• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sildim seni dedi bana...:(

Önce açtığınız konulara baktım.
Geçmişte yaşadığınız ilişkilerle ilgili sorunlarınız varmış.

Bunlar geçmişte yaşanılmış olaylar,ozaman bu sevgiliniz hayatınızda yoktu.
Zaten nekadar pişman olduğunuzuda yazmışınız.

Sevgilim askerde demişin acaba sevgiliniz askerden geldimi?
Ona nasıl anlatma fırsatın oldu?

izne geldi cnm ve bendeki üzüntüyü görnce üzerime geldi bnde anlattm..kaldıramıcağnı dşünmemiştim .s ztn yakınlaşmış olmamı sorun etmedi, basta söylemedin dürüst olmadın dedi..basta söleseydn bsey demezdm ama 2 yıl sonra söyledn ddi.

yaa dedim ki..bak hayatm, ben gecmişte hani X sahısıyla cıkmştım ya..o aralarda bi boşluktaydım ve onun evnde kaldığm zamanlar oldu pskolojm bozuktu vs..cok ileri derecede bişey yasamadık ama yasanan seyler oldu..şimdide o insan ve cevresnden bkaç kşi bnm hakkmda atp tutuolarmış ve ilerde duyma die şimdi sölüorum ddm..Kaldıramadı. evet sildm seni sende sil ve arama ddi kapattı

tutamadım kendimi,okuyunca cok sinirlendim.bir erkek kız arkadasıyla rasında yasadıklarını ne olursa olsun konusulanları baska insana anlatırmı.bu insan hayırsızmıs.bence uzak dur ondan canım.erkek dediğin dedikoducu olmaz:26::47:

peki bunları o askerdeyken mi söyledin? eğer öyleyse çok büyük yanlış yapmışsın dönmesini beklemeliydin. askerlik psikolojisi öyle böyle bi sey değil cünkü. askerdeyken bi erkek dışarı çıkmana bile normalden 5 kat daha fazla tepki verir o kadar erkeğin içinde dura dura olaylara tepkisi normalden farklı olur, daha fazla bi erkeklik taslama çabası yani

aynen öyle... ama inanırmısın o arkadaslar bile bnm yanımda oldular hergün arayp destek oluyorlar! bi sürü insan bana ddi ki ''cnm evet sen hatalar yapmşsın ama kalbin öle güzel ki o güzelllk herseyi kapatıyor pişmanlığn ble aslet katıyor sana '' bunu ddiler ya ...mllet tanımış ama sevdiğm adam tanıyamamış!

Tipik turk erkegi desene, herseyini herkese anlatan tiplerden.
Ben elin kizinin sevdigim tatliyi bilmesine sahit oldum, kizin sadece ismini biliyordum
kiz benim hatalarimi, huyumu suyumu herseyi biliyordu.
Kizla suan cok iyi arkadasiz sende oldugu gibi.
Erkekler cok cins ya, bekarlik sultanliktir guzelim! Tadini cikar.
Ne derdimiz varda evliligin hayalini kuruyoruzki,
her gece yaninda horlayan bir ayi, ne gece rahat uyuyabilcegiz ne bisey.
Surekli bakimli olmamizi isticekler bide, neme lazim. Hayat bize guzel de gec :1:

tutamadım kendimi,okuyunca cok sinirlendim.bir erkek kız arkadasıyla rasında yasadıklarını ne olursa olsun konusulanları baska insana anlatırmı.bu insan hayırsızmıs.bence uzak dur ondan canım.erkek dediğin dedikoducu olmaz:26::47:

yanlış anlamışsınız, dedikoduyu yapan su anki sevgilisi değil daha önce hayatında olan biriyle geçmişte bir seyler yasamıs konu sahibi, sonra o şahıs arkasından konusmaya baslamıs, konu sahibi de bunu su anki sevgilisine anlatmıs böyle böyle bi durum var, baskalarından duyacağına benden duy demiş

peki bunları o askerdeyken mi söyledin? eğer öyleyse çok büyük yanlış yapmışsın dönmesini beklemeliydin. askerlik psikolojisi öyle böyle bi sey değil cünkü. askerdeyken bi erkek dışarı çıkmana bile normalden 5 kat daha fazla tepki verir o kadar erkeğin içinde dura dura olaylara tepkisi normalden farklı olur, daha fazla bi erkeklik taslama çabası yani

evet izne geldğinde söyledm cnkü cok üzerime geldi..ya anlat iste ne olacak falan dye oltaya getirdi resmen..gecmş gecmştir umrumda değil hadi anlat hadi lütfen ,bak anlatmazsan asıl o zmn üzülürüm blmem ne böyle söledi.

yok cnm kova.d amacını anlayamadım ki işte..daha dün ölüp ben adam şimdi ne hale geldi inanamıyorum gercekten..tmm kaldıramayablir anlıyorm ama bu kadar cabuk da silinip kestrp atılmaz:(

Bismillah buyurun,bir kova tipi :))
Gururları yüzünden bu burç erkekleri güzel giden ilişkilerini bir anda kesip atarlar,hiç şaşırmadım.
Bu tipler özgür hayatlarına o kadar düşkünlerkiii...

yok cnm kova.d amacını anlayamadım ki işte..daha dün ölüp ben adam şimdi ne hale geldi inanamıyorum gercekten..tmm kaldıramayablir anlıyorm ama bu kadar cabuk da silinip kestrp atılmaz:(

hayatım hala sevıodur kızgındır sımdı cok aynı durum bende de vardır...basta soylemedım sonra soledın falan gunlerce burnumdan getırsı sonra dndu kendıne geldı eskısı benı baglamaz dedı ama hepppp yuzume vurdu onu dıyım sana...yapman gereken sessızce beklemek...sakın ol ben senı sevdım zamannda bı hata yaptım bana guvenemeyebılırsın ama benıntanıorsun sakınce dusun sonra kararını ver dıye bı mesaj atabılırsın

yanlış anlamışsınız, dedikoduyu yapan su anki sevgilisi değil daha önce hayatında olan biriyle geçmişte bir seyler yasamıs konu sahibi, sonra o şahıs arkasından konusmaya baslamıs, konu sahibi de bunu su anki sevgilisine anlatmıs böyle böyle bi durum var, baskalarından duyacağına benden duy demiş

yok cnmm arkadas doğru anlamış:( yeni ayrıldığm insan bu hatalarımı bkaç arkadasımıza anlatmş böle böle oldu o yuzden ayrıldk diye.

evet izne geldğinde söyledm cnkü cok üzerime geldi..ya anlat iste ne olacak falan dye oltaya getirdi resmen..gecmş gecmştir umrumda değil hadi anlat hadi lütfen ,bak anlatmazsan asıl o zmn üzülürüm blmem ne böyle söledi.

resmen agzından laf almıs...kusura bkma cnm ama seven bunu da sındırır ıcıne...mıllet ne kadınları bas tacı yapıo...kendısı herhalde hıcbısey yapmamış gecmıste olaya bak

anladım canım tesekkür ederim.

Allahından bulsun o dedikoduyu yapan insan.bir genc kızın namusuna dil uzatmak ne kadar günah biliyormu bir ayıp örten bin ayıptan kurtulurmus.tv nihat hoca anlatmıstı bi adam varmıs kızı gecmişi kötüymüş ve isteyenleri varmıs hz ömere sormus ben nasıl evlendirecegim hani nasıl anlatacagım bu durumu isteyenlere demiş .hz ömer kızını beyaz gelinliği ile evlendir kimseyede bişey anlatma hataları gecmişte kaldı,tertemiz dugagıyla evlendir demiş kızmıs.hz ömer ne vicdanlıymıs Allah hz ömerin vicdanını versin o insanlara....

hayatım hala sevıodur kızgındır sımdı cok aynı durum bende de vardır...basta soylemedım sonra soledın falan gunlerce burnumdan getırsı sonra dndu kendıne geldı eskısı benı baglamaz dedı ama hepppp yuzume vurdu onu dıyım sana...yapman gereken sessızce beklemek...sakın ol ben senı sevdım zamannda bı hata yaptım bana guvenemeyebılırsın ama benıntanıorsun sakınce dusun sonra kararını ver dıye bı mesaj atabılırsın

yokk cnm arkadaslar falan uğrastı ama cok kararlı...bide kızınca ağır konuşan bi insan..tutup üzecek bşey söyler toparlanamam die korkuyorum:( peki sen sölediğinde hemen ayrıldımı

yokk cnm arkadaslar falan uğrastı ama cok kararlı...bide kızınca ağır konuşan bi insan..tutup üzecek bşey söyler toparlanamam die korkuyorum:( peki sen sölediğinde hemen ayrıldımı

o an ayrıldı hersey bıttı dedı gunlerce agladım...ama saknce bıkac gun sonra anlattım...o da sevdgı ıcın sustu mecbur ondan oncekı olaya karısamaz bu bı gercek...yalan sıleme olayına gelınce ona zamanı gelınce sole solersn sana mı anlatıcaktım nekadar ayıp bısı dersın...ben ınsanım eksıklerım var dersın...ama sana bısı solıycem aynı bnm sevgılımde bole...baskalarına senı hırsıyla rezıl etmeye calısam adamdan korkarım ben cnm...senın ayıbını ortmelıydı...gercek sevgı bu degıl...bence asık sana sacmalıo gb suan

yok cnmm arkadas doğru anlamış:( yeni ayrıldığm insan bu hatalarımı bkaç arkadasımıza anlatmş böle böle oldu o yuzden ayrıldk diye.

X sahısıyla cıkmştım ya..o aralarda bi boşluktaydım ve onun evnde kaldığm zamanlar oldu pskolojm bozuktu vs..cok ileri derecede bişey yasamadık ama yasanan seyler oldu..şimdide o insan ve cevresnden bkaç kşi bnm hakkmda atp tutuolarmış ve ilerde duyma die şimdi sölüorum ddm..Kaldıramadı. evet sildm seni sende sil ve arama ddi kapattı

bu kısmı okuyunca geçmişinizdeki adam anlatıyormuş gibi anlaşılıyor. vay arkadaş utanmadan bi de saga sola reklam etmiş seni. bırak sunu Allah askına kurtulmuşsun. hiç üzülme insan dürüstlükten hiçbi sey kaybetmez. demek ki böyle olması gerekiyormus bana sorarsan sakın mesaj filan atma. ama içimde kalmasın diyorsan da sert bir dille yaz iki satır Allah'a havale et, eğer dönmek isterse de kapıyı kapattığını ima et onun için üzülüp sızlanıyosun sanmasın

Back
X