Silik 2 cizgi hamilelik test

Kimyasal gebelik zaten kanamayla sonlanıyo. Sıfırlanıyo. Geçen aydan değerin yüksek olamaz ama belki başka Bi değerin yüksek olabilir onlarda yalancı çizgi çıkarabiliyo

Kimyasal gebelik zaten kanamayla sonlanıyo. Sıfırlanıyo. Geçen aydan değerin yüksek olamaz ama belki başka Bi değerin yüksek olabilir onlarda yalancı çizgi çıkarabiliyo
Tam 3 kez Kadin doktoruna gitim hic bir sey demiyor hersey yolunda diyor sadece..
gecen ay 2 gun adet oldum sadece sidetli kasik agrisiyla normalde adetim 5 gun surer
Doktorda bisey demedikten sonra ...

Tam 3 kez Kadin doktoruna gitim hic bir sey demiyor hersey yolunda diyor sadece..
gecen ay 2 gun adet oldum sadece sidetli kasik agrisiyla normalde adetim 5 gun surer
Doktorda bisey demedikten sonra ...
Ben de 6 ay önce kimyasal gebelik geçirdim de. Hcg sıfırlanana kadar sürekli kan verip kontrol etmediniz mi ?

Ben de 6 ay önce kimyasal gebelik geçirdim de. Hcg sıfırlanana kadar sürekli kan verip kontrol etmediniz mi ?
Kadin doktoru benden hic kan almadi 3 kez kontrole gitmeme ragmen hic duzgun bir kontrol etmedi en son gitigimde sadece idrar testi yaptilar negativ cikmis okadar! Uzerinden 12 gun gecti sanirim dayanamadim yine test yaptim ve sonuc bu resim atim bilmiyorum

Ay canım ya. Valla benim doktorum kanla kontrol yapalım dedi. Sıfırlanmazsa parça kalmış falan olabilir dedi. Senin doktorun ultrasonla bakmış ama bilmiyorum ki ultrasonla görünür mü ? Ben her 2 günde 1 kan verip baktım hcg ye. Sen de bi kan ver istersen

Evt cnm malesef senin HCG kac zaman sonra sifirlandi hatirliyormusun? Bugunlerde ben yine randovu alip giderim inshallah

Evt cnm malesef senin HCG kac zaman sonra sifirlandi hatirliyormusun? Bugunlerde ben yine randovu alip giderim inshallah
1-1.5 haftada sıfırlanmıştı. 792 ydi yanlış hatırlamıyorsam en yüksek. Bu sonucu aldığımız gün kanamam olmuştu zaten. Sonra düştü. Çabuk düştü benim ki

Kızlar benim gebelik testine de bakarmışsınız arkadaşım hayırlı olsun şimdiden
Ben 5 düsük yaptım çatlatma iğnesinin 15 günü bugün

Eklentiler

• AB263380-9A06-4311-BAE6-05508255A898.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 102
  • 626EDEDC-DD8D-475B-9EDE-447A34B2F8CD.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 89
  • CE9FB1FF-1236-4FAB-9185-995DE2929E9D.webp
    7 KB · Görüntüleme: 98
Hayirlisi olsun cnm Inshallah Hamilesindir
Cnm belirtiler varmi? Adetine nekadar var?
Merhaba cnm 2 gündür şiddetli ağız kuruması bel ağrısı kaşık arısı cnm Teste bişey göruyormusun sence 5 düsük yaptım ben bakarmısın rica etsem

Eklentiler

• 7A754CA4-5C5D-4A73-B8A6-6DD526274F6E.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 91
  • FCEBE82D-8DE7-41F4-8BFA-4BFE19972A33.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 82
Merhaba cnm 2 gündür şiddetli ağız kuruması bel ağrısı kaşık arısı cnm Teste bişey göruyormusun sence 5 düsük yaptım ben bakarmısın rica etsem
Evt cnm 4 resimde goruyorum baya bir silik ama var hayirlisi inshallah guzel haber alirsin adetine nekadar var cnm?

Herkese merhaba bende yeni üye oldum size bir sorum olacak adetime 3 gün var dayanamadim ve bu sabah test yaptım ikinci çizgi hayalet gibi yani çok zor görünüyor yada ben mi görmek istiyorum.bir bakar mısınız benden başka gören olur mu acaba

Eklentiler

• 20200716_012915_001.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 60
  • 20200715_191429.webp
    149,1 KB · Görüntüleme: 56
Hayırlısıııııı olsunnnnnn bende az önce testimi paylaştım seninkini görebiliyorum cnm çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…