Silik 2 cizgi hamilelik test

Hayırlısıııııı olsunnnnnn bende az önce testimi paylaştım seninkini görebiliyorum cnm çok sevindim
Cuma testi tekrarlayacam tabi o güne kadar adet olmazsam ama bu ay göğüslerim çok ağrıdı ve sisti normalde adetim sessiz sedasız gelir ama bu ay değişik oldu bugün kasiklarim çok ağrıdı sanki adet olmuşum gibi bakalım hayırlısı insallah bebis haberimi buraya yazarım

İnşallah cnm bende tekrarlıycam

Kızlar benim gebelik testine de bakarmışsınız arkadaşım hayırlı olsun şimdiden
Ben 5 düsük yaptım çatlatma iğnesinin 15 günü bugün
Ben çizgi görmedim testinizde hakkınızda hayırlısı olsun inşaallah.

Adetiniz gecikmeden test yapmayın gördüğünüz kuruma çizgisi olabilir hayırlısı olsun inşaallah.

Adetiniz gecikmeden test yapmayın gördüğünüz kuruma çizgisi olabilir hayırlısı olsun inşaallah.
Siz çizgiyi görüyormusunuz.kuruma çizgisi değil çünkü ilk dakikalarda çıktı aslında doğru söylüyorsunuz gecikme olmadan yapmak doğru değil ama merak işte dayanamadım

Mrb cnm evt bende goruyorum 2 bir cizgi var
Adetini bekle gecikirse bir daha yap doktorada gorun hayirlisi cnm inshallah var dir

Siz çizgiyi görüyormusunuz.kuruma çizgisi değil çünkü ilk dakikalarda çıktı aslında doğru söylüyorsunuz gecikme olmadan yapmak doğru değil ama merak işte dayanamadım
Adet gecikmeden yapılan çoğu testler yanıltıyor ben yaşamadım ama buradaki çoğu kişi yaşıyor bunu ben bu 3. Gebeliğim ve hepsinde adetim gecikmeden ne belirtim olursa olsun gebeliğe yormadım.

Evet cnm idrarl ben yaptım kan negatif evet 0 çıktı yani doktorum aradı pazartesi bana gel tekrar beta bakıcam dedi ama düsük ilacını Bırakma dedi doktorun ümidi var heralde

Merhaba , benimde adetim gecikti bugün 4. Gün . Test yaptım silik ikinci çizgi çıktı . Sizce hamile miyim ?

Eklentiler

• 085E2711-6D55-4874-A556-6E94A34F3ADA.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 48
Merhaba , benimde adetim gecikti bugün 4. Gün . Test yaptım silik ikinci çizgi çıktı . Sizce hamile miyim ?
Mrb cnm adet oldun mu yoksa daha olmadin?
2 cizgi bence hamilelik var ama sen 2 gun arayla test yap bak 2 cizgi dha belirgin oluyorsa kesin hamilesin dir ben yarin adet olmam lazim normalde bugun test yaptim hamile gosterdi bakalim inshalah seninde gonlunce olur ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…