dün akşam yine kaynanamlara gittim ameliyatı p.tesine sarktı ve eve gönderdiler...akşam bende oraya gittim...yine görümcemin laf sokmalarına maruz kaldım...
eşim geç geldi sonra eve geldik.anlattım ablasının yaptıklarını bundan sonra karşılık vercem hasta fln demiycem dedm.
ver tabi ben senin arkandayım fln dedi.
bugün evdeydim eşim işten geldi 2 saat önce.
işe geri gidecekti öyle konuşuyodu tel.de birileriyle...
akşam annenleri bize çağır falan dedi yarın sabahta annemn yanına gideriz dedi.
neden sabah dedim
nasıl neden,annem hasta falan dedi.bende daha ameliyat olmadıgını neden sabah gittğimizi sordum.
gidicez tabi daha 5 ayda tavrını belli ettin gerekirse ordada kalacaksın günlerce dedi bağırarak...
bende bağırmaya başladım gidip gitmemem gerektiğini bilmiyomuyum bana emir verme dedim...
o zaman gitme herşey karşılıklı yarın birgün senin başınada gelirse sen nasıl davranacaksın bakalım ben gidecekmiyim dedi...
gitme dedim,hep yapmadıklarımı görürsün yaptıklarımı görmezsn dedm gerçekten çok sinirlendim ve ağlamaya başladım...
sen beni anlamıyosun ben ne diyorum sana demeye başladı,ben sinir krizi geçirdim nerdeyse ağlamaktan...
annem aradı tam o anda.sesimden bşy oldugunu anladı.geçiştirdim burnum tıkandı fln dedim.
yanıma geldi neden ağlıyosun bu kadar ben ne dedim bişey demediğim halde bunlar oluyo bilmem ne demeye başladı karşılık vermedim.
oda gitti dahada gelmiyorum evin senin olsun fln dedi ve gitti...
moralım çok bozuk hiç mutlu değilimm...