapmam gerekiyor.bilmiyorum duydunmu parmak egzersizi fln var.onlar beni daha çok itiyor

duymadım canım.eşinin de yardımcı olması lazım.sen kendini çok kasıyorsun ondan oluyor.eşini seviyorsun değil mi.onunla bütün olacaksın.bunu düşünerek sabret ve bahaneleri bırak artık:34:

bu parmak egzersizleri bi süre sonra eşle beraber oluyor ama ben henüz ona geçemedim.ona geçmeyide düşünmüyorum bi hafta daha kendi parmagmla egzersz yapıp denemek istiyorum ilişkiyi.
eşimi çok seviyorum.hayatımda gördüğüm en anlayışlı insanlardan biri.çok sevdigim için çok kafaya takıyorum benı bırakacak gidecek diye düşünüyorum.

Aman Allahım bu nedir hepsini soluksuz okudum daha önceki konularını bilmiyorum okumadım ama şunu söylim kadın sana takmış durumda seni mutsuz ederek kendisi mutlu oluyor bence hiç muhattap olma kesinlikle maillerine cevap verme sen hasta olursun bende böyle herşeye üzülüyordum takıyordum en ufak şeylere tansiyon hastası oldum kesinlikle sana zarar verir ne olur senin yerinde olsam bakmadan silerim hatta hiç açmam hiç bişey senden kıymetli değil

evet kendim yapmam gerekiyor.bilmiyorum duydunmu parmak egzersizi fln var.onlar beni daha çok itiyor

sanırım vajinusmusdan bahsediyorsun evet bende 1 hafta bu hastalığı yaşadım parmak egzersizi yöntemiyle çözdüm birde biraz alkol aldım ve sonuca ulaştım.İnş kısa zamanda ulaşırsın sonuca

evet görüyosun bide bu görümceye karşı hiç tepki vermiyorum sabrımı sınıyor galiba...
bide eşim gidiyor abla diye sarılıyorya uyuz oluyorum...
sorunum vajınısmus 6.ayımızdayız ama ben yenı başladım sayılır egzersizlere.1 haftada nasıl hallettin bütün egzersizleri uyguladınmı aparat fln?

bende baska bısey yazmak ıstıyorum bende evlendım ayrıldım ve bızımde hıc ılıskı olmadı
ancak bende ıstek var
acaba sende istek yokmu ınsan kendını anlar hanı ne bılım yazamıyorumda cok anla

anladım sölemek istediğini...
isteksizlik yok aslında şöyle diyim,ilk başlarda gayet normaldık nişanlıyken falan normal insanlar gibi istekliydik.bende öyle.
ama ben vajınısmus olunca yanı acıycak diye korktgmdan beri istemiyorum yakınlaşmak.çünkü yakınlaşınca o olacak gibi hissediyorumda istemiyorum.

kızlar benım için önemli bi gelişme oldu dün...akşam benım teklif etmemle kaynanamlara gttik...eşimde iş çıkışı geldi...görümcem işten izin almştı orada kalıyor zaten annesine bakmak için...
eşimin morali bozuk geldi işte bi sıkıntı olmuştu anlaşılan.görümcem
-sanki gece benle yattı surata bak
falan dedi.
eşim sinirlenmeye başladı..
sakın bana laf sokmaya kalkma seni pişman ederim.laf sokmaktan başka bi işe yaradıgın yok senı tınlayanda yok emin ol falan dedi.
görümcem çok bozuldu sadece susuyorum konuşursam kimse için iyi olmaz o yzden susuyorum falan dedi.
konuş ne konuşacaksan falan diye bagırdı eşim.defol git saçma saçma konuşma dedi ablasına...
oda ben giderim zaten yarın birgün dedi...
kaynanam arada o giderse karın bakıcak bana dedi.,eşimde gücünün yettiigi kadar bakar
ben evlenirken karımamı güvendiniz dedi...yine onlara bagırdı çağırdı hadi gidelim dedş ve kapıyı çarpıp çıktık...

Görümcen de edepsizmiş. İnsan nasıl söyler kardeşine Benle mi yattın diye bir benzetme yapar mı. Seviyesini belli etmiş. Bu tür insanı ben kale bile almam.

kızlar benım için önemli bi gelişme oldu dün...akşam benım teklif etmemle kaynanamlara gttik...eşimde iş çıkışı geldi...görümcem işten izin almştı orada kalıyor zaten annesine bakmak için...
eşimin morali bozuk geldi işte bi sıkıntı olmuştu anlaşılan.görümcem
-sanki gece benle yattı surata bak
falan dedi.
eşim sinirlenmeye başladı..
sakın bana laf sokmaya kalkma seni pişman ederim.laf sokmaktan başka bi işe yaradıgın yok senı tınlayanda yok emin ol falan dedi.
görümcem çok bozuldu sadece susuyorum konuşursam kimse için iyi olmaz o yzden susuyorum falan dedi.
konuş ne konuşacaksan falan diye bagırdı eşim.defol git saçma saçma konuşma dedi ablasına...
oda ben giderim zaten yarın birgün dedi...
kaynanam arada o giderse karın bakıcak bana dedi.,eşimde gücünün yettiigi kadar bakar
ben evlenirken karımamı güvendiniz dedi...yine onlara bagırdı çağırdı hadi gidelim dedş ve kapıyı çarpıp çıktık...

Sen hiçbişey deme eşine, bak o görüyor gerçekleri. Sen yine üzerine düşeni yap, bir iki gün sonra gene teklif et, "annen nasıl oldu ki, börek/çorba yapayım da götürelim" de, boşver onlar yarın iyi olur senin dediğin laf akılda kalır.

Back
X