- 19 Şubat 2018
- 934
- 908
- 103
Cuma testi tekrarlayacam tabi o güne kadar adet olmazsam ama bu ay göğüslerim çok ağrıdı ve sisti normalde adetim sessiz sedasız gelir ama bu ay değişik oldu bugün kasiklarim çok ağrıdı sanki adet olmuşum gibi bakalım hayırlısı insallah bebis haberimi buraya yazarımHayırlısıııııı olsunnnnnn bende az önce testimi paylaştım seninkini görebiliyorum cnm çok sevindim
İnşallah cnm bende tekrarlıycamCuma testi tekrarlayacam tabi o güne kadar adet olmazsam ama bu ay göğüslerim çok ağrıdı ve sisti normalde adetim sessiz sedasız gelir ama bu ay değişik oldu bugün kasiklarim çok ağrıdı sanki adet olmuşum gibi bakalım hayırlısı insallah bebis haberimi buraya yazarım
Ben çizgi görmedim testinizde hakkınızda hayırlısı olsun inşaallah.Kızlar benim gebelik testine de bakarmışsınız arkadaşım hayırlı olsun şimdiden
Ben 5 düsük yaptım çatlatma iğnesinin 15 günü bugün
Amin cnm çok sağolBen çizgi görmedim testinizde hakkınızda hayırlısı olsun inşaallah.
Adetiniz gecikmeden test yapmayın gördüğünüz kuruma çizgisi olabilir hayırlısı olsun inşaallah.Herkese merhaba bende yeni üye oldum size bir sorum olacak adetime 3 gün var dayanamadim ve bu sabah test yaptım ikinci çizgi hayalet gibi yani çok zor görünüyor yada ben mi görmek istiyorum.bir bakar mısınız benden başka gören olur mu acabaEki Görüntüle 2663045
Siz çizgiyi görüyormusunuz.kuruma çizgisi değil çünkü ilk dakikalarda çıktı aslında doğru söylüyorsunuz gecikme olmadan yapmak doğru değil ama merak işte dayanamadımAdetiniz gecikmeden test yapmayın gördüğünüz kuruma çizgisi olabilir hayırlısı olsun inşaallah.
Mrb cnm evt bende goruyorum 2 bir cizgi varHerkese merhaba bende yeni üye oldum size bir sorum olacak adetime 3 gün var dayanamadim ve bu sabah test yaptım ikinci çizgi hayalet gibi yani çok zor görünüyor yada ben mi görmek istiyorum.bir bakar mısınız benden başka gören olur mu acabaEki Görüntüle 2663045
Canım kusura bakma biraz acemiyim mesajı yeni farkettim canım resmin gölgede kalmış çok karanlık ben çizgiyi göremedim hakkımızda hayırlısı olsun
Adet gecikmeden yapılan çoğu testler yanıltıyor ben yaşamadım ama buradaki çoğu kişi yaşıyor bunu ben bu 3. Gebeliğim ve hepsinde adetim gecikmeden ne belirtim olursa olsun gebeliğe yormadım.Siz çizgiyi görüyormusunuz.kuruma çizgisi değil çünkü ilk dakikalarda çıktı aslında doğru söylüyorsunuz gecikme olmadan yapmak doğru değil ama merak işte dayanamadım
Cnm ne oldu hastaneye gitiin mi ne dediler?Amin cnm yarın koşa koşa hastaneye gidicemhatta ilk önce idrar testi yapıcam
Ya gittim negatif çıktı ama idrar testlerime bakCnm ne oldu hastaneye gitiin mi ne dediler?
Ya gittim negatif çıktı ama idrar testlerime bak
Cnm ne oldu hastaneye gitiin mi ne dediler?
Inshallah gonlunce olur rabbim sana bir evlat nasip eder adetin gecikti mi cnm?Evet cnm idrarl ben yaptım kan negatif evet 0 çıktı yani doktorum aradı pazartesi bana gel tekrar beta bakıcam dedi ama düsük ilacını Bırakma dedidoktorun ümidi var heralde
İgne gününe göre 14 gün olmam lazım 3 gün geçti ama normalde adet tarihime 3 gün varInshallah gonlunce olur rabbim sana bir evlat nasip eder adetin gecikti mi cnm?
Mrb cnm adet oldun mu yoksa daha olmadin?Merhaba , benimde adetim gecikti bugün 4. Gün . Test yaptım silik ikinci çizgi çıktı . Sizce hamile miyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?