• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sıkıntım

• Konu Sahibi Konu Sahibi snm2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

snm2

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2011
365
65
123
İstanbul
Senden tek beklentisi sevgi olan bi kizla evlendin ilgisizdin hep sonraya erteledin herseyi ne gezdik ne yasadik ne yedik.ne aldik ve. Daha ilk cocuguma hamileyken aldatildim hep dik kafaliydin hic benim istedigim olmadi sonra evi yapcam dedin bana sormadan baskalarina danismadan sonra esyalarimizi bu evde curuttuk zaten ne vardiki bi koltuk takimi bi yatak odasi sonra hep akan eksikli cileli bi hayat oldu ben duzelsin diye cabalarken sen yine kafana gore isyeri actin sonra cocuk istedin ve yine aldatin ve yine aldattin ben hep afettim ama duada ettim Allahima bana dokunmadan uyuyamadigim adamin bana bukadar aci cektirmesine dayanamayip askini sevgisini al kalbimden diye sen ister anla ister anlama cocuklarim var hayatima benim eskisi kadar asik degilim ben istedim bunu cok cektim cunku.sen hep senin isteklerin olsun istedin ev dururken gittin araba aldin para cekip evi yaptirmak yerine yine kendini dusunup araba aldin yap boz yaptigin evi surekli kendin ve bu evde tecrube edinen akrabalarinla evi yaptiniz guya sonra ben hep gerideydim hicbu kizinda yizu gulsun demedi kimse anan baban hep kendine istedi ben yine sea cikarmadim benim basima damlarken sen gittin babana kullanmadigi makina aldin onlar koyde evlerini bi guzel yapmisken bizim ev bu haldeyken sen yine onlarin kartina para yatirmayi sectin...benimde hatalarim var ama ben cok yiprandim kafam cok dolu bazen yasamiyomus gibiyim boyle dusunurken hayatta oldugumun farkina variyorum ve bazen olmek istiyorum tek carenin bu oldugunu dusunuyorum ve ben cara aramak icin okadar cok dusunuyorumki yanlis yapmaktan korkmuyorum artik annem babam cocuklarim olmasa ne kadar dayanirim bilmiyorum Allahim onlara saglik versin ..
Esime yazdigim msj. bunlari ve daha fazlasini yasadim, artik cok bunaldim ...

Neden kendin için yasamiyorsun? Hayatin zindan olmuş. . Yazik vallahi cok üzüldüm. Allah bir kurtuluş yolu versin inşallah. .

Canım sabretmek direnmek, mücadele etmek demektir. Sen eşinin hatalarıyla mücadele edip tavır koyman gerekirken susup alttan almışsın. Aslından sabretmemiş kendine zulmetmişsin. Direnmeliydin.

Büyük sözüme tövbe. Evlilik iki durumda biter bence; Aldatma ve Şiddet...

Allah yardımcın olsun. Ne desem bilemiyorum.

Çok üzüldüm.. çok şeyler yaşamışşın.
ezilmiş hırpalanmış acılar çekmişsin.. aldatılmıssın hemde defalarca..(Rabbim kimseye yaşatmasın.)
Tüylerim diken diken oldu inan ki okurken. Allah yardımcın olsun..
şimdiye kadar niye bekledin boşanmadın desem kendime göre sebeplerim vardı dersin..
Ama hiç birşey için geç değil. Kendin için yaşamalısın.. Hergün ölmüşsün Sen bu evlilikle.
Hiç birşey için gec değil olmadığı düşünüyorum..
Ayrıl .. Bir ömür boyu mutsuzluk içinde yaşayıp gideceksin yoksa
Rabbim yardımcın olsun :(

Çok üzüldüm :KK43: Rabbim şu mübarek mevlid kandilinde seni feraha kavuştursun inşallah :KK43:

Umarım dualarınız kabul olur ve o adamın sevgisi sökülüp atılır kalbinizden..

Biri 7.biri4.5yasinda kizim var nereye gideyim ne yapayim ben ise girsem onlara k8m bakicak bizim ailede oyle kolay degil.kabulenmez kimse gitmedimmi saniyosuz babama ,anneme, abilerime demedimmi saniyosunz.dedim.anlattim yine dene dediler bende deniyorum hergun biraz daha hayattan soguyarak.kimsem yok.gercekten caresizim.kafam biraz rahatlasa evimde mutlu olsam gecmisi unutabilirim sanki ama oda olmuyor arkadas edinemiyorum yanima kimseyi cagiramiyorum kafama damlayan yarim yamalak bir evim var ne canim temizlemek istiyo nede temiz kaliyo duzenimde yok kafayi yiyorum kendimi beceriksiz gibi hissediyorum.

Canım ev de esya da zamanla olur bunu dert etme kendine.... sana hangi oneride bulunsam eminim ki hepsini denemissindir.uzme kendini.bu süreçte yapman gereken esinle sakin bir sekilde konusmak her firsatta düşüncelerini duygularini hayattan ve esinden beklentilerini hep anlat ama hep sakin konus elbet bir gun seni anlayacak.sonrasini akisa birak . Dinlemezse kendi bilir.ayrilman gerekirse ayril.oyle yada böyle hayat bir gun istediğin gibi olacak. .aldatmasi cekilir degil ama buna rağmen sen hala devam etmissin.gostermen gereken caban varsa göster geriye baktiginda pismanlik olmasin

Back
X