Kac sene mi? 3 gun önce oldu olay.bu ortaokuldan bena aşık biri.ve bana ihanet etti diyormuş.manyakla bir kelime bir kelime bile konuşmadım.ailem bile kapısına gitmişti kızımı rahat bıraksın diye.sapik.Tabi ki polise gidin ,olay savciliga intikal etsin ,kac senedir neden beklediniz ki
Kac sene dedigim ,ilk yaptiginda daha gidilmeliydi ,sapik bu adam sonuctaKac sene mi? 3 gun önce oldu olay.bu ortaokuldan bena aşık biri.ve bana ihanet etti diyormuş.manyakla bir kelime bir kelime bile konuşmadım.ailem bile kapısına gitmişti kızımı rahat bıraksın diye.sapik.
Neden hala gitmediniz ki[/QUOTE
Eşi dediki, her kezi böyle kandırıyor.en son bir kıza böyle ben çok zenginim arabalarım bilmem nelerin var demiş.kiz araştırıyor ki evli ve söyledikleri yalan.kiz bunu evine çağırıyor ablasıyla birlikte bunu oldururcesine dövüyorlar.bir daha da kızı arıtamıyor.
Bende atıp tutup bir şey yapamaz diye düşündüm.birde polise gidersem iyice musallat olur diye cekiniyorum.ve en kötüsü de adım çıkar diye korkuyorum.dusunsenize kocam pisliginin tarafı duyacak ve diyecek ki erkekler takılmış peşine.offf of....
Kadın olmak ne zor.ama o pislik kocama ah ediyorum.o pislik yapmasaydı bunlar başıma gelmeyecekti.dilerim hiç gülmez yüzü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?