Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 sıra![]()
Morrmeneksee (NİYETİNE) (edrikni salâvat) ” Allâhümme salli ve sellim ve bârik alâ seyyidinâ Muhammedin kad dakat hıyleti edrikni yâ Resülallah.” kişi başı 91 dua sahibi 90 dua sahibi başlamadan önce 100 estağfurullah okusun 1 sıra G gunces 2 sıra M Morlale8 3 sıra
Aktif Lora 4 sıra
![]()
Morrmeneksee 5 sıra
Cookiie 6 sıra
ohkpln 7 sıra @Harlofia 8 sıra
SoLeiL12 9 sıra
tatlicincap 10 sıra
Umut_2019 11 sıra
mavikelebek34 bildirim saati her akşam saat (21.00)
Okudum canım ben de4 sıra![]()
Morrmeneksee (NİYETİNE) (edrikni salâvat) ” Allâhümme salli ve sellim ve bârik alâ seyyidinâ Muhammedin kad dakat hıyleti edrikni yâ Resülallah.” kişi başı 91 dua sahibi 90 dua sahibi başlamadan önce 100 estağfurullah okusun 1 sıra G gunces 2 sıra M Morlale8 3 sıra
Aktif Lora 4 sıra
![]()
Morrmeneksee 5 sıra
Cookiie 6 sıra
SoLeiL12 9 sıra
tatlicincap 10 sıra
Umut_2019 11 sıra
mavikelebek34 bildirim saati her akşam saat (21.00)
Okudum canım ben de
Morrmeneksee canım senin niyetine okudum. Rabbim kalbinin güzelliğini hem bu dünyada hem ahirette yaşatsın sana.
Dert, tasa, sıkıntı hepsi sonsuza kadar senden uzak olsun.
![]()
Kızlar Allah razı olsun
Okudum. Allah kabul etsin inşallah5 sıra![]()
Cookiie (NİYETİNE) (edrikni salâvat) ” Allâhümme salli ve sellim ve bârik alâ seyyidinâ Muhammedin kad dakat hıyleti edrikni yâ Resülallah.” kişi başı 91 dua sahibi 90 dua sahibi başlamadan önce 100 estağfurullah okusun 1 sıra G gunces 2 sıra M Morlale8 3 sıra
Aktif Lora 4 sıra
Morrmeneksee 5 sıra
![]()
Cookiie 6 sıra
SoLeiL12 9 sıra
tatlicincap 10 sıra
Umut_2019 11 sıra
mavikelebek34
Okudum canım ben de5 sıra![]()
Cookiie (NİYETİNE) (edrikni salâvat) ” Allâhümme salli ve sellim ve bârik alâ seyyidinâ Muhammedin kad dakat hıyleti edrikni yâ Resülallah.” kişi başı 91 dua sahibi 90 dua sahibi başlamadan önce 100 estağfurullah okusun 1 sıra G gunces 2 sıra M Morlale8 3 sıra
Aktif Lora 4 sıra
Morrmeneksee 5 sıra
![]()
Cookiie 6 sıra
SoLeiL12 9 sıra
tatlicincap 10 sıra
Umut_2019 11 sıra
mavikelebek34