Valla tatlim aglamak hic care degil,
Icinde bir bos bosluk var senin canini acitan, ne yap et o boslugu dolduracak faaliyetlerde bulun.
Bak ben yeni bir bolume basladim ve inan bu sebepten dolayi etrafimdaki hic kimse mutsuzlugumu fark etmedi bile.
Ben hatta onun icin isi gucu birakmistim. Ayrilir ayrilmaz ise basladim hatta biri ayrilik sana yaramis yuzunde guller aciyor bile demistir yani. Halbuki bana sorsalar istedigim hayat, hayalini kurdugum hayat bambaskaydi ve benim gercekten etrafimda samimi oldugum arkadasim bile kalmamisti, gezip tozabilcegim. Guclu ol. 1 kere zalim olmaktansa 1000 kere mazlum olurum.
Rabbim nasilsa kalp kirikliginin hesabini soruyor. Gecmiste hata yapmis olabilirsin. O kim oluyorda bunun hesabini sana sorabiliyor.
Bizim hesap vermemiz gereken tek kisi Allah. Birak ne hali varsa gorsun, inan ahin yerde kalmaz.
Gecici bir beyin sarsintisi gecirmis kiz hatta biz ayrildiktan sonra. Kar yagmis, yururken dusmus basini carpmis.
En son seni gormustum, bana oylece bakiyordun dedi. Hastanede bir iki saat toparlanamamis felan.
Ama zaman gerek, birde sans, herkes maalesef duymuyor karsi tarafta ahin nasil tuttugunu