SILAHLA TEHDIT.KORKUYORUM.

Emniyete ve savcılığa suç duyurusunda bulunun.Allah ıslah etsin böylelerini;olmuyorsa imha etsinde,toplumdan bir mikrop eksilsin.

siz niye hala o adamın numarasını alıp da arıyosunuz bu ne cesaret
adam belli ki ruh hastası
şimdiye çoktan polise gidip dava açmalıydınız daha hala muhattap oluyosunuz
zaten istediği de bu belli ki

Aynı kakanın laciverti başıma gelmişti çocukken daha peşime takılan herif ileriki yıllarda silahla çıkmaya başlamıştı karşıma sorsan 1 kere konuşmadığım bi insan ama takınca takıyolar. 2 sene öncesine kadar halen tehdit etti ama 1 kez konuşmadım muhatap olmadım sosyal medyadan havladı havladı durdu. Ama seninki ileri boyuta taşınmış muhatap olmak tehlikeli. Polise git.
Boşandığını duyarsa daha pis saldırabilir.

Kosarak git tabi ki

bir saniye bile bekleme hemen git

Seni vurucam dememiş ki eski kocanı vurcam demiş

Bırak vursun temizlesin sen de kurtulursun fena mı

Bence buraya yazana kadar gitmeliydin. Hafife alıncak bişey değil bu. Çek internetten sana gönderilen msjların fotosunu koş polise. Birine zarar gelmesini mi bekliyorsun?

yerinizde olsam buraya mesaj atmkala bile zaman kaybetmeyip polise giderdim nasil bir cevrede ne bicim insanlarin var oldugu bir ortamda yasiyorsunuz anlamadim ama o cevreden ayrilin derim

Bazen düşünüyorum nice biz aynı dünyanın insanı mıyız? Bu kadar garip acayip belalı insanları değil bir arada tek tek bile hiç görmedim ben etrafımda denk bile gelmedim.. Allah kolaylık versin
Polise gitsene hiç durma

Bu nasil bir manyak? 20 yildan daha uzun bir sure nasil bir kinmis kafaya takmaymis. Tabikide gidin polise. Bunlarin napicagi belli olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…