Sıla: Kimseye vatan sağolsun demek istemiyorum

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.870
40.691
698
Sıla: Kimseye vatan sağolsun demek istemiyorum
Müzisyen Sıla Gençoğlu "bu cinayetlere ortak olmak istemiyorum" diyerek artan çatışmalara tepkisini dile getirdi.

Twitter üzerinden mesaj veren Sıla şöyle yazdı; "Bu cinayete suç ortaklığı etmek istemiyorum. Hiç kimselere "Başın sağolsun, Vatan sağolsun" demek istemiyorum. Utanıyorum."

Aynen öyle.. Vatan sağolsun diye diye gidiyor yaşıtım insanlar..
Ben daha çok küçüğüm, hayallerim var, yaşayıp göreceğim uzun bir hayat var önümde derken benimle aynı yaşta olan gençler şehit olup gidiyor.
Ne uğruna? Bir hiç uğruna..
Büyük bir savaş olur, savaşırsın amenna ama böyle kalleşçe oyunlarla sırtlarından vuruluyor bizim askerimiz polisimiz.
Anaların babaların yürekleri parçalanıyor..
Nihayetinde değişen bir şey yok..
Böylesi bir durumda da "Vatan sağolsun" demek gelmiyor insanın içinden..

Sorumluları kanlar içinde boğulsun inşallah..

Sizin gibiler dese ne olcak demese vatan hainleri

Şimdiye kadar çok severdim. Şimdi takdir de ettim..
Ay lav yu sıla

Kadın reklamını çok güzel yapmış yine
Benin anladığım bu

Silaya katılıyorum güzel demiş.

Zaten bizim gibiler! dışındakilerin onu anlayacağıni sanmıyorum.Allah'tan azınlık değiliz de iktidarın her yaptığının kölesi olup gençler ölmeye anneler ağlamaya devam etsin diye bakmiyoruz.

Evet vatan elbette sağ olsun ama önce evlatlarımiz sağ olsun.birinin iktidar hirsina kurban veremem ben yavrumu!

aynen öyle .. geçen şehit olan askerlerden biri, şehit olmadan önce paylaşım yapmış , askeri bağladılar karakollara , ne bir yetki ne bir şey dağ it kopuk dolu , hiç bir şey yapamıyoruz demiş, her şey apaçık ortada iktidar bile bile bu askerleri vurduruyor, teröristler asfaltı kazıp mayın koymuş kim bilir daha nerelere o mayınları koydular, gezdiğimiz dolaştıgımız nerelerde var mayınlar! her şey ellerinde , çözüm süreci bahanesiyle daha kolay gördüler işlerini, muşta sağlık görevlileri istifa ediyormuş yakında doktor hemşire bile kalmayacak oralarda, biz de vatan sağ olsun diye geçelim öylemi çok yazık , askerde ne bir yetki var ne bir şey , kara harekatı şart ama yapılmıyor seçime kadar bir 50 100 daha şehit veririz , böyle giderse.

çok doğru demiş yeter artık milletin evlatlarını feda ettikleri

evlat onların olmayınca feda etmek kolay tabi onlar için bir organizasyondan farksız çünkü şehit cenazeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…