- Konu Sahibi disiua1905
-
Kaç kez sil baştan yaptığımızı hatırlamıyorum beni kızdırmak için bana bu kaçıncı barışmamız olduğunu sorardı bende sinir olurdum sonrada pis pis gülerdi.İkimizde cevabı bilmiyorduk.Ama şimdi sonuncu ayrılığımızı yaşadığımızı biliyorum.Olmadı olamadı 3 ay geçti ama ben hala unutamadım.Nerdeyse hergün facebookta resmine bakıp kimleri eklemiş kontrol ediyorum.Eminim ki hayatına yeni bir yol çizdi bense hala......Sil baştan başlamak gerek bazen,, ama bazennnn herkeste tutarmı bilemem umarım yöntem sizde çalışır...:asigim:
Canım olağan durumlarda sil baştan başlamak o kadar iyi geliyorki..sizinki imkansızlaşmış artık .. üzülme..sakın bitanem..Hayat silemesende..başlayamasanda devam edıor..:içelim::teselli:
Hepimizin arkadaşım , Allah kimsenin yüreğine acı vermesinnn Şeniz
sil baştan,söylemesi kolay olsada yapması çok zor,helede yediği darbelar yarden gelirse.unutsada,silsede geride bir yığın enkaz bırakmıştır.artık onarılmasıda zaman ister.gönül yarasını kapatabilsek keşke,ardından artcılar gelmeden
bugün 4 yıllık sevgilimden ayrıldım çok kavga edip ayrılılırdık ama artık barışmak istemiyorum.onu hala seviyorum ama her ger dönüşümde davranışları değişiyor ve kendine olan güvenide o derece artıyor. biliyorsanız sil baştan başlamak nasıl kolay oluyor yardım edin
aynen katılıyorum off ya o izler birtürlü geçmek bilmiyor geçmediği içinde bir başkasının canını yakıyosun istemeden de olsa.ya oda kırarsa kalbimi ya oda üzerse ağlatırsa düşüncesi bile bir başkasına bidaha güvenemem dedirtiyor insana zaten güvenemiyosunda istesende.tam 7 ay oldu yokluğuna alıştım ama o kırılan parçalarımı birtürlü toparlayamıyorum birleştiremiyorum okadar çok yaş akıtmışımki artık istesemde ağlayamıyorum.o yaşadığım acıları birtürlü unutamıyorum neler yaşamışım neler çekmişim nasıl 4 sene dayanmışım diyorum kendi kendime.mahvolan 4 yılımamı yanayım yoksa hayatımın geri kalanında benimle birlikte yaşayacak olan o izlere mi?unutulmuyor işte unutulmuyor offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?